Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
2ltd
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από 2ltd »

Player7 έγραψε: Εγω συμφωνω να ειναι αυστηροι στα αθληματα, αλλωστε τα βγαζω πολυ ανετα σε πολυ καλους χρονους, αλλα να μη λεμε οτι δε μετραει και το ιεκ. Μια χαρα γνωσεις παιρνεις, εννοειται οτι δε σε κανει αστφυλακα, αλλα σκεψου οτι τωρα 1500 ατομα θα γινουν αστυνομικοι με 1,5 μηνα εκπαιδευση.
να ζητήσετε τα ιεκ τότε να γίνετε αστυφύλακες είστε σαφώς εκπαιδευμενοι καλύτερα και επίσης αυτο είναι μια κατάφωρη αδικία προς τα παιδιά ειδικά τα αστράτευτα που μοχθησανε να μπούνε σε ενα τοσο απαιτητικό και δύσκολο ιεκ που σας εκπαιδεύουν αστυνομικοί σε μαθήματα της αστυφυλάκων
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Player7 »

Ρε μεγαλε δε διαβαζεις τι γραφω; Ειπα εγω οτι πρεπει να γινονται αστυφυλακες?; Εγω και ιεκ εχω... και λοχιας ειδικων δυναμεων ημουν στη θητεια... και τα αθληματα βγαζω, πες τα σε κανα γιωτομπαλο αυτα!

Θα μας βγαλετε το ιεκ αχρηστο ξαφνικα!

Άβαταρ μέλους
nick521
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από nick521 »

Εχει κανεις καποιο νεο για την προκηρηξη που θα βγει τωρα;
tsiou
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από tsiou »

Ρε παιδιά μία είναι η απορια μου αν όντως πάει τόσο αξιοκρατικα με τους χρονους, οι γυναίκες πως θα βγάλουν τους χρόνους; χωρίς να θέλω να κατηγορησω καμία γυναίκα φυσικά απλά από την φύση τους είναι δύσκολο για την γυναίκα αυτή η χρονοι! επίσης οι θέσεις για γυναίκες καλύπτονται μόνο από γυναίκες επιλαχουσες που και αυτές δεν θα τους βλαγουν τους χρόνους! επαναλαμβάνω με όλο το σεβασμό προς τις γυναίκες απλά επειδή εκεί που προπονουμουν οι καλύτερες επιδόσεις γυναικών ήταν 4:25 με 4:30 το χιλιαρη και 17 δευτ. Το κατοσταρι
Drulis

Δημοσίευση από Drulis »

Παιδιά υπάρχει κανείς που έστειλε Τις εξετάσεις και δεν τον κάλεσαν για αθλήματα; Εμένα με βάλανε στους λοιπούς λόγους. Έκανα τις εξετάσεις , κλινικά υγειής και χωριά παθολογικά αιτία και ευρήματα. Όλα σφραγισμένα από τους γιατρούς, από τον διευθυντή νοσοκομείου κανονικά. Ασπρόμαυρη φωτογραφία, τα έβαλα σε φάκελο ΑΣΕΠ κανονικά και τα έστειλα. Για ποιο λόγο να με απορρίψουν; Για ποιους λοιπούς λόγους ; Αν ξέρει κάποιος στο περίπου , ας απαντήσει σας παρακαλώ. Ευχαριστώ παιδιά.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Εξαιτίας των γυναικών αφαιρέθηκε η σφαίρα... Θα κόβονται μέχρι να βρεθεί επιλαχουσα, που θα βγάζει το όριο.

Και σε μένα όλες σχεδόν είναι στο 4.40 και πανω αλλά υπάρχουν κάποιες στιβιστριες που δίνουν για ειδικούς φρουρους, λιμενικο και πανελληνιες που τις χάνεις, εξαφανιζονται.

Σίγουρα θα υπάρχουν και στην 6κ τέτοιες.

Άβαταρ μέλους
2ltd
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από 2ltd »

Player7 έγραψε: Ρε μεγαλε δε διαβαζεις τι γραφω; Ειπα εγω οτι πρεπει να γινονται αστυφυλακες;Εγω και ιεκ εχω... Και λοχιας ειδικων δυναμεων ημουν στη θητεια... Και τα αθληματα βγαζω, πες τα σε κανα γιωτομπαλο αυτα!

Θα μας βγαλετε το ιεκ αχρηστο ξαφνικα!

λοχία ειδικών δεν το βγαζω εγω αχρηστο απόφοιτοι και εκπαιδευτές το λένε οι ίδιοι ότι είναι γελοίο και το βγάζεις για πλάκα
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 188

Δημοσίευση από REDMAN316 »

2ltd έγραψε:
Player7 έγραψε: 2ltd αμα το παμε ετσι επρεπε να πηγαινουμε και ξανα για εκπαιδευση στο στρατο για να δικαιολογησουνε οτι ειμαστε ειδικες δυναμεις.Το ιεκ δεν μπουρδα, ουτε τα αθληματα φυσικα πρεπει να εισαι σε καλη φυσικη κατασταση!

Αλλα μπουρδα το ιεκ σε καμια περιπτωση, κανεις τα ιδια μαθηματα που κανουν και στη σχολη Αστυφυλακων! Να μη λεμε οτι θελουμε!

1ον είναι ειρωνικό το σχόλιο προς τον steam που επειδή μάλλον είναι ακατάλληλος θεωρεί τα αθληματα μπούρδα 2ον το ότι κάνεις μαθήματα οπός την αστυφυλάκων δεν σε κάνει αστυφύλακα όπως εμένα το ότι κάνω 4 δίκαια στην σχολή μου δεν με κάνει δικηγόρο 3ον τα μαθήματα που κάνετε στα ΙΕΚ με εξαιρέσει "πολεμικές τέχνες " και "πολυτεχνική " που τα κάνει και ένας ΔΕΑ ΕΔ η ένας ΣΤΡ ΕΔ τα υπόλοιπα τα κάνει και ένας δικηγόρος η ένας σπουδαστής ιεκ η τει διοίκησης επιχειρήσεων μην αγχώνεσαι έχω αρκετούς γνωστούς που το έχουν περάσει και επίσης πολύ φίλοι μου αστυνομικοί ηταν εκπαιδευτές εκεί αρα ξέρεις και ξέρω τι επίπεδο εκπαίδευσης κάνατε 4ον οσο σημαντικά ειναι τα προσοντα (ΙΕΚ) τόσο σημαντικό είναι και η επιτυχία στα αθληματα γιατι ωπος εσυ δεν θα δεχτεις να μπει υποψηφιος με λιγοτερα μορια ετσι δεν θα δεχτώ και εγώ να γίνει συνάδελφος αυτός που απέτυχε στα ελάχιστα όρια

Αν δεν σου είναι κόπος κάνε μια αναζυτηση της ειδικοτητα Στελέχους υπηρεσιών ασφαλείας και διάβασε τα μαθήματα. Μετά ξανά γράψε μας για Νομικούς κλπ.

REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

2ltd έγραψε:ειδες που ερχεσε στα λεγομαινα μου ετσι φιλε ειναι και τα αθληματα απλα ολοι στην ελλαδα εχουμε την νοοτροπια εγραψα καλα σιγα θα με περασουν στα αθληματα ωπος δεν περναμε ολοι εξετασει τα ιεκ η τα πτυχια ΑΕΙ τοτε γιατι να περνανε αθληματα καθε δυο χρονια αν και στα πτυχια ΑΕΙ αν εχεις δουλεψει πανω στο πτυχιο σου ξερεςι πολυ καλα οτι περνας συνεχεια μετεκπαιδευσης
Παλικαρι μου η δεν ξέρεις να διαβαζεις η καταλαβινεις ότι θελεις. Ξανά διάβασε το σχολιο μου και ξανά απάντησε αυτήν την φορά σχετικά ομως. Σαν τα μανιτάρια φυτρώνεται εδώ μέσα...

Άβαταρ μέλους
2ltd
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από 2ltd »

REDMAN316 έγραψε:Αν δεν σου είναι κόπος κάνε μια αναζυτηση της ειδικοτητα Στελέχους υπηρεσιών ασφαλείας και διάβασε τα μαθήματα. Μετά ξανά γράψε μας για Νομικούς κλπ.
έχεις δίκαιο πάμε τώρα να ξεκαθαρίσουμε το μπούκωμα που έχει στο κεφάλι 1ον ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ Φοιτητές ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΑΜΗΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΙΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ 2ΟΝ τα μαθήματα αυτά τα κάνουν φοιτητές σχολών τουριστικών επαγγελμάτων διοίκησης επιχειρήσεων η διοίκησης επιχειρήσεων και τουριστικών μαζί με κάποια δίκαια από πάνω ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ - ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ &ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ 3ον τα αντικείμενα αυτά μπορεί να τα κάνει κάποιος που έχει υπηρετήσει που έχει μαύρη ζώνη η είναι σκοπευτής ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ - ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ 4ον πως εσυ θεωρεις ότι εισαι γνωστης του παρακατω αντεικειμενου όταν στελεχοι του στρατου και της αστυνομιας εκπαιδευονται συνεχως σε αυτό το αντεικειμενο για πανω από δεκα μηνες μονο για να παρουν το πτυχιο και μετα καθημερινα σε ελλαδα και αεξωτερικο το πολύ πολύ εσυ για κανα σκορδακι η καμια στρακαστρουκα ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΒΟΜΒΩΝ &ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ 5ον στην ουσια τα μοναδικα αντεικειμενα που δεν κανουν καπου αλλου είναι αυτά ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ - ΧΡΗΜΑΤΑΠΟΣΤΟΛΩΝ Αρα είσαι πιο ικανός να ασκήσεις το επάγγελμα αυτό από έναν πυροτεχνουργο του στρατου η έναν στρ ειδικων με πτυχιο νομικης η στρατιωτη ειδικων με πτυχιο διοικησης η από έναν ουκα με πτυχιο πυροτεχνουργού πρόσεχε εκει στις εξουδετερώσεις μην κόψεις κανα λαθος καλώδιο σας παραμυθιάζουν και το πιστεύετε για να νιώσετε κάποιοί
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Player7 »

2ltd Πραγματικα οτι θελεις καταλαβαινεις. Ειπα εγω οτι ειναι δυσκολο να βγαλεις το ιεκ; Ειπα απλα οτι ειναι μια καλη βαση για καποιον που θελει να ασχοληθει με τον τομεα της ασφαλειας! Ασε που την πιστοποιηση λιγοι την παιρνουν γτ θελει διαβασμα!

Και ασε σε μενα αυτα τα ειρωνικα "λοχια ειδικων δυναμεων".

Δε καταλαβαινω τι προσπαθεις να πεις τοση ωρα εδω μεσα; Ποιο ειναι το προβλημα σου το ιεκ;

Οσον αφορα τα αθληματα συμφωνουμε οτι πρεπει να ειναι αυστηρα και να κοβονται οι γιωταδες!

S10_2019
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από S10_2019 »

Κάποιος που το 1000αρι το έχει δουλεμενο 4 λεπτα και το μικροτσίπ δείξει ότι το έκανε 4.30 και τον κόψουν τι γίνεται;
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

2ltd έγραψε:έχεις δίκαιο πάμε τώρα να ξεκαθαρίσουμε το μπούκωμα που έχει στο κεφάλι 1ον ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ Φοιτητές ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΑΜΗΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΙΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ 2ΟΝ τα μαθήματα αυτά τα κάνουν φοιτητές σχολών τουριστικών επαγγελμάτων διοίκησης επιχειρήσεων η διοίκησης επιχειρήσεων και τουριστικών μαζί με κάποια δίκαια από πάνω ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ - ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ &ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ 3ον τα αντικείμενα αυτά μπορεί να τα κάνει κάποιος που έχει υπηρετήσει που έχει μαύρη ζώνη η είναι σκοπευτής ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ - ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ 4ον πως εσυ θεωρεις ότι εισαι γνωστης του παρακατω αντεικειμενου όταν στελεχοι του στρατου και της αστυνομιας εκπαιδευονται συνεχως σε αυτό το αντεικειμενο για πανω από δεκα μηνες μονο για να παρουν το πτυχιο και μετα καθημερινα σε ελλαδα και αεξωτερικο το πολύ πολύ εσυ για κανα σκορδακι η καμια στρακαστρουκα ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΒΟΜΒΩΝ &ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ 5ον στην ουσια τα μοναδικα αντεικειμενα που δεν κανουν καπου αλλου είναι αυτά ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ - ΧΡΗΜΑΤΑΠΟΣΤΟΛΩΝ Αρα είσαι πιο ικανός να ασκήσεις το επάγγελμα αυτό από έναν πυροτεχνουργο του στρατου η έναν στρ ειδικων με πτυχιο νομικης η στρατιωτη ειδικων με πτυχιο διοικησης η από έναν ουκα με πτυχιο πυροτεχνουργού πρόσεχε εκει στις εξουδετερώσεις μην κόψεις κανα λαθος καλώδιο σας παραμυθιάζουν και το πιστεύετε για να νιώσετε κάποιοί

Εντάξει να πούμε στο υποργειο τότε να αλλαξει το όνομα της ειδικότητας και να την πει κάτι από νομική, τουρισμό, πυροτεχνικη, καρατε και λίγο κρεμμύδι. Τράβα να κλάψεις πουθενά αλλού τώρα που εμεινες στην από εξω.557 άτομα πήρε η προκήρυξη και από αυτά τα 400 με απολυτηριο λυκείου και ούτε μία θέση από αυτες τις 400 δεν πηρες. Έτσι είναι όμως όσα δεν φτάνει η αλεπού...

Άβαταρ μέλους
2ltd
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από 2ltd »

REDMAN316 έγραψε:Αν δεν σου είναι κόπος κάνε μια αναζυτηση της ειδικοτητα Στελέχους υπηρεσιών ασφαλείας και διάβασε τα μαθήματα. Μετά ξανά γράψε μας για Νομικούς κλπ.

καταρχας δεν ξερεις καν αν εκανα χαρτια μονο και μονο απο την απαντηση σου καταλαβαινεις ποσο λιγος εισαι δεν ξερεις να ειμαι επιτυχων 6κ η ειδικους περα απο αυτο και τιποτα απο αυτα να μην ειμαι εχω εισοδημα καλυτερο απο εσενα κλαψτε χοντροι που θα κοπητε και θα πηγαινετε με τα παιδια ας να λετε σας παρακαλω περαστε μας γελαω με κατι ανθρωπακια σαν εσενα πραγματικα εκει που ειστε καλη το παιζετε μουρη και εκει που κοβεστε σας αδικούν πως να το κανουμε εσυς κοπείτε και έχετε ιεκ είστε ακατάλληλοι και δεν το λέω εγώ το λέει η προκήρυξη αν εσυ εισαι 110 κιλα δεν ειναι άδικοι η επιτροπη που θα σε κοψει

Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 298

Δημοσίευση από Thanos888 »

Όποιος μας κόψει του σπαμε τα μούτρα μάγκες
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες