Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)
υπάρχει καμία περίπτωση ν αλλάξουν το όριο ηλικίας από 29 στα 28 ; σύγνώμή για τ ερώτηση απλά ρωταω
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 61
Δεν νομιζω να γινει Χριστινα, διοτι το ΦΕΚ που βγηκε ελεγε ξεκαθαρα για μεχρι 29 ετων, θα ηταν " καπως " να πουνε μεχρι 28 στη τελικη προκηρυξη.
Όταν εννοεί 29 ετών δλδ τι ημερομηνία ακριβή εννοεί κ όχι μεταγενέστερα ; δλδ από 1991 χρονολογία ;Ευχαριστώ
σωστά 1990 είναι
-
- Αντιστράτηγος
Ναι ακριβως,1990 παιδια.
υπάρχει περιπτωση στις αλλαγές που θα γίνουν να περιλαμβάνονται το ύψος και οι αθλητικές δοκιμασίες για τις γυναίκες να τα αλλάξουν οπως αρμοζει λογω διαφορετικου σωματοτυπου πκυ εχουν αντρες γυναικες η οχι ;
Εαν βγει οπως ακουγεται αυγουστο σεπτεμβρη δεν νομιζω να υπαρχει χρονος να αλλαζουν προεδρικα διαταγματα. Τωρα κανεις δεν ξερει. Υψος και αγωνισματα το φεκ ελεγε ειναι οπως στην ΣΜΥΝ. Και για να αλλαξει στο λιμενικο πρεπει να αλλαξει και στην ΣΜΥΝ πρωτα (οπως ελεγε το προηγουμενο φεκ οτι βασει ΣΜΥΝ γινονται η σωματικες κρισεις). Εμενα με αγχωνει η μυωπια μου που ειναι 4 ομως εχω σφαιρικο ισοδυναμο 4 οποτε βασει πδ 11/14 περναω. Ε τωρα αν αλλαξουν προεδρικα διαταγματα αυγουστιατικο τι να πω.. επισης δεν θελω καν να σκεφτομαι οτι θα μπουν προφορικα καο γραπτα γιατι θα ξεσηκωθουν ολοι..
-
- Αντιστράτηγος
Δεν νομιζω Χριστινα, σχεδον παντα ηταν τα ιδια αντρες και γυναικες, ιδια αθληματα ιδιο υψος κτλπ. Ποτε κανεις δεν ξερει ομως αν δεν παρουμε τη προκηρυξη στα χερια μας.
Ο Πλακιωτάκης υπόσχεται να κάνει πρόσληψη 2.250 ατόμων.
https://cgpress2015.blogspot.com/2019/08/20.html?spref=fb&m=1
https://cgpress2015.blogspot.com/2019/08/20.html?spref=fb&m=1
νομίζω ότι πότε δεν ήταν τα ίδια για αντρες κ γυναίκες πάντα ήταν 170 γ αντρες 160 για γυναίκες κ αθλήματα δεν ξέρω αλλα νοκοζω διαφορετικα οπως μου ειπαν κ ανωτεροι οτι λογω δοαφορετικου σωαμτοτυπου δεν ειναι λογικο να είναι ίδια τα αθλήματα. τώρα αν κάνω λάθος δεν ξέρω αλλα για το ύψος είμαι σίγουρη 170 κ 160 αντίστοιχα
Xristina νομιζω κ εγω πως το υψος υπηρχε διαφορα αλλα στα αθληματα οχι... δεν ξερω αν κανω λαθος αλλα. κατι τετοιο σαν να θυμαμαι!!!
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Αντιστράτηγος
Τα αθληματα ειναι τα ιδια αποσο θυμαμαι απο εποχες της αδερφης μου. Το υψος και ηταν πρωτα 1,65 αλλα το κανανε 1,70 για αντρες και γυναικες. Τωρα αν αλλαξει κατι κανεις δεν το ξερει.
σωστά αθλήματα μάλλον τα ίδια. αλλά ύψος 160 κ 170. λογικό το ύψος να είναι διαφορετικό αλλιώς αποκλείονται πολλές γυναίκες γενικότερα. μου επισήμαναν ότι λόγω σωματοτυπου δεν είναι λογικό ίδια αθλήματα αλλά έχετε δίκιο θα δούμε το καινούριο ΦΕΚ οπότε βγει ελπίζω σύντομα
Το όριο ύψους ναι ας πάει όπως παλιά. Αλλά εφόσον οι γυναίκες ήθελαν να είναι ισότιμες με τους άνδρες, τότε αθλήματα είναι ίδια.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες