Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
jimis

Δημοσίευση από jimis »

Θα εχουν την ιδια εκπαιδευση με τους ΕΦ;
Batte
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Batte »

Τιm έγραψε:
Batte έγραψε:Και εφόσον απ τις γυναίκες πέρασε μια να μας πεις πως θα καλυφθούν όλες οι υπόλοιπες θέσεις;

Εχω ακριβως την ιδια απορια με σενα.

Αν όντως ο ΑΣΕΠ είναι τόσο τυπικός όσο λένε από επιλαχουσες φαντάζομαι...

πάντως τα αθλήματα Για τις γυναίκες είναι πολύ ζόρικα...

Εμείς με λίγη προπόνηση τα εχουμε...

Ειναι αδικία γυναίκες άντρες να έχουν τα ίδια μέτρα και σταθμά γτ πολύ απλά είναι αλλά σώματα και διαπλάσεις. ΑΔΙΚΙΑ ΜΕΓΑΛΗ. Επίσης απορίας άξιο.. είναι πως οι επιλαχουσες είναι διπλός αριθμός συνεπώς ο μεγαλύτερος αριθμός των γυναικών είναι άκυρες.
Meraklis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Meraklis »

Batte έγραψε:Ειναι αδικία γυναίκες άντρες να έχουν τα ίδια μέτρα και σταθμά γτ πολύ απλά είναι αλλά σώματα και διαπλάσεις. ΑΔΙΚΙΑ ΜΕΓΑΛΗ. Επίσης απορίας άξιο. Είναι πως οι επιλαχουσες είναι διπλός αριθμός συνεπώς ο μεγαλύτερος αριθμός των γυναικών είναι άκυρες.
Στις γυναικείες μπορούν να πάνε άνδρες ή όχι;

Batte
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Batte »

Meraklis έγραψε:Στις γυναικείες μπορούν να πάνε άνδρες ή όχι;
Κάνω κάποιες υποθέσεις. Μέχρι την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δεν μπορώ να εκφέρω άποψη! Όχι οι θέσεις απαρτίζονται από γυναίκες διότι αφορούν γυναικεία καταστήματα κράτησης.
Tim

Δημοσίευση από Tim »

Batte έγραψε:Ειναι αδικία γυναίκες άντρες να έχουν τα ίδια μέτρα και σταθμά γτ πολύ απλά είναι αλλά σώματα και διαπλάσεις. ΑΔΙΚΙΑ ΜΕΓΑΛΗ. Επίσης απορίας άξιο. Είναι πως οι επιλαχουσες είναι διπλός αριθμός συνεπώς ο μεγαλύτερος αριθμός των γυναικών είναι άκυρες.

Τι εννοείς άκυρες; Οι επιλαχόντες είναι ίδιος αριθμός με τους διοριστεους αλλά πιάνουν θέση μόνο εφόσον κοπεί κάποιος διοριστεος. Εννοείτε ότι Κ οι Επιλαχόντες Πρεπει να εχουν περάσει τα αθλήματα. Στις γυναικες απο οτι ειδα μετρημενες στα δακτυλα πρεπει να ειναι αυτες που τα καταφεραν... Τον αν είναι από τα προσωρινά η από τις επιλαχουσες δεν το γνωρίζω. Φαντάζομαι θα είναι από τα προσωρινά μιας κ ήξεραν ότι είναι μεσα κ θα εκαναν κ την αναλογη προπόνηση.

Αλεξανδρα

Δημοσίευση από Αλεξανδρα »

Υπάρχουν κάποιοι και λένε ότι η συμμετοχή ήταν στο φουλ κτλ. Πραγματικά αναρωτιέμαι αν είχα πάει εγώ σε άλλα αθλήματα η αυτοί. Ήμουν εκεί και τις δύο μέρες από τις 10 έως τις 2 η αποχή ήταν μεγάλη. Το μεγαλύτερο ποσοστό ήταν οκταδες, δεκάδα μια είδα όλη αυτη την ώρα και σίγουρα σε κάθε σειρά κοβόταν και από ένας. Ρωτήσαμε εχθές άνθρωπο από την Επιτροπή και μας είπε ότι η αποχή ήταν στο 30%. Στο μήκος εχθες ισχύει ότι κάποιους τους μετρούσαν από φτέρνα και εγώ το θεωρώ αδικία αυτό. Επίσης κόπηκαν πολλοί εχθές στο μήκος αλλά και στο κατοστάρι. Τώρα όσο αφορά κάποιους που είπαν ότι όσοι κόπηκαν στο 1000αρι δεν έπρεπε να έρθουν, να ξέρετε ότι πολλά παιδιά δεν πήραν χαμπάρι ότι είχε χρονόμετρο και δεν είδαν τον χρόνο τους.
επιλαχών

Δημοσίευση από επιλαχών »

Όλα τυπικά ήταν κύριοι στο σκαμα είδα άτομο να κόβεται επιτυχών ήταν
ΛΕΥΤΕΡΗΣ

Δημοσίευση από ΛΕΥΤΕΡΗΣ »

Τελικά πόσοι κύκλοι είναι τα 1000μ στο συγκεκριμένο γήπεδο;
Ανδρέας

Δημοσίευση από Ανδρέας »

Θα συμφωνήσω με πολλούς ότι δεν υπήρχε αξιοκρατία στα αθλήματα... Μπάτε σκύλοι ήταν η κατάσταση... άτομα που την πρώτη μέρα κοβόταν στο 1000αρι ερχόταν κουνιστοι λυγιστοι και την δεύτερη... κανείς δεν τους είπε ότι κόπηκαν κάνεις κάνεις δεν τους ειπε να μην έρθουν την επόμενη... ενώ την πρώτη μέρα υπήρχε χρονόμετρο την άλλη στο 100σταρι δεν υπήρχε και δεν σου έλεγαν και τον χρόνο σου.. στο μήκος ότι λένε τα παιδιά... βοηθούσαν και μετρούσαν από όπου ήθελαν... κάποιοι ούτε 3 μέτρα δεν έφταναν στις δύο προσπάθειες στην τρίτη γινόταν θαύμα... γενικώς ότι ναναι... κανονικά έπρεπε να σου δίνουν τους χρόνους σου σε χαρτί υπογεγραμμένο και από αυτούς και από εμάς... τώρα έτσι μπορούν να ισχυριστουν ότι θέλουν και πήγαινε εσύ να βρεις άκρη μετά... εδώ άφησαν κοπέλα να τρέξει 15 λεπτά το 1000ρι και δεν της είπαν τίποτε... απλά τραγικά πράγματα και η κατάσταση βρωμάει από χιλιόμετρα. και τέλος άσε που κάποιοι δεν πρέπει να έχουν καν το ύψος...1μιση μέτρο άνθρωποι ήταν κάποιοι.. απορώ ειλικρινά.
Sgreg87
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Sgreg87 »

Αλεξάνδρα είσαι σίγουρη γι αυτό που λες; Γιατί το 30% στα 900 άτομα που είναι να δώσουν αθλήματα είναι 270 άτομα.. Αν συνυπολογισεις και αυτούς που κόπηκαν τότε δεν θα συμπληρωθούν ούτε οι 577..
Αλεξανδρα έγραψε:Υπάρχουν κάποιοι και λένε ότι η συμμετοχή ήταν στο φουλ κτλ. Πραγματικά αναρωτιέμαι αν είχα πάει εγώ σε άλλα αθλήματα η αυτοί. Ήμουν εκεί και τις δύο μέρες από τις 10 έως τις 2 η αποχή ήταν μεγάλη. Το μεγαλύτερο ποσοστό ήταν οκταδες, δεκάδα μια είδα όλη αυτη την ώρα και σίγουρα σε κάθε σειρά κοβόταν και από ένας. Ρωτήσαμε εχθές άνθρωπο από την Επιτροπή και μας είπε ότι η αποχή ήταν στο 30%. Στο μήκος εχθες ισχύει ότι κάποιους τους μετρούσαν από φτέρνα και εγώ το θεωρώ αδικία αυτό. Επίσης κόπηκαν πολλοί εχθές στο μήκος αλλά και στο κατοστάρι. Τώρα όσο αφορά κάποιους που είπαν ότι όσοι κόπηκαν στο 1000αρι δεν έπρεπε να έρθουν, να ξέρετε ότι πολλά παιδιά δεν πήραν χαμπάρι ότι είχε χρονόμετρο και δεν είδαν τον χρόνο τους.
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 188

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Δεν ξέρω γιατί δεν καταλαβαίνετε οι περισσότεροι αλλά η επιτροπή που ήταν εκεί δεν ήταν για να κανει αξιολόγηση αλλά για να πάρει απλά τους χρόνους των υποψήφιων. Σε μεταγενέστερο χρόνο θα γίνει η επιλογή των επιτυχόντων μέσα από αλγόριθμο υπολογιστικου συστήματος αφού περαστουν όλα τα στοιχεία σε ψηφιακή βαση δεδομένων. Οι υπάλληλοι που ήταν εκεί είχαν συγκεκριμένες αρμοδιότητες και δεν ήταν για να αξιολογηση των υποψηφίων. Αυτοι που ήταν για παράδειγμα με το πιστολι στην εκκινηση στο 100ρι δεν ξεραν πόσο είναι το όριο στο 1000ρι ( ρωτησαμε). Σε μια τέτοια διαδικασία προφανως κανένας από τους παραπανω υπαλλήλους δεν μπορεί να σου πει να μην πας την δεύτερη ημέρα αν έβγαλες πάνω από 4:20 το χιλιαρι γιατί δεν είναι η δουλειά του αυτη και δεν τον νοιάζει κιόλας τι θα κάνει ο καθενας, τον νοιάζει μόνο η συλλογη των δεδομένων.

Επίσης σχολια που λένε για αποχή 30%. Προσωπικά εγώ έβλεπα πλήρη 10δες εκτός από την δεύτερη ημέρα που είχε μια 9αδα ( προφανώς κάποιος αποφάσισε να μην έρθει την δευτερη ημερα ). Για πληρωτήτα μίλησαν και άλλοι γνωστοί μου σε άλλα γκρουπ. Μην ταιζεται τον κόσμο ψεύτικες ελπίδες για επιείκεια λόγο ελλειπής συμμετοχης είναι πολύ ψυχοφθόρο!

Σχετικά με την τυπικότητα τωρα: στο 100ρι όντως δεν μετρούσαν ατομικο χρόνο. Αυτό που καναν ήταν να βρισκουν μόνο όσους είχαν πάνω από 16 δευτερόλεπτα. Συγκεκριμένα οι τρεις εξεταστες που βρισκοταν στο τραπέζι στο κεντρο με την ομπρέλα κτστουσαν αρχείο που έλεγε επιτυχόντες αποτυχοντες, δεν σημειωναν προσωπικο χρονο γιατί δεν χρειαζεται απλά γραφαν επιτυχων σε οποιον επιανε το όριο των 16". Στο χιλιαρι ο προσωπικος χρόνος μπορεί να καταγραφει γιατί δεν τερματιζουμε ταυτόχρονα πράγμα που στο 100ρι συμβαινει και κάνει την καταγραφή προσωπικού χρόνου από το μηχάνημα με την μαγνιτικη επαφή να αστοχει... Στο μήκος όντως υπήρχε μια επιείκεια για όσους πηδούσαν πάνω από 3:50 το διαπίστωσα και εγώ.

Ο διαγωνισμός είναι πρωτοτυπος αλλά όχι παρανομος! Μην παραφιλολογειται απλά ρωτηστε.

Meraklis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Αδικία για τους επιλαχοντες το άλμα εις μήκος ΞΕΚΑΘΑΡΑ. Αλλιώς να μην υπήρχαν καθόλου επιλαχοντες αφού δεν έχουν σκοπό να κόψουν κόσμο!! Απαράδεκτο
Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 298

Δημοσίευση από Thanos888 »

Meraklis έγραψε:Αδικία για τους επιλαχοντες το άλμα εις μήκος ΞΕΚΑΘΑΡΑ. Αλλιώς να μην υπήρχαν καθόλου επιλαχοντες αφού δεν έχουν σκοπό να κόψουν κόσμο!! Απαράδεκτο

Όταν κάποιος πηδαει 3.50 και του λένε πάλι για τη τριτη προσπάθεια και κάνει 3.05 και του το λένε δημόσια ποια επιεικια υπάρχει;

Αλεξανδρα

Δημοσίευση από Αλεξανδρα »

Sgreg87 έγραψε:Αλεξάνδρα είσαι σίγουρη γι αυτό που λες; Γιατί το 30% στα 900 άτομα που είναι να δώσουν αθλήματα είναι 270 άτομα.. Αν συνυπολογισεις και αυτούς που κόπηκαν τότε δεν θα συμπληρωθούν ούτε οι 577..
Αλεξανδρα έγραψε:Υπάρχουν κάποιοι και λένε ότι η συμμετοχή ήταν στο φουλ κτλ. Πραγματικά αναρωτιέμαι αν είχα πάει εγώ σε άλλα αθλήματα η αυτοί. Ήμουν εκεί και τις δύο μέρες από τις 10 έως τις 2 η αποχή ήταν μεγάλη. Το μεγαλύτερο ποσοστό ήταν οκταδες, δεκάδα μια είδα όλη αυτη την ώρα και σίγουρα σε κάθε σειρά κοβόταν και από ένας. Ρωτήσαμε εχθές άνθρωπο από την Επιτροπή και μας είπε ότι η αποχή ήταν στο 30%. Στο μήκος εχθες ισχύει ότι κάποιους τους μετρούσαν από φτέρνα και εγώ το θεωρώ αδικία αυτό. Επίσης κόπηκαν πολλοί εχθές στο μήκος αλλά και στο κατοστάρι. Τώρα όσο αφορά κάποιους που είπαν ότι όσοι κόπηκαν στο 1000αρι δεν έπρεπε να έρθουν, να ξέρετε ότι πολλά παιδιά δεν πήραν χαμπάρι ότι είχε χρονόμετρο και δεν είδαν τον χρόνο τους.
έτσι μας είπαν από την Επιτροπή. Άλλωστε φαινόταν ρε παιδιά. Από την 10 έως τις 2 που ήμουν εγώ μια δεκάδα πέρασε. Και το 30% ήταν στα 450 άτομα που έδιναν όχι στα 900, την επόμενη εβδομάδα δεν ξέρουμε αν θα έχει αποχή.
Meraklis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

ΛΕΥΤΕΡΗΣ έγραψε:Τελικά πόσοι κύκλοι είναι τα 1000μ στο συγκεκριμένο γήπεδο;
Αμα τον βγαζει τον χρόνο φίλε μου μην σε νοιάζει περνάς. Τρεις είναι σε σκληρό ταρτάν. Δωστα όλα από την αρχή και μην φοβάσαι τίποτα δικέ μου

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες