Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)
Δεν γίνονται αυτά τα πργαματα, συγκεντρωθείτε βγήκε το ΦΕΚ νόμος του κράτους τι ακρόαση λέτε ;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 128
Βγηκε :http://www.et.gr/index.php/imerisia-kykloforiaΤο 2098 είναι
Τι εννοεις;
Παιδιά έλεος με το ύψος... Τότε στείλτε επιστολές και για τα αθλήματα... Άμα το πάμε έτσι δεν είναι άδικο μόνο το ύψος... Λογικό ήταν να είναι 1,70. Τι περιμένατε; Ολα τα χρόνια έτσι είναι... Αυτό με την ηλικία δε το κατάλαβα... Λογικό δεν είναι να είναι μέχρι 29; Ένας πτυχιούχος με μεταπτυχιακό δεν θα ήταν 25...
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 128
Xanthos έγραψε:Τι εννοεις;
Κατέβασε το pdf : ΦΕΚ B 2098 - 05.06.2019
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 8
"Όλοι θέλουν το καλό σου, αρκεί να μην είναι καλύτερο από το δικό τους."
63 Θέσεις απο ειδικές δυναμεις, διορθώστε με αν κάνω λάθος.
Ρε σεις γενικά σειρά δεν έβγαλε η διάβασα λάθος; Δηλαδή εμείς που δεν έχουμε ειδικές δυνάμεις και δεν είμαστε μουσικοί στην απ έξω;
Για να συμμετασχεις στις ειδικες δυναμεις για τον διαγωνισμο πρεπει να εχεις συγκεκριμενη ειδικοτητα η οποια θα ζητηθη; η εγω δεν καταλαβενω τι διαβαζω κ τι θελει να πει; συγνωμη για την αγνοια μ αλλα ειναι η πρωτη φορα μετα απο κοπους χρονων για να κανω τα χαρτια μου σε τετοια θεση
Το ποτε και που θα στειλουμε τα δικαιολογητικα θα τα βγαλουν αργοτερα... ; Και επισης για τις εξετασεις που ζηταει απλα πας σε ενα Γενικο νοσοκομειο και κλεινεις ραντεβου στους γιατρους:
1.70 το ελάχιστο όριο για ύψος
Απορώ πως δν ζητάνε υποχρεωτικά χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή... απορώ. Καποιους θέλουν να βολέψουν μου φαίνεται επίσης δν γίνεται να ζητάει δίπλωμα λεοφωρειου η νταλίκας που καμία προκήρυξη ποτε δν το ζητουσε(εννοώ να σου δίνει μόρια)εγώ ήξερα μέχρι δίπλωμα γ σου έδιναν μορια
Καλησπέρα... με πτυχίο τεφαα μπορείς να κανείς τα χαρτιά; Και μπορείς και στις δυο προκηρύξεις που θα βγουν η πρέπει σε μια ;
Σε μια μπορεί από τις δυο αρκεί να έχεις αυτά που ζητάει, για αξιωματικού από τεφφα δν μπορεί γιατί δν το ζητάει κει ούτε ποτε το ζητούσε μόνο για λιμενοφύλακες μπορείς.
εδώ δίνει 300μορια για τους ουκ που δεν έδινε ποτέ και που για τους σημαιοφορους που δεν ζήταγε στρατό
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες