Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 154

Δημοσίευση από Liontarina »

Αναμένοντες έγραψε:

Συνοπτικός μειοδοτικός διαγωνισμός με ;σφραγισμένες προσφορές,; Για την προμήθεια ειδών υπόδησης προς κάλυψη αναγκών κατάταξης Δοκίμων Λιμενοφυλάκων προϋπολογισμού εξήντα τριών χιλιάδων πεντακοσίων Ευρώ #63.500,00?# (συμπεριλαμβανομένου Φ. Π. Α.24% και κρατήσεων υπέρ Δημοσίου) ; σύμφωνα με το Τεύχος Τεχνικών Προδιαγραφών που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσης και τον πίνακα που ακολουθεί.

Ημ/νία :14 - 03 - 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00.

Τόπος διενέργειας : Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1-Ε2, Λιμάνι Πειραιά 3ος Όροφος αίθουσα συνεδριάσεων αρ.318.

; Έχουν δοθεί οι προσφορές... Απλά θα διαλέξουν την πιο οικονομική - ποιοτική.

Τι σου κάνει εντύπωση; Το σφραγισμένες προσφορές; Ετσι διεξάγονται οι διαδικασίες... Δεν έχουν δοθεί οι προσφορές ακομη... Μην μπερδευεις τον κοσμο.

Φάνης

Δημοσίευση από Φάνης »

τόσα λεφτά για 120ατομα που λένε μήπως θα πάρουν περισσότερους?
Φάνης

Δημοσίευση από Φάνης »

D.Y.K έγραψε:
Φάνης έγραψε:

δεν ισχύει μόνο για το λιμενικό είναι και οι αστυνομία, πυροσβεστική και ο στρατός

Στο Λιμενικό είναι υπεράριθμες και ισχύει απόλυτα.

Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση φυσικά το ίδιο για ΕΛ. ΑΣ και ΠΣ.

για πυροσβεστική απο ότι είδα έχουν να μεταφέρουν βάρος απο ένα σημείο στο άλλο και να κάνουν αναρρίχηση νομίζω και είναι ποιο λίγη οι χρόνοι

Αναμένων

Δημοσίευση από Αναμένων »

Liodarina,

Δεν γράφει να καταθέσουν οι εκάστοτε εταιρείες τις προσφορές τους μέχρι την τάδε ημερομηνία (για να περιμένουμε πάλι)...

Τις έχουν ήδη καταθέσει, και απλά στις 14 Μάρτη θα ανοίξουν τους φακέλους στο ΥΝΑ...

Κάποιος φακελος - εταιρεία θα είναι συμφέρουσα και θα γίνει η παραγγελία!

Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Αναμένων έγραψε:Liodarina,

Δεν γράφει να καταθέσουν οι εκάστοτε εταιρείες τις προσφορές τους μέχρι την τάδε ημερομηνία (για να περιμένουμε πάλι)...

Τις έχουν ήδη καταθέσει, και απλά στις 14 Μάρτη θα ανοίξουν τους φακέλους στο ΥΝΑ...

Κάποιος φακελος - εταιρεία θα είναι συμφέρουσα και θα γίνει η παραγγελία!

Διάβασε ρε αγόρι μου τι λέει στο άρθρο 1.

Μη χειρότερα δηλαδήΕικόνα. δεν μπαίνεις στον κόπο να διαβάσεις το κατανοώ... Δεν χρειάαζεται να παραπληροφόρεις τουλάχιστον τους υπόλοιπους.

Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Φάνης έγραψε:για πυροσβεστική απο ότι είδα έχουν να μεταφέρουν βάρος απο ένα σημείο στο άλλο και να κάνουν αναρρίχηση νομίζω και είναι ποιο λίγη οι χρόνοι
Πλέον δεν ισχυουν αυτα δυστυχώς. Τώρα έχουν τα αθλήματα που έχει και η ΕΛΑΣ

Αναμενων

Δημοσίευση από Αναμενων »

Σωστά Liontarina. Ένα συγνώμη 🙏

Nik

Δημοσίευση από Nik »

Παιδιά το λέει ξεκάθαρα μέσα: "για τις ανάγκες κατάταξης 199 Δοκίμων Λιμενοφυλάκων".. Επίσης έχει ξεφύγει η συζήτηση με το να λέμε για ύψος και αθλήματα από τη στιγμή που δεν πρόκειται να αλλάξουν για αυτη την προκήρυξη. Καλύτερο θα ήταν να ανοίξει ένα νεό θέμα με αυτά τα ζητήματα που είναι πολύ σημαντικά και ουσιαστικά αποτελούν τη μάστιγα των ένστολων επαγγελμάτων. Εκεί μπορεί ο καθένας να αναλύσει τεκμηριωμένα την άποψη του αλλά και να την υποστηρίξει με επιχειρήματα και όχι πχ. έιναι άδικο, ρατσιστικό και δεν ξέρω τι άλλο. Ας το κοιτάξουν οι διαχειριστές.
HELLENICROWER

Δημοσίευση από HELLENICROWER »

Αυριο πεμτη θα εισαχθει το νομοσχεδιο του λιμενικου στην ολομελεια της βουλης για την ψηφιση του, μετα απο αυτο θεωρω οτι μεσα στις επομενες 2-3 εβδομαδες θα βγει...
Άβαταρ μέλους
teooyk
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από teooyk »

Καμία ενημέρωση;
HELLENICROWER

Δημοσίευση από HELLENICROWER »

teooyk έγραψε:Καμία ενημέρωση;

βαλτε το Καναλι της βουλης να δειτε τι λενε μην περιμενετε να σας τα γραφουμε μονο.

Άβαταρ μέλους
Gio21
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Gio21 »

Παίδες μου είπαν σήμερα ότι για σημαιοφόρος δεν είναι απαραίτητο να έχεις πάει στρατό αν έχεις πάρει αναβολή από σπουδές και μπορείς να συμμετέχεις κανονικά απλά χάνεις τα μόρια. Εγώ ήξερα ότι είναι υποχρεωτικό για όλες τις προκηρύξεις ξέρει κάποιος τι ισχύει τελικά ;
lms

Δημοσίευση από lms »

Gio21 έγραψε:Παίδες μου είπαν σήμερα ότι για σημαιοφόρος δεν είναι απαραίτητο να έχεις πάει στρατό αν έχεις πάρει αναβολή από σπουδές και μπορείς να συμμετέχεις κανονικά απλά χάνεις τα μόρια. Εγώ ήξερα ότι είναι υποχρεωτικό για όλες τις προκηρύξεις ξέρει κάποιος τι ισχύει τελικά ;
Δεν υπάρχει σχεδιασμός για προσλήψεις αξιωματικών εκτός πανελληνίων. Αν μία στο εκατομμύριο έβγαινε τέτοια προκήρυξη εκτός πανελληνίων, θα απαιτούσε να έχεις πτυχίο ΑΕΙ-ΑΕΝ. Η θητεία ήταν προαιρετική απ όσο ξέρω σε προηγούμενες προκηρύξεις αξιωματικών.

...

Δημοσίευση από ... »

γ. Να είναι οι άνδρες στρατολογικά εντάξει, δηλαδή να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να εκπληρώνουν αυτές (στρατευσιμοι), ή να βρίσκονται νόμιμα εκτόσς στρατεύματος.

http://www.hcg.gr/node/7902

fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Gio21 έγραψε:Παίδες μου είπαν σήμερα ότι για σημαιοφόρος δεν είναι απαραίτητο να έχεις πάει στρατό αν έχεις πάρει αναβολή από σπουδές και μπορείς να συμμετέχεις κανονικά απλά χάνεις τα μόρια. Εγώ ήξερα ότι είναι υποχρεωτικό για όλες τις προκηρύξεις ξέρει κάποιος τι ισχύει τελικά ;

Όχι δεν ισχύει, αν ψάξεις στο google θα βρεις προηγούμενες προκηρύξεις και θα δεις πως πρέπει να έχεις ολοκληρώσει τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες