Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)
https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-limeniko-shedon-etoimi-i-prokiryxi-gia-250-monimoys
Έξτρα μόρια οι ειδικές δυνάμεις σύμφωνα με το σαιτ
Έξτρα μόρια οι ειδικές δυνάμεις σύμφωνα με το σαιτ
Λιμενοφυλάκες θα είναι 155 άτομα και ειδική κατηγορία για ειδικές δυνάμεις... Στην γενικη σειρά θα είναι άντρες και γυναίκες μαζί ... Πριν το Πάσχα θα βγει... Μας Το είπε ο ίδιος ο αρχηγός στην παρέλαση.. εγώ είμαι ήδη μέσα από το 16 παιδιά... η σχολη είναι έτοιμη και ηδη έχουν βγει και σήματα για τους εκπαιδευτες... Καλή επιτυχία σας εύχομαι και με το καλό να μπείτε...
Έτσι κι αλλιώς θα πρέπει κάποια στιγμή να την βγάλουν την προκήρυξη, γιατί και φέτος να πάρουν άτομα από πανελλήνιες μετά από 2,5 χρόνια(2 χρόνια σχολή + 6 μηνες πρακτική σε λιμεναρχεία κλπ) θα φοιτήσουν από τη σχολή λφ.Όποτε χρειάζονται άμεσα νεα στελέχη ώστε να καλυφθούν οι ελλείψεις σε νησιά, λιμάνια κλπ..
Γιάννης έγραψε:Λιμενοφυλάκες θα είναι 155 άτομα και ειδική κατηγορία για ειδικές δυνάμεις... Στην γενικη σειρά θα είναι άντρες και γυναίκες μαζί ... Πριν το Πάσχα θα βγει... Μας Το είπε ο ίδιος ο αρχηγός στην παρέλαση.. εγώ είμαι ήδη μέσα από το 16 παιδιά... η σχολη είναι έτοιμη και ηδη έχουν βγει και σήματα για τους εκπαιδευτες... Καλή επιτυχία σας εύχομαι και με το καλό να μπείτε...
Τώρα μιλάς σίγουρα η άπλως ασάφειες;
Το λιμενικό παιδιά μπήκε πανελλήνιες από ότι είδα τουλάχιστον...
Ρε παιδιά να χαρείτε οτι αγαπάτε, μην πετάγεται ο καθένας και λέει τα δικά του για τις πανελλήνιες! Εδω συζητάμε για την προκήρυξη που θα βγεί ΕΚΤΟΣ πανελληνίων! Έχετε καταντήσει κουραστικοί μ αυτό το θέμα!
10/01/90 Με καλύπτει το όριο ηλικίας ρε παιδιά ... όποιος ξέρει ας απαντήσει... ευχαριστώ
Παιδιά η προκυρηξει είναι εντός ΑΣΕΠ ετσι;
Για το λόγο αυτό, τόνισε ο κ. Τεμπονέρας, γίνονται προσπάθειες ποιοτικής και ποσοτικής αναβάθμισης των επιχειρησιακών μέσων του Λ. Σ, αλλά και της ενίσχυσης του σε στελεχιακό δυναμικό με την εισαγωγή στις τάξεις του Λιμενικού πλέον μέσω Πανελληνίων εξετάσεων από τον Ιούνιο του 2019 καθώς και με διαγωνισμό που θα διενεργηθεί στο μεταβατικό αυτό στάδιο και μέχρι την αποφοίτηση των πρώτων στελεχών.(Μηπως θελουν να το καθυστερησουν λιγο?)
Παντως δν ειναι απιθανο να παει για εκλογες η κυβερνηση και να ακυρωθουν ολα. Εαν δν βγει στο πρωτο 10ημερο του Απριλιου μετα το βλεπω δυσκολο, τι λετε εσεις?
Σίγουρα έχει καθυστερήσει εν όψει εκλογών!!! Εάν όμως δεν γίνει μέσα στον Απρίλιο, προφανώς θα πάει για καλοκαίρι! Προσωπικά πιστεύω ότι θα βγει σίγουρα !!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες