Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Κοίτα στο τέλος :

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/31303/ypografike-i-apofasi-gia-tin-prokiryksi-tou-limenikoy-2014

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 128

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο.
alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από alex7 »

Διασωστης31 έγραψε: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο.
Να και κατι ευχαριστο
alex
HELLENICROWER

Δημοσίευση από HELLENICROWER »

Gio21 έγραψε:Παίδες μου είπαν σήμερα ότι για σημαιοφόρος δεν είναι απαραίτητο να έχεις πάει στρατό αν έχεις πάρει αναβολή από σπουδές και μπορείς να συμμετέχεις κανονικά απλά χάνεις τα μόρια. Εγώ ήξερα ότι είναι υποχρεωτικό για όλες τις προκηρύξεις ξέρει κάποιος τι ισχύει τελικά ;

Για να δωσεις για αξιωματικος δεν ειναι αναγκαιο να εχεις τελειωσει την στρατιωτικη σου θητεια, μονο αν εδινες για υπαξιωματικος η λιμενοφυλακας θα χρειαζοτανε σε αυτο το λινκ που σου εστειλε ο ''πολιτης'' ειναι για υπαξιωματικων. Τωρα για το αν η τελευταια προκυρηξη θα ζηταει και το στρατιωτικο δεν το γνωριζω αλλα δεν το νομιζω κιολλας

Άβαταρ μέλους
Gio21
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Gio21 »

Δηλαδή εγώ που είμαι τελειόφοιτος υποθετικά εάν βγει προκήρυξη σημιοφορων παίρνω μέρος κανονικά χωρίς να χάσω τίποτα; Το ότι έχω τελειώσει ναυτιλιακό μου δίνει κάποια σειρά προτεραιότητας η παραπάνω μόρια λόγω συνάφειας ; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις μάγκες
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από mysterio »

Gio21 έγραψε:Δηλαδή εγώ που είμαι τελειόφοιτος υποθετικά εάν βγει προκήρυξη σημιοφορων παίρνω μέρος κανονικά χωρίς να χάσω τίποτα; Το ότι έχω τελειώσει ναυτιλιακό μου δίνει κάποια σειρά προτεραιότητας η παραπάνω μόρια λόγω συνάφειας ; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις μάγκες
Όταν γράφεις τελειόφοιτος εννοείς απόφοιτος ή δεν έχεις τελειώσει ακόμη; Ελπίζω να έχεις πάρει το πτυχίο σου με τα συμφραζόμενα απ' ότι καταλαβαίνω γιατί αλλιώς δεν... Ακόμη το ότι έχεις τελειώσει Ναυτιλιακά δεν μετράει κάπου πέρα από τον βαθμό κτήσης του πτυχίου σου και μόνο.(πέρα από τα υπόλοιπα προσόντα σου ξένες γλώσσες κλπ)
Από την άλλη, στις τελευταίες προκηρύξεις Σημαιοφόρων ήθελαν πτυχιούχους συγκεκριμένων σχολών και όχι απλά οποιουδήποτε ΑΕΙ. Δείτε το και αυτό οι ενδιαφερόμενοι, συν ότι η στρατιωτική θητεία ΤΟΤΕ ΔΕΝ ήταν υποχρεωτική, χωρις να είναι ούτε απίθανο ούτε πιθανό να αλλάξει αυτό εάν και εφόσον βγάλουν διαγωνισμό για αξιωματικούς.
Τελος προτείνω στους διαχειριστές να ανοιχτεί καινούριο θέμα για "προκήρυξη για Σημαιοφόρους" και να μεταφερθούν εκεί τα αντίστοιχα μηνύματα να μην γεμίζει ακόμη περισσότερο με άσχετα με το συγκεκριμένο θέμα μηνύματα.
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
ΛΣ

Δημοσίευση από ΛΣ »

https://www.limenikanea.gr/gr/nautilia/bouli-oloi-itan-uper-tou-prosopikou-ls-ektos-apo-tin-kubernisi.-4636
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Gio21... κανε πρωτα τη θητεια σου και μετα κοιτα για προκυρηξεις... αντε γιατι θα τρελαθουμε σε αυτη τη χωρα...
ΙΟΡΔΑΝΑ

Δημοσίευση από ΙΟΡΔΑΝΑ »

Καλησπερα σας, γνωριζετε αν θα τροποποιηθει και το υψος για τις γυναικες; ηταν πανω απο 1,60 αν δε κανω λαθος και τωρα καπου ειδα οτι θα το κανουν πανω απο 1,70.
Άβαταρ μέλους
Gio21
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Gio21 »

Δεν σε κατάλαβα φίλε δηλαδή αν είναι χώρις υποχρεωτική θητεία δεν πρέπει να πάρω μέρος επειδή δε συμφωνείς ;
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 128

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Gio21 έγραψε:Δεν σε κατάλαβα φίλε δηλαδή αν είναι χώρις υποχρεωτική θητεία δεν πρέπει να πάρω μέρος επειδή δε συμφωνείς ;

Για να πάρεις μέρος στην προκήρυξη ΛΦ θέλει στρατό.

Για να πάρεις μέρος στους σημαιοφορους, πιθανόν να μη χρειάζεται την θητεία, αλλά θέλει πτυχίο ΑΕΝ η συγκεκριμένων ΑΕΙ. Θέλει το πτυχίο, οχι τελειόφοιτος.

Aris

Δημοσίευση από Aris »

Προκήρυξη ΕΥΠ ξεκίνησαν οι αιτήσεις για όσους ενδιαφέρει...https://www.dikaiologitika.gr/images/2019/02/eyp-prosl.pdf
Άβαταρ μέλους
teooyk
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από teooyk »

Παιδιά έχουμε κανένα νέο;
Πέτρος

Δημοσίευση από Πέτρος »

Για να έχουμε νέο πρέπει το νομοσχέδιο πρώτα να πάρει ΦΕΚ.
Aris

Δημοσίευση από Aris »

https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-eyp-etsi-tha-symplirosete-sosta-tin-aitisi-302-monimoi
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: PAPAXITOS και 4 επισκέπτες