Επιλαχόντες επαγγελματίες οπλίτες (2008)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 104

Δημοσίευση από Marina2 »

Καλύτερα να μην δωσουμε συνέχεια στο θέμα. Πραγματικά πιστευω οτι η Χριστινα επειδή λογικά δεν εχι παρακολουθησει προηγούμενες συζητησεις, παρερμήνευσε τα γραφόμενα σου. Ολοι ξερουν εδω μέσα το πως νιωθεις ακριβώς Τζοβάνα μου για τον στρατό! Δεν ειναι ωραια να ζητάμε από τον άλλον να απολογηθει για τα γραφόμενα του, διοτι δεν τον ξέρουμε προσωπικά για να γνωριζουμε τον χαρακτηρα του. Γιαυτό Χριστινάκη ηταν λιγο ασχημο αυτό που υπόθηκε.
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Σαυράκι μου πραγματικά σε ευχαριστώ πολύ που νιωθεις οτι πηρες δυναμη από κάτι που μπορεί να σου ειπα. Ειμαι πολύ περηφανη για τον εαυτό μου αν το κατάφερα αυτο! Σε ευχαριστώ πολύ! Εγω προσωπικά δεν εχασα απλα τον υπνο μου, επαθα ενα στυλ κατάθλιψης! Πίστευα οτι με 610 μόρια θα ημουν μέσα αλλα απορριφθηκα. Πηρα και εγω ομως δυναμη από εσας και ειπα οτι δεν ειμαι η μόνη, υπάρχουν και άλλη που νιωθουν το ιδιο! Με βοηθησατε πολύ να σκεφτω διάφορα πραγματα και ναα πάρω τις δικιες μου αποφάσεις και λυπάμαι που δεν εκανα εγγραφή νωρίτερα!
sauraki....4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από sauraki....4 »

Εγω σε ευχαριστω να σαι καλα... ! Κρατα αυτο!

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Το κρατάω και σου ξαναλέω ευχαριστώ για ολα!

tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από tzovana18 »

Εγω λεω ο καθενας να κοιταει την παρτη του και να μην ασχολειτε με το τι λεω εγω η ο καθενας δν ξερουμε ποτε τη μπορει να εχει περασει ο αλλος και εδω δν ειμαστε για να κρινουμε αλλα να καταθετουμε ολα οσα μασ ενδιαφερουν για το θεμα του στρατου και οσα γνωριζουμε τωρα χριστινα το τι αποψη εχεις για μενα δεν αφορα καθολου το θεμα οπου βρισκεσαι!

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Συμφωνώ απόλυτα μαζι σου Τζοβάνα. Εχουμε και ελευθερια λόγου, οταν απαγορευτεί και αυτη θα δουμε τι θα κάνουμε. Και αν κάποιος νομιζει οτι ειναι τοσο σημαντικό να κρινουμε ο ενας τον άλλον, ας δημιουργησει ένα θέμα και να αρχισει τις επικρισεις του και τις ενστασεις. Ως τοτε θα μιλάμε για τα σχετικά και οχι για τα ασχετα που μπορεί να μας ερχονται στο κεφάλι!
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από kallitexnis »

tzovana18 έγραψε: Αχ βρε kallitexni μου ολα τα εχεις εσυ! Παιδια το ξαναλεω υπομονη θα βγουν θελουν δν θελουν περιμεναμε τοσο καιρο αλλα εγω τα δικα μου αποτελεσματα τα ξερω απο τωρα xaxaxaxa! Αποτυχων εποπ xaxaxax θα γραφει ειμαι αρκετα προετοιμασμενη!kallitexni μου θελω ολο τον εξοπλισμο τον εποπ για ειδικες δυναμεις xaxaxax! Φιλακιαααα!

Θα κανονίσω εξοπλισμό Ε. Τ. Α. Για'σένα κούκλα μου...
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

sauraki...4 έγραψε:kallitexni το αφηνω πανω σου... ! Με ξεπερνας στα ειδη.Εικόνα (ας μην βγουν και παω και με πατινια δεν υπαρχει προβλημα.)
Όσες είστε για commando θα πάτε με έρπειν... Οι υπόλοιπες με την καναδέζα...
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

tzovana18 έγραψε: Εγω λεω ο καθενας να κοιταει την Παρτη του και να μην ασχολειτε με το τι λεω εγω η ο καθενας δν ξερουμε ποτε τη μπορει να εχει περασει ο αλλος και εδω δν ειμαστε για να κρινουμε αλλα να καταθετουμε ολα οσα μασ Ενδιαφερουν για το θεμα του στρατου και οσα γνωριζουμε τωρα Χριστινα το τι αποψη εχεις για μενα δεν αφορα καθολου το θεμα οπου βρισκεσαι!

Έτσι μπράβο. Να σας προσθέσω και'γώ κάτι απ'την δική μου προσωπική εμπειρία. Όσοι θα μπείτε στο στρατό, που εύχομαι όσοι το επιθυμείτε πραγματικά για αυτό που αντιπροσωπεύει να μπείτε, θα πρέπει να μάθετε να κρίνετε τους εαυτούς σας και να κρίνεστε απ'τους ανωτέρους σας. Πράγμα που πολλές φορές θα σας φανεί άσχημο. Γι'αυτό οι καλύτεροι "αξιωματικοί" είναι εκείνοι που σέβονται τους "στρατιώτες" τους και προσδωκούν το σεβασμό και την φιλία απ'αυτούς. ΡΗΤΟ: "ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ" (Αν μάθεις να διοικείσαι θα γνωρίζεις να διοικείς).

Σόλων (σοφός και κυβερνήτης της αρχαίας Αθήνας,638-559 π. Χ.

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Τωρα η τζοβανα μας λεει οτι στο φορουμ καταθετουμε αυτα που γνωριζουμε για το στρατο κ ειδικα οτι νεο μαθαινουμε για τους επιλαχοντες. αλλα εσυ καλη μου μονο αυτο δε κανεις. θα συμφωνησω με τη χριστινα.-

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

kallitexnis έγραψε:
sauraki...4 έγραψε:kallitexni το αφηνω πανω σου... ! Με ξεπερνας στα ειδη.Εικόνα (ας μην βγουν και παω και με πατινια δεν υπαρχει προβλημα.)
Όσες είστε για commando θα πάτε με έρπειν... Οι υπόλοιπες με την καναδέζα...
Εγω ειμαι της καναδέζας, δεν πιστευω να υπάρχει προβλημα στη μεταφορά μου, αδυνατη ειμαι! Και φιλε s.f. Ας κοιταει καθενας την πάρτη του! Δεν θα σου αρεσε και εσενα να σε κρινουν χωρις να σε ξέρουν, ετσι δεν ειναι; Μην μιλάμε λοιπον για την Τζοβανα ή για οποιονδηπουε αλλων εδω μέσα κάνοντας προσωπικές επιθεσεις σε κάποιον που δεν γνωριζουμε. Εδω ειναι φορουμ για το στρατό και συγκεκριμένα για τους ΕΠΟΠ και σιγουρα οταν η Τζοβάνα εχει να πει κάτι ειναι σχετικό με το θέμα. Κάποια αλλη φιλη σχολιασε κάτι, χωρις το σχολιο της να εντασεται στο θέμα και η Τζοβάνα επρεπε να της πει και αυτη τη γνωμη της.

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Μαρινα δε νομιζω οτι η φιλη μας η τζοβανα το οτι παει στο στοιβο κ ξεχνιεται η οτι αλλο κανει ειναι σχετικο με το θεμα μας κ στη τελικη δε νομιζω να ενδιαφερει κανεναν. αν προσεξατε το θεμα ειναι ε π ι λ α χ ο ν τ ε ς ε π ο π. τοσο καιρο διαβαζω κ οντως η κοπελα ειναι τρομερα αντιφατικη.
sauraki....4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από sauraki....4 »

Ελα μη με τρελενεται τωρα και μενα... Αντε να συνελθουμε... Εχετε κατα πιαστει με την ΤΖΟΒΑΝΑ αν ειχατε εμβαθυνει λιγο την σκεψη σας θα κατανοουσατε γιατι το λεει... Αλλα πουυυυυυυυυυυυ... Για να σοβαρευτουμε λιγο... Και διαβαστε σας παρακαλω ολες τις σελιδες. ΚΑΙ ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΟΒΑΝΑ (οχι δεν ειμαι δικηγορος της) αλλα εγω τουλαχιστον καταλαβαινω ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟΣ ειναι ο συνειρμος της με το θεμα... ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΕΛΟΣ! ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

s.f έγραψε:Μαρινα δε νομιζω οτι η φιλη μας η τζοβανα το οτι παει Στο στοιβο κ ξεχνιεται η οτι αλλο κανει ειναι σχετικο με το θεμα μας κ στη τελικη δε νομιζω να ενδιαφερει κανεναν. Αν προσεξατε το θεμα ειναι ε π ι λ α χ ο ν τ ε ς Ε π ο π. Τοσο καιρο διαβαζω Κ οντως η κοπελα ειναι τρομερα αντιφατικη.
Εισαι αλλου για αλλου! Αφου μπαινουνε εδω μέσα και ρωτανε ποσο πρεπει αν προπονηθω, δεν πρεπει να απαντησουμε δηλαδη; Μηνπέρνεις μεμονομένες κουβέντες και τις χρησιμοποιησεις για να αποδειξεις τα αναπόδεικτα. Αυτο που ειπε η κοπελα ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ. Αν δεν μπορεις να κατανοησεις τα γραφόμενα ζητα διευκρινησεις αλλα αυτο ειναι πάρα πολύ ασχημο! Και οντως πρεπει να τελειωνει γιατι εχει καταντησει αηδία!
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από tzovana18 »

ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ s.f ΟΤΙ ΔΝ ΕΧΩ ΒΓΕΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ! Η ΑΓΑΠΗΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΕΤΑΞΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΤΣΑΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Επιλαχόντες επαγγελματίες οπλίτες και οχι επιλαχουσα επαγγελματιας τζοβανα εποπ! Ας σοβαρευτουμε λιγακη και θα συμφωνησω με τον kallitexni οτι αμα μπεις ποτε η γινεις επ. Οπ να μην εχεις την συμπεριφορα αυτη που εδειξες εδω γιατι εδειξες τον εαυτο σου πολυ απλα και αυτο εμενα δν με απασχολη δικο σου μειον ειναι! Μαρινα σαυρακι kallitexni μου ΕΠΙΛΑΧΩΝΤΕΣ ΕΠΟΠ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ! ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΘΕΙΣ!

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης