KΑτηγορία ειδικών Δυνάμεων, θα ήταν ανούσιο να μοριοδοτούνται οι Ειδικές Δυνάμεις.Ανούσιο είναι να μοριοδοτείται και το LOWER, εφόσον είναι προυπόθεση (όλοι το έχουν).
Τα διπλώματα Λεωφορείου είναι για να μπουν οδηγοί και να μεταφέρουν το προσωπικό του Λ. Σ και το Γ, Ε 🚛 για να οδηγούν όταν χρειάζεται... Όπως και στον Στρατό.
Π. χ κατάσχεση (ποιος θα το κουμανταρει το θηρίο; )
Ας έβγαζες και εσύ το δίπλωμα. Στην προκήρυξη 2016 το είχε σαν μοριοδότηση!
Xanthos έγραψε:Ανουσιο ειναι κ να ζηταει διπλημα για λεωφοριο αλλα μοριοδοτητε! Λιμενοφυλακες ζηταει κ καμια 20αρια κομμαντα αν αξιοθουν να βγαλουν κανα σχολειπ μυα οεα. Οχι λεωφοριατζιδες! Ουτε τρομπετοπαλικαρα.
καποιος πρεπει να οδηγαει υπηρεσιακα πουλμαν κλπ κλπ φανταζομαι
Συνηθως οοι μετακινησεις γινονται με τα πουλμαν του πολεμικου ναυτικου λογω οτι συνεργαζονται... οποτε μενουν μονο τα 9θεσια βανακια που μπορει να τα οδηγησει οποιοσδηποτε εχει διπλωμα αυτοκινητου..
Γέμισε κομαντα τ λιμενικό σώμα...200 πήρε σε 1,5 χρονο. Βγήκε σχολείο για ουκ δήλωσαν καμία 15αρια και ανάθεμα αν τελείωσαν 2-3... Οι περισσότεροι είναι λευκοί.
Φιλε απο τα 15 ατομα να τελειωσαν οι 3 ειναι πολυ καλα εαν γνωριζεις απο μεσα τι παιζει σε αυτα τα σχολεια.. κ που δηλωσαν 15 ατομα παει να πει πως υπαρχει θεληση.. κ ναι κομμαντο λεγετε γιατι τουλαχιστων δηλωσε αλλα κοπηκε.. αλλα δηλωσε δεν εκατσε σε μια καρεκλα.. αυτο να κοιτας ποσο ενδιαφερων εχει αλλα οχι ποσοι κοβοντε.. τιποτα δεν ειναι ευκολο στο μπλα μπλα καλοι ειμαστε ολοι.. τπτ δεν ειναι ευκολο τιποτα ακατορθωτο
Καποιος απο τους 75 το αξιζε καποιος οχι. Δεν γινεται κ οι 100 να πανε σε τετοια σχολεια προς θεου.. ουτε καν το θελουν.. αλλα ειναι αρκετοι π πριν μπουν λενε εγω; εγω θα κανω εγω θα παω εγω σκισω θα ρανο.. κ μολις. μπαινουν γεια σας.. καρεκλα φραπεδουμπα κ αγιος ο θεος.. δυστηχος ετσι ειναι...