Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 61
Δυστυχως δεν ξερω τι και πως, με το παλικαρι για προσωπικους λογους εχουμε χαθει, αλλα ξερω πως ειναι ακομα στο σωμα μεσα.
- δημητρης98
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 20
Lefteris 2αμαλ έγραψε:Θα σου πω απο εμπειρια που ειχε ενας " γνωστος " οταν ηταν να μπει ειδικος φρουρος το 8 νομιζω. Αυτος λοιπον τοτε ειχε καπου στα 1800 μορια, δεν ειχε κατηγορια Γ' και απεριοριστο μηχανης, και το βυσμα τον ανεβασε στους επιλαχοντες, μπηκε μια χαρα και αργοτερα οταν εγινε σκουπα μεσα αυτος ειχε ηδη βγαλει τα διπλωματα οποτε μετα ηταν οντως στους επιλαχοντες και δεν τον κουνησε κανεις. Δεν θα πω ονοματα για ευνοητους λογους. Απλα θελω να πω πως τετοια πραγματα γινονται στους επιλαχοντες, σε σπρωχνουν πανω και μετα βγαζεις τα χαρτια που επρεπε να ειχες και τελος.
μετα απο ποσα χρονια εγινε η σκουπα;
-
- Αντιστράτηγος
Δεν θυμαμαι καθολου.
Καλά εντάξει η αρρώστια με τα βύσματα συνεχίζεται εδώ μέσα.. και μερικοί φαίνεται να μην θέλετε ή να μην μπορείτε να καταλάβετε. Όταν κλείνουν οι φάκελοι υποψηφίων δεν μπορείς να τους ανοίξει κανείς χωρίς εντολή... τώρα εσείς τον χαβα σας...Lefteris 2αμαλ έγραψε:Θα σου πω απο εμπειρια που ειχε ενας " γνωστος " οταν ηταν να μπει ειδικος φρουρος το 8 νομιζω. Αυτος λοιπον τοτε ειχε καπου στα 1800 μορια, δεν ειχε κατηγορια Γ' και απεριοριστο μηχανης, και το βυσμα τον ανεβασε στους επιλαχοντες, μπηκε μια χαρα και αργοτερα οταν εγινε σκουπα μεσα αυτος ειχε ηδη βγαλει τα διπλωματα οποτε μετα ηταν οντως στους επιλαχοντες και δεν τον κουνησε κανεις. Δεν θα πω ονοματα για ευνοητους λογους. Απλα θελω να πω πως τετοια πραγματα γινονται στους επιλαχοντες, σε σπρωχνουν πανω και μετα βγαζεις τα χαρτια που επρεπε να ειχες και τελος.

Φίλε φσασα γίνονται πολλά και εσυ μην κάνεις ότι δεν το γνωρίζεις... μπορεί αυτό που λέει ο φίλος ο Λευτέρης να μην ισχύει δεν το γνωρίζω αλλά τόσα χρόνια στο Ελλάντα έχουμε δει πράγματα και θαύματα... τι θες τώρα να μας πεις ότι Όλοι μπαίνουν αξιοκρατικά; αστο ρε φιλαράκο τραβα πες τα αλλού
-
- Αντιστράτηγος
Βρε Fsasa νομιζεις πως θελω να πω ψεματα; Γιατι να το κανω αυτο; Νομιζεις εμενα μαρεσει να μπει το καθε βυσμα και να μου φαει τη θεση που εχω χαλασει χρονο και χρημα; Οχι βεβαια απλα δυστυχως το ακους απο παντου ακομα και με τα ατομα που εχουν μπει. Δεν μπορω πχ να ακουσω εναν που ετυχε να δωσει σαν Ε. Φ το 11 και να μην ακουσω αλλους 5 που δωσανε και μπηκανε πως μπηκανε. Ξαναλεω δεν εχω να κερδισω κατι λεγοντας ψεματα ειτε αρεσει σε μερικους ειτε οχι.
Καλησπέρα σε όλους. Μετα απο τηλεφωνα σε ΣΜΥΝ και ΑΝΥΕ το σφαιρικο ισοδυναμο για το λιμενικο (με κριτηρια σωματικα της ΣΜΥΝ) βασει του πδ 11/14 φεκ 1360 δευτερο τευχος παραγραφος 129 τροποποιηση 19/4/2019 ειναι 4.5 σφαιρικες διοπτρες. Προσοχη ομως. Αν εχεις 4 μυωπια και 2αστιγματισμο ο τελευταιος διαιρειται δια του δυο οποτε εχεις 5 σφαιρικο ισοδυναμο αρα κοβεσαι. Αν εχεις τ μυωπια σκετη χωρις κατι αλλο περνας. Οποιος γνωριζει κατι αλλο η θελει να επιβεβαιωση αυτα που λεω ειναι παραπανω απο ευπροσδεκτος.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 154
Μια ερωτηση έχω παιδια κι εγω.
ξερετε με το διπλωμα ε κατηγορίας τι παιζει; Πόσο καιρό θέλει μαθήμτα και τι προυποθέσεις ισχύουν γιατί έχω μπερδευτεί λιγο.
ξερετε με το διπλωμα ε κατηγορίας τι παιζει; Πόσο καιρό θέλει μαθήμτα και τι προυποθέσεις ισχύουν γιατί έχω μπερδευτεί λιγο.
-
- Αντιστράτηγος
https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/limeniko-pote-i-dimosiopoiisi-tis-prokiryxis
καλησπερα σας παιδιά αυτό αφορά και τους αξιωματικούς κ τους λιμενοφυλακες ; Όχι μόνο τους λιμενοφυλακες
πόσα άτομα θα παρει αξιωματικούς κ πόσα λιμενοφ ξέρουμε περίπου;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
καλησπερα σας παιδιά αυτό αφορά και τους αξιωματικούς κ τους λιμενοφυλακες ; Όχι μόνο τους λιμενοφυλακες
πόσα άτομα θα παρει αξιωματικούς κ πόσα λιμενοφ ξέρουμε περίπου;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
- Αντιστράτηγος
Καλησπερα Χριστινα ! Το ΦΕΚ που ειχε βγει ελεγε πως θα παρει λιμενοφυλακες αλλα και αξιωματικους. Αποσο γνωριζω με αυτα που διαβαζω ειναι πως θα παρει και αξιωματικους λιμενοφυλακες. Ιδωμεν ομως γιατι ποτε δεν ξερεις τι μπορει να αλλαξει.
σας ευχαριστώ πάρα πολυ!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες