nick521 έγραψε:Αν ειχα καταθεσει το πτυχιο του ΕΠΑΛ ποια θα ηταν η διαφορα απο το απολυτηριο;
Φιλαρακο μαλλον έχεις μπερδεψει την προκήρυξη των ειδικων φρουρων με την 6Κ/2018. Στην 6Κ επερνες μερος η με πτυχίο ΙΕΚ ή με απολυτηριο. Ρίξε μια ανάγνωση στο προσοντολογιο της προκήρυξεις δεν θα κουραστεις...
Δεδομένου ότι θα μας ενημερώσουν 10 μέρες πριν για τις αθλητικές διαδικασίες, αφού σήμερα έχει 17 (28-29 μεσολαβεί σ/κ) η λογική λέει πως πάμε για Οκτώβριο...
Ρε παιδιά είναι εύκολο να μου στείλει ένα πμ τι συμβαίνει με αυτή την προκυρηξη γιατί δεν έχω καταλαβει. Έχει βγει και έχουν γίνει αιτήσεις αλλά δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα; Δεν έχει βγει ακόμη και περιμενετε να βγει; Γιατί εγώ θυμάμαι ότι συζητιέται πολύ καιρό αυτή η προκυρηξη απο το 2018 αλλα δεν έχω καταλάβει ακόμη τη γινεται. Αν θέλει να φιλοτιμηθει κάποιος να μου στείλει ένα πμ για να μη γεμίζουμε και το νήμα τσάμπα. Ευχαριστώ.
Στην σελίδα του ΑΣΕΠ αναρτήθηκαν οι λίστες με τα ονόματα που καλούνται για τις αθλητικές δοκιμασίες. Οι πίνακες αποτελούνται από ομάδες των 40 ατόμων και αλφαβητικά και οι πρώτοι μισοί απ το σύνολο, καλούνται 28 και 29 Σεπτεμβρίου και οι υπόλοιποι 5 και 6 Οκτωβρίου.
Εγώ ήμουν στη λίστα για τις υγειονομικές εξετάσεις. Τις έκανα κανονικά και τις έστειλα. Και ενώ περίμενα για τα αθλήματα σήμερα που βγήκαν τα αποτελέσματα για να μας καλέσουν για τα αθλήματα , δεν είμαι μέσα στη λίστα. Ξέρει κανένας τι μπορεί να συμβαίνει.
Παλικαρι κοιταξες τον πινακα αποκλειομενωνγια λοιπους λογους; Αν βρισκεσαι εκει θα ειδοποιηθεις για το λογο που αποκλειστικες σε μεταγενεστερο χρονο. Οι εξετασεις σου ηταν οκ;
Παιδια καλησπερα. Πως μπορω να μαθω τη σειρα εχω ; Ειμαι στους επιλαχοντες και στον πινακα καλουμενων για αθλητικες δοκιμασιες. Καποια ατομα παραπανω αναφερανε οτι ειναι στην ταδε σειρα πως το ξερετε;