Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)
Φανταστείτε να είστε εσείς συνάδελφοι στο σώμα... ακόμα δεν έχει βγει η προκυρηξη και τρωγεστε σα τα σκυλιά... Α ρε Ελλαδάρα... και να ξερεται κάτι αυτοί που τελικά θα μπουν δεν ασχολούνται καν με το φόρουμ έχουν τα 18αρια Κ τα 19αρια Κ τα πολυτεχνεία γτ η συγκεκριμένη προκυρηξη θα τα ζητάει εάν όντως βγει και άντε γεια... εσείς ακόμα θα τσακωνεσται εδω μεσα...
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 14
- Επάγγελμα: Λοχιας
Οι μονες προσληψεις που ανακοινωσε ο Μητσοτακης, ηταν για 2.450 νοσηλευτες και 1500 ειδικους φρουρους. Για λιμενικο δεν εχουν πει κατι αρα αποκλειεται να βγει προκυρηξη τωρα συντομα!
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 128
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Οι μονες προσληψεις που ανακοινωσε ο Μητσοτακης, ηταν για 2.450 νοσηλευτες και 1500 ειδικους φρουρους. Για λιμενικο δεν εχουν πει κατι αρα αποκλειεται να βγει προκυρηξη τωρα συντομα!
Οι προσλήψεις αυτές είναι στον προϋπολογισμό του 2019 και το κονδύλιο είναι δεσμευμένο από την προηγούμενη κυβέρνηση.
Το είπε ο Πλακιωτακης ότι θα γίνουν οι προσλήψεις.
Το θέμα είναι πότε θα γίνουν !
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
Το οτι εχουν 18αρια,19αρια και πολυτεχνεια δεν σημαινει οτι ειναι και καταλληλοι για τη θεση του λιμενοφυλακα ή του σημαιοφορου! Μπραβο τους που εβγαλαν το πανεπιστημιο αλλα το λιμενικο το βλεπουν ως σιγουρο μισθο, δεν ειναι πορωμενοι με αυτο! Γι αυτο και στην αστυνομια ηταν χωμενοι τοσοι αστυνομικοι σε κατι ακυρες υπηρεσιες και τους ξετρυπωσε ο Χρυσοχοιδης. Διοτι μπηκαν μονο για το μισθο. Δε σημαινει οτι επειδη ειναι σπουδαγμενοι κανουν και για αυτα τα επαγγελματα. Αλλωστε αν ηθελαν οταν εδιναν πανελληνιες θα δηλωναν Σχολες Αξιωματικων, αλλα προτιμησαν τα πανεπιστημια! Τωρα που ειδαν τα δυσκολα, σου λεει ας χωθουμε στο λιμενικο ή στην αστυνομια και οτι φερει ο ανεμος!
Ναι και; ας μάθαινες και εσυ γράμματα και να ήσουν καλός μαθητής να έμπαινες... συνέχεια αυτά γράφεις ότι αυτός που έχει μόρια Κ πτυχία είναι ανίκανος Κ εδώ και στο φόρουμ των Ε. δ. παλιά έμπαιναν με δημοτικό και γυμνάσιο στην αστυνομία Κ πυροσβεστική πριν γίνουν με πανελλήνιες αυτό τι σημαίνει ότι αυτοί ήταν οι καταλληλότεροι Κ τα παιδιά που μπαίνουν τώρα με τόσα πτυχία δεν κάνουν; φίλε έχεις πολλά κόμπλεξ μέσα σου τραβα κάπου να τα λύσεις η τραβα στρωσε το πισινό σου να διαβάσεις να πάρεις ένα πτυχίο μπας και σου φύγουν... Υ. Γ μπραβο που αυτή τη φορά μέτρησαν τα πτυχία και πήγε το απολυτήριο 12 και μπράβο που έχουν μπει όλα πανελλήνιες να μπουν αυτοί που πρέπει με τις βάσεις κοντα στο 17 και 18...
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
Καλα εσυ εισαι βλημμα.. δε καταλαβανεις το ευρυτερο νοημα αυτου που λεω! Εγω αυτο που λεω ειναι οτι δε σημαινει οτι ειναι και καταλληλοι για τη συγκεριμενη δουλεια επειδη ειναι αριστουχοι! Εννοειται οτι ειναι μαγκες και μπραβο τους που εβγαλαν πολυτεχνιο! Ισα ισα ειναι ξεπεσμος για αυτους ενω ειναι τοσο σπουδαγμενοι να γινουν λιμενοφυλακες μονο και μονο για το μισθο, ενω δε τους αρεσει!
Επισης τι κομπλεξ να χω εγω βρε ηλιθιε; Εγω αμορφωτος ειμαι που εχω απολυτηριο 16; Και ο αλλος με 18 ειναι μορφωμενος; Τετοιες πιπες γραφετε μερικοι.3 φορες εδωσα πανελληνιες για Αστυφυλακων και εγραψα μεχρι και 15.800. Που θα μου πεις να μαθαινα γραμματα αμα ηθελα.. λεκε της κοινωνιας!
Επισης τι κομπλεξ να χω εγω βρε ηλιθιε; Εγω αμορφωτος ειμαι που εχω απολυτηριο 16; Και ο αλλος με 18 ειναι μορφωμενος; Τετοιες πιπες γραφετε μερικοι.3 φορες εδωσα πανελληνιες για Αστυφυλακων και εγραψα μεχρι και 15.800. Που θα μου πεις να μαθαινα γραμματα αμα ηθελα.. λεκε της κοινωνιας!
Ντάξει μείνε με τα 15800 και ξέχνα το λιμενικο τραβα delivery θα σου πηγαίνει!!! Η προκυρηξη αυτή έτσι όπως είναι διαμορφωμένη δεν είναι για σένα... Επιτέλους αυτή η χώρα να πάει μπροστά αρκετά είχε αργήσει
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 8
Ι' ΜΑΚ λιμενοφύλακας δεν είναι μόνο σκάφος, περιπολίες και τροχονομία στο λιμάνι. Αλλά και ΒΕΜς, ναυτολογία, επιστασία, αλιεία, Λ. Α.(το κυριότερο) και άλλα πολλά, που θέλουν μπόλικο διάβασμα και τριβή με το αντικείμενο. Ένα επίπεδο κατάρτισης ανώτερο του μέσου που περιγράφεις θα διευκολύνει κατά πολύ την υπηρεσία και θα λύσει τα χέρια του εκάστοτε λιμενάρχη. Έχε επίσης στο νου σου φιλαράκι μου, ότι για έναν πτυχιούχο ξεπεσμός σε καμία περίπτωση δεν είναι να αποτελεί στέλεχος του Λ. ς, Αλλά να δουλεύει για 4 κατοστάρικα το μήνα ανασφάλιστος ή να περιμένει τα voucher μια στα τρία χρόνια. Πάνε οι ευτυχώς οι εποχές που στο λιμενικό έμπαινες με ένα τενεκέ λάδι, με το σύστημα των Πανελλαδικών θα ανέβει το επίπεδο του Λ. Σ. Όπως ανέβηκε το αντίστοιχο του Στρατού και της ΕΛ. ΑΣ. Και μην ακούσω κουβέντες τους στυλ "ναι αλλά οι του 10 - 11 το θέλουν πιο πολύ, είναι πιο μάχημοι" και λοιπές ανοησίες. Και αντίστοιχες ΣΜΥ, Ευελπίδων κλπ. Βγάζουν βατράχια και κομμάντα μια 30ετία τώρα και μιλάμε για μαθητές του 16 και άνω.
"Όλοι θέλουν το καλό σου, αρκεί να μην είναι καλύτερο από το δικό τους."
Μπράβο ρε φρέντο εσπρέσο ακριβώς τα ίδια λέω και εγώ... ευτυχώς που με κατάλαβες... Κ πολύ σωστά είπες ντροπή είναι να έχουμε τελειώσει σχολές που απαιτούσαν πολύ κόπο και να δουλεύουμε για 500 ευρω η να είμαστε αναγκασμένοι να πάμε στο εξωτερικό... πλέον τα σώματα αυτά θα αναβαθμιστούν και ειδικα όπως είπες ένα παιδί μορφωμένο μπορεί να κάνει προσφέρει πολλά περισσότερα από έναν που έχει μόνο ένα απολυτήριο Λυκείου!!!
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
Ναι απλα αυτο που θελω να πω εγω και ο αλλος δε το καταλαβαινει... ειναι οτι δεν ειναι δεδομενο καποιος που εχει 18 απολυτηριο και εχει τελειωσει πανεπιστημιο οτι ειναι και καταλληλος για τα σωματα ασφαλειας! Απλα αυτο λεω και ο αλλος μου λεει για κομπλεξ και τετοια.
Ναι ρε φίλε Ι μακ άμα το πάμε έτσι ούτε εσύ είσαι κατάλληλος που δεν έχεις τελειώσει μια σχολή και έδωσες 3 φορες πανελλήνιες για να μπεις με το στανιό στην αστυνομία!!! Τέλος πάντων μη δίνουμε άλλη συνέχεια σε αυτά μακαρι να βγει και Αφού το θες τόσο πολύ και πιστεύεις ότι είσαι ο καταλληλότερος όλων σου εύχομαι να μπεις πρώτος να ηρεμήσεις!!! ας πιάσουμε αλλο θέμα καλύτερα λέω εγώ όπως για παράδειγμα αν ακούσαμε τιποτα αν βγει η Όχι...
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
Εγω εχω τελειωσει αυτο που χρειαζεται για τη δουλεια που κανω.. και γω στο πανεπιστημιο περασα με τα μορια ποθ εβγαλα αλλα δε πηγα διοτι δε με. ενδιεφερε
Καλα έκανες αρκεί που κάνεις αυτό που σου αρέσει και σου εύχομαι τα καλύτερα!!! μάθε καμια πληροφορία γενικά και γράψε ότι πάρει το αυτί σου γιατί σε βλέπω ψάχνεις αρκετά!!!

- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
Επισης δεν. ενδιαφερομαι για τη προκυρηξη του λιμενικου. Και γιατι δε μου ταιριαζει ρε μεγαλε?
Με 16 απολυτηριο Λοχιας Ειδικων δυναμεων,lower και ecdl δε θα εμπαινα δλδ; Αντε κανε μας τη χαρη που θα μου πεις για ντελιβερι, το μισθο που παιρνω τωρα δε θα το δεις ποτε ουτε στο λιμενικο αν μπεις!
Με 16 απολυτηριο Λοχιας Ειδικων δυναμεων,lower και ecdl δε θα εμπαινα δλδ; Αντε κανε μας τη χαρη που θα μου πεις για ντελιβερι, το μισθο που παιρνω τωρα δε θα το δεις ποτε ουτε στο λιμενικο αν μπεις!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες