Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

13.7 ειδικές δυνάμεις πολύτεκνος φορτηγό ταχύπλοο λοερ υπολογιστές ποσά μόρια βγάζω και αν έχω κάποιες ελπίδες ας απαντήσει κάποιος που να ξέρει...
Ντιο

Δημοσίευση από Ντιο »

1165 για γενική κατηγορία είναι καλά;
Georgels

Δημοσίευση από Georgels »

Σπύρος1μαλ έγραψε:13.7 ειδικές δυνάμεις πολύτεκνος φορτηγό ταχύπλοο λοερ υπολογιστές ποσά μόρια βγάζω και αν έχω κάποιες ελπίδες ας απαντήσει κάποιος που να ξέρει...

Με το φεκ επι κουβελη:13,7 Χ 55 + 20 φορτηγο + 30 ταχυπλοο + 30 υπολογιστες. Το λοουερ δεν μετραει σαν μορια ειναι προαπαιτουμενο. Απλα παιδια ειναι λιγο ανωφελο ααυτο με τα μορια γιατι ολα τα κανει ο πρωτος. Αν σκασει ο αλλος με 2 γλωσσες αριστα σκαφος πτυχιο πανεπιστημιου και βγαλει 1400 μορια ε τι συζηταμε... και 30τετοιους δεν θα βρουμε σε ολη την ελλαδα... οποτε μην το πολυσκεφτεστε θα κανουμε χαρτια θα παμε και οτι γινει..

Ntaras

Δημοσίευση από Ntaras »

Παιδιά να με βοηθήσει κάποιος και μενα αν εχει την καλοσυνη: απολυτήριο 15, πτυχίο ΑΕΙ, διπλωματα μηχανής, αυτοκινήτου, φορτηγού, νταλίκας, λοουερ, Η/Υ, δίπλωμα ταχύπλοου και ειδικές δυνάμεις έχω ελπίδες;
The Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από The Marine »

Θεωρώ ότι βάσεις γενικά θα ειναι υψηλές διοτι τα άτομα που θα προσληφθούν θα είναι λίγα.
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 154

Δημοσίευση από Liontarina »

Sailor123 έγραψε:Θεωρώ ότι βάσεις γενικά θα ειναι υψηλές διοτι τα άτομα που θα προσληφθούν θα είναι λίγα.

σίγουρα. Απολυτηρια με 18 και πάνω έχουν ελπίδες για γενική σειρά πάντα.

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 128

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Εγώ πιστεύω θα είναι σε φυσιολογικά όρια, σίγουρα πάνω από 1000 για γενική σειρά. Αυτοι με τα πολλά μόρια θα μπουν ειδικοι φρουροι, και αν είναι επιτυχών και στο ΛΣ θα πρέπει να πληρώσουν πρόστιμο για να παραιτηθούν.

Πανελληνιες για 100 θέσεις, η βάση κάτω από την αστυφυλακων, επειδή τους πετσοκοψαν στα αθλήματα.

Αμα είναι ο ίδιος που νομίζω και στην προκήρυξη, ετοιμαστείτε θα κόβει για χιλιοστά.

Πετρος

Δημοσίευση από Πετρος »

Τι εννοείς θα πληρώσουν πρόστιμο όσοι περάσουν και στις δύο προκηρύξεις; Όσοι έκανα τα χαρτιά για ΕΦ. και τους πάρουν, αλλά έκανα παράλληλα τα χαρτιά και για Λιμενικό και τους πάρουν κι εκεί, θα πληρώσουν πρόστιμο για να διαγραφούν από τη μια για να παν στην αλλη!!!
Georgels

Δημοσίευση από Georgels »

Ntaras έγραψε:Παιδιά να με βοηθήσει κάποιος και μενα αν εχει την καλοσυνη: απολυτήριο 15, πτυχίο ΑΕΙ, διπλωματα μηχανής, αυτοκινήτου, φορτηγού, νταλίκας, λοουερ, Η/Υ, δίπλωμα ταχύπλοου και ειδικές δυνάμεις έχω ελπίδες;

15 X 55 + 120 (πτυχιο πανεπ) + 20 (νταλικας ή γενικα η μεγαλυτερη κατηγορια δεν μετρανε γ, δ, ε αθροιστικα οποια εχεις πιο μεγαλη) + 30(η/υ) + 30 (ταχυπλοο) τωρα βρες το φεκ του ιουνιου να δεις ακριβως τα μορια. Αν ειναι τα ιδια βεβαια κ δεν αλλαξουν οταν βγει η προκηρυξη

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 128

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Πετρος έγραψε:Τι εννοείς θα πληρώσουν πρόστιμο όσοι περάσουν και στις δύο προκηρύξεις; Όσοι έκανα τα χαρτιά για ΕΦ. και τους πάρουν, αλλά έκανα παράλληλα τα χαρτιά και για Λιμενικό και τους πάρουν κι εκεί, θα πληρώσουν πρόστιμο για να διαγραφούν από τη μια για να παν στην αλλη!!!

Ναι, γι αυτό τρέχουν έτσι την προκήρυξη των ΕΦ και αργούν του Λιμενικού. Για να μην γίνει όπως το 2011 που έφευγαν από ΕΦ για ΛΦ.

Η προκήρυξη των ειδικών λέει υποχρεωτική παραμονή 3 χρόνια, και μετά ότι επιλαχόντες μπορούν να πάρουν λόγω παραίτησης απ την σχολή εντός 20 ημερών. Μετά τις 20 μερες η θέση χάνεται.

Το 20 ήμερο της σχολής, που ίσως να μην έχει πρόστιμο αν θες να φύγεις, θα έχει περάσει και για ΛΦ παίζει να μην έχουν γίνει τα αθλήματα ακόμα.

Οι ειδικοί φρουροί υπογράφουν πρόσληψη και ορκιζονται στο τμήμα, και μετά πανε σχολή

φαμπιάν

Δημοσίευση από φαμπιάν »

θα ήθελα να ρωτήσω κάθε πότε γίνονται προκηρύξεις για το λιμενικό σώμα και ποια δικαιολογητικά ;
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Διασώστη,

Έκανα τα χαρτιά μου για Ειδικός Φρουρός.

Αν μπω στη σχολή και τότε είναι τα αθλήματα Λιμενοφυλάκων, θα μπορώ να αιτηθώ άδεια για να δώσω Λιμενικό?

Πετρος

Δημοσίευση από Πετρος »

Για να καταλάβω θα το κάνω προσωπικό. Εγώ έκανα τα χαρτιά για ε. φ. και λόγω του ότι έχω πολλά μορια (3000+) θεωρώ πως μάλλον θα με πάρουν. Αποφάσισα όμως πως δε μου κάνει αστυνόμος στην Αθήνα, και απορρίπτοντας αυτήν την κατεύθυνση θέλω να δοκιμάσω για ΛΦ. Δε σκοπεύω να πάω να δώσω αθλήματα για ε. φ. Θα έχω πρόβλημα;
Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Διασώστη31,Αν γνωρίζεις απάντησε.

Μισθός Λιμενοφύλακα:;

Μισθός Ειδικού Φρουρού:; , που μετά όταν γίνει Αστυφύλακας θα παίρνει λιγότερα.

Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Πέτρο,

Και που ξέρεις αν θα περάσεις στην Λιμενοφυλάκων ή αν θα βγει άμεσα?

Είναι η τελευταία σου ευκαιρία!

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες