Λημενοφύλακες 2019 έγραψε:Καλησπέρα σας, είμαι τρίτεκνος με 11,10 απολυτήριο, πτυχίο ΤΕΙ και πληροφορική βγάζω τα μόρια μου 760.5 θα ήθελα να μου πει κάποιος που γνωρίζει αν τα εχω υπολογίσει σωστά και τι πιθανότητες εχω σε κατηγορία τριτέκνων
τα έχεις υπολογίσει σωστά. Β2 έχεις σε καποια ξένη γλώσσα;
Δεν έχει νόημα να ρωτάτε τι πιθανότητες έχω. Για να δειτε τι πιθανοτητες έχετε υπολογίστε τα μόρια σας σωστά και με προσοχή και μετά ψηφίστε στο αντίστοιχο πολ.
Εγώ είμαι σε κατηγορία τριτέκνων και δεν βρίσκω τέτοια ψηφοφορία για εμένα γι αυτο και ρωτάω... το καταλαβαίνω πως δεν έχει νόημα αλλά αν κάποιος γνωρίζει θα βοηθούσε λίγο
Λημενοφύλακες 2019 έγραψε: Εγώ είμαι σε κατηγορία τριτέκνων και δεν βρίσκω τέτοια ψηφοφορία για εμένα γι αυτο και ρωτάω... το καταλαβαίνω πως δεν έχει νόημα αλλά αν κάποιος γνωρίζει θα βοηθούσε λίγο
Υπολόγισε 1200 και πάνω είσαι κάπως καλά! αλλα δεν θα μιλήσουν τα μόρια στο λιμενικό
Καλησπερα. Οποιος γνωριζει εγκυρα ας βοηθησει, μοριοδοτει τους δοκιμους εφεδρους αξιωματικους μηχανικου η προκυρηξη. Δυστυχως δεν εχω κατανοησει πληρως αν ναι η αν οχι. Ευχαριστω!
Παιδιά λύστε μου μια απορία.Yπάρχει πχ κατηγορία ειδικών δυνάμεων όπως και κατηγορία τριτέκνων. Οι ειδικές δυνάμεις δεν μοριοδοτούνται εκτός αν έχεις κάνει υπαξιωματικός και αξιωματικός. Άν έχεις κάνει απλά καταδρομέας, ενσωματώνεσαι στην κατηγορία ειδικών δυνάμεων ή αυτό ισχύει πάλι για τους υπαξιωματικούς και αξιωματικούς των ειδικών δυνάμεων; Σε πολλά σημεία της προκήρυξης δεν γίνεται ξεκάθαρο αυτό. Επίσης, όσον αφορά την τριτεκνία, ισχύει ότι ίσχυε κ για τους ειδικούς φρουρούς;