Θέλω να μπω στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Παιδια εγω οταν περασα περιοδευων δηλωσα στρατο ξηρας... Τωρα θελω να παω Ε. Δ. Ειμαι 21 και θελω να κοψω την αναβολη... (που πηρα λογω αθλητισμου.)

1. Τι χρειαζεται για να παω ειδικες δυναμεις; 2. Τι χρειαζεται για ελευθερος σκοπευτης;(διαλεγεις εσυ τι θες ή οπου σε στειλουν;

kostis21
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από kostis21 »

Καλησπερα σε ολουσ, ειμαι 17 χρονων (τωρα γινομαι 18), συνεχεια σκεφτομαι αν θα με παρουν στα λοκ. Γιναται να δηλωσω ΛΟΚ και να με στειλουν κανονικα στρατο ξηρας; Εχω ταττοο ειναι προβλημα; Και το πιο σημαντικο για εμενα τι πιστευετε οτι θα ηταν καλυτερο να κανω, ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΩ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΜΟΥ Η ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΝΩ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΩ; Σας ευχαριστω πολυ ρε παιδια προκαταβολικα.
Anonymous

Καλησπερα σας, οταν περασα περιοδευων, δηλωσα ειδικες δυναμεις (πεζοναυτης) αλλα απο οσο ξερω τωρα δεν ειναι ε. Δ. Αυτο το σωμα. Υπαρχει περιπτωση να μην με παρουν ε. Δ.
ApOsToLoS
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Ενδιαφέροντα: Πρώην Σμηνιτης ''Πολεμικης Αεροποριας''
Επάγγελμα: Ζαχαροπλαστης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ApOsToLoS »

kostis21 έγραψε:Καλησπερα σε ολουσ, ειμαι 17 χρονων (τωρα γινομαι 18), συνεχεια σκεφτομαι αν θα με παρουν στα λοκ. Γιναται να δηλωσω ΛΟΚ και να με στειλουν κανονικα στρατο ξηρας; Εχω ταττοο ειναι προβλημα; Και το πιο σημαντικο για εμενα τι πιστευετε οτι θα ηταν καλυτερο να κανω, ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΩ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΜΟΥ Η ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΝΩ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΩ; Σας ευχαριστω πολυ ρε παιδια προκαταβολικα.
και γιατι να δηλωσεις λοκ αφου θες να πας στρατο ξηρα. Θα δηλωσεις απλα στρατο ξηρας φιλε. Οχι δεν ειναι προβλημα το ταττου. Συνιθισμενο φαινομενο πλεον. Οσο για την θητεια σου η γνωμη μου και βαση αυτα που βλεπω καλυτερα να πας πριν σπουδασεις με το καλο. Μετα θα ξενερωσεις.τωρα που εισαι σε μικρη ηλικια ειναι το καλυτερο.πριν αρχισεις το οτιδηποτε. Σε οτι και αν αποφασισεις παντος καλη σου επιτυχια.ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Εικόνα
Anonymous

Καλησπερα ειμαι 15 ετων και το ονειρο μου ειναι να υπηρετισς στης ειδικες δυναμης (η ο. Υ. Κ η καταδρωμησ) εσιε τι λετε πιο ειναι πιο καλο ; Ειναι δυσκολα τα πραγματα στης ειδικες δυναμης; Εχω πολλες απορειες ακομα!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Στα Ο. Υ. Κ δεν μπορεις να υπηρετησεις φιλε μου καθως παιρνουν μονο Μονιμους πλεον και οχι φανταρους (κληρωτους). Για τις υπολοιπες αποριες σου υπαρχει σχετικη ενοτητα.Εικόνα

Anonymous

Τι χρειαζετε για οΥΚ ειχα ενα φιλο που πηγε φανταρος και μετα ουκ πωσ; Και ηθελα να ρωτισω ποτε ερχεται χαρτι να δυλωσω;
Jrhellas
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Jrhellas »

Καλα κρασια!

"... του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".
Athan
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Athan »

ΣΑΒΒΑΣ έγραψε:Τι χρειαζετε για οΥΚ ειχα ενα φιλο που πηγε φανταρος και μετα ουκ πωσ; Και ηθελα να ρωτισω ποτε ερχεται χαρτι να δυλωσω;

εχει χιλιο'ειπωθει...
ΕΠΟΠ (ΠΝ) ή ΣΝΔ ή ΣΜΥΝ.

ο φιλος σου ειναι μαλλον ΕΠΟΠ...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης