Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Bill931 »

Αυτο που έγινε στην προκηρυξη του 15 με τν πρόσληψη 2 σειρών επιλαχοντων το έζησα από πολύ κοντά... Δν φαντάζεστε τι βύσματα υπήρχανε και τι πιέσεις ειδικά για τν δεύτερη σειρά επιλαχοντων. Οι συνθήκες όμως τότε ήταν ευνοϊκές γτ υπήρχε μόνο μια κατηγορία και επιπλέον με τα κοψιματα από πκε κτλ είχανε μείνει μόνο 150 επιλαχοντες περιπου
Άβαταρ μέλους
nick521
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από nick521 »

Πιστεύεις πως θα γίνει το ίδιο και σε αυτή την προκήρυξη;
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Αυτο που λεει ο Διασωστης ειναι αυτο που λεω κι εγω. Το λιμενικο ειναι βυσματικο , τερμα !! Επιλαχοντες θα μπουν βυσματα οπως ειχε γινει και τοτε !! Οπως ειπε κι ο sailor ειναι η τελευταια τους ευκαιρια. Πολεμος θα γινει , εδω θα μαστε να τα λεμε.
Georgels

Δημοσίευση από Georgels »

Cro cop έγραψε:Ρε θα μας τρελάνετε μου φένεται... όλοι ξαφνικά λέτε 1290 1260 1280 μόρια και στη κατηγορία ειδικών δυνάμεων κιολας... δλδ για να βγουν αυτά που λέτε πρέπει να έχετε απολυτήριο 19,2 γλώσσες οπου η μία να είναι άριστη και πτυχίο ΑΕΙ...

17.8 απολυτηριο, στα αγγλικα Γ2, πτυχιο Αει, υπολογιστες και διπλωμα σκαφους... σιγα τα μορια... και ναι θα κανω στο λιμενικο τα χαρτια γιατι ειναι μια χαρα επαγγελμα...(γενικη σειρα παντα εγψ ετσι). Αλλα ουτε με τα 1219 μορια δεν με κοβω γτ υπαρχουν σιγουρα 30στην ελλαδα με 18απολυτηριο κ τα ιδια προσοντα..

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 128

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Ναι το ίδιο θα συμβεί.Δε μπορούν να κάνουν ότι έκαναν με τον Μπαλντακο πλέον, που υπερπήδησαν τους επιλαχόντες.

Τώρα αν υπάρχει στην θέση πχ 312 βύσμα επιλαχόντας θα τους πάρει όλους αναγκαστικά.

Geokr
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 125

Δημοσίευση από Geokr »

Παιδιά στη τελευταία προκυρηξη εκτός από τα ονόματα με τους επιτυχόντες, υπήρχαν και αναλυτικά τα μόρια που είχε ο καθένας;
Ioannislp

Δημοσίευση από Ioannislp »

Καλησπέρα σας! Γνωρίζει κανείς πως γίνεται η μοριοδοτηση στους λιμενοφύλακες; Θέλω να κάνω αίτηση μόλις βγει η προκήρυξη!

Από κριτήρια έχω:

Βαθμό Γενικού Λυκείου 19

Proficiency Αγγλικών (Γ2)

Ecdl

Πτυχίο ΑΕΙ (Με άριστα 8,45 αν αυτό δίνει κάτι; )

Δίπλωμα αυτοκινήτου

Δίπλωμα μηχανής

Όχι ειδικές δυνάμεις ή Δεα

ΠΑΟ

Δημοσίευση από ΠΑΟ »

Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση να κάνω στους λιμενοφυλακες δεν έχει κατηγορία για εμπορικό ναυτικό;
Άβαταρ μέλους
Atlantas
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Atlantas »

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη κατηγορία για Εμπορικό Ναυτικό, οι πτυχιούχοι Α. Ε. Ν πλοιάρχων ή μηχανικών μοριοδοτούνται με 120 μόρια.
The Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από The Marine »

Ioannislp έγραψε:Καλησπέρα σας! Γνωρίζει κανείς πως γίνεται η μοριοδοτηση στους λιμενοφύλακες; Θέλω να κάνω αίτηση μόλις βγει η προκήρυξη!

Από κριτήρια έχω:

Βαθμό Γενικού Λυκείου 19

Ecdl

Δίπλωμα αυτοκινήτου

Δίπλωμα μηχανής

Φίλε καλύτερα μην κάνεις. Είσαι από αυτούς που τα περιμένουν όλα έτοιμα στη ζωή σου δεν κάνεις για το επαγγελμα. Θα μπορούσες πολύ εύκολα να βγάλεις τα μόρια σου αν πήγαινες στη σελίδα 110 η πολύ απλά αν διαβάζεις το ΦΕΚ αλλά μάλλον σου είναι δύσκολο

"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
The Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από The Marine »

Sailor123 έγραψε:
Ioannislp έγραψε:Καλησπέρα σας! Γνωρίζει κανείς πως γίνεται η μοριοδοτηση στους λιμενοφύλακες; Θέλω να κάνω αίτηση μόλις βγει η προκήρυξη!

Από κριτήρια έχω:

Βαθμό Γενικού Λυκείου 19

Ecdl

Δίπλωμα αυτοκινήτου

Δίπλωμα μηχανής

Φίλε καλύτερα μην κάνεις. Είσαι από αυτούς που τα περιμένουν όλα έτοιμα στη ζωή σου δεν κάνεις για το επαγγελμα. Θα μπορούσες πολύ εύκολα να βγάλεις τα μόρια σου αν πήγαινες στη σελίδα 110 η πολύ απλά αν διαβάζεις το ΦΕΚ αλλά μάλλον σου είναι δύσκολο

Παρεπιπτόντως έχεις 1255 μόρια

"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 154

Δημοσίευση από Liontarina »

Sailor123 έγραψε:Φίλε καλύτερα μην κάνεις. Είσαι από αυτούς που τα περιμένουν όλα έτοιμα στη ζωή σου δεν κάνεις για το επαγγελμα. Θα μπορούσες πολύ εύκολα να βγάλεις τα μόρια σου αν πήγαινες στη σελίδα 110 η πολύ απλά αν διαβάζεις το ΦΕΚ αλλά μάλλον σου είναι δύσκολο
Ρε sailor κάθεσαι και απαντάς κι εσύ. Υπάρχει περίπτωση άτομο με αυτά τα προσόντα 19 απολυτήριο και πτυχίο με αριστα και ξένη γλώσσα σε αυτό το επίπεδο που υποτίθεται έχει ρίξει ένα Α διάβασμα για να τα αποκτήσει αυτά να περιμένει από κάποιον άλλο να του βγάλει τα μόρια ; Τρολακι μου κάνει. Δεν μου κάνουν τρολ τα μόρια, μου κάνει ο συνδυασμός έχω πολλά μορια αλλά δεν ξέρω ούτε πως βγαίνουν και βαριέμαι να διαβάσω κιόλας.

ΛΟΚ

Δημοσίευση από ΛΟΚ »

1261 και αρχίζω να φοβάμαι!
.

Δημοσίευση από . »

Το 8.45 δεν είναι αριστα αλλά λίαν καλώς φιλαράκι Ιωάννης. Τουλάχιστον να έλεγες 8.50 να ήσουν πιο πειστικός... Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shootmann
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από shootmann »

Παιδιά για λιμενοφύλακες θα είναι μέσω ΑΣΕΠ η όχι; Τι ακούγεται; Δεν λέω για τους σημαιοφόρους..
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες