Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
S10_2019
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από S10_2019 »

Πληρώθηκατε 50 ευρώ σοβαρά τώρα;
Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 298

Δημοσίευση από Thanos888 »

Nick έγραψε:TΏρα ο Θάνος σκέφτεται την επόμενη κοτσάνα/κινδυνολογία που θα πετάξει μέχρι να σταματήσει να γράφει γιατί καταλάβαμε όλοι τι παίζει με την πάρτη του.

Πάρε φόρα και κάνε καμία βουτιά στη παραλία να δροσιστεις

charlemagne
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από charlemagne »

'Θανουλη' οταν τρωμε δε μιλαμε. Εφαγες το βουλωμα με την πληρωμη (οπως και με τοσα αλλα), αραξε στα κιλα σου και κανε τουμπεκα.
Teo

Δημοσίευση από Teo »

Πάντως, σύμφωνα με στελέχη του ΑΣΕΠ που μίλησαν στην aftodioikisi.gr, η Ανεξάρτητη Αρχή συνεχίζει κανονικά τις εσωτερικές της διαδικασίες, όπως ο έλεγχος των αιτήσεων που έχουν κατατεθεί για παλαιότερες προκηρύξεις, προκειμένου μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνηση να προχωρήσει σε ανακοίνωση προσωρινών και οριστικών πινάκων. Δεν αργεί λεμε..
Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

charlemagne έγραψε:'Θανουλη' οταν τρωμε δε μιλαμε. Εφαγες το βουλωμα με την πληρωμη (οπως και με τοσα αλλα), αραξε στα κιλα σου και κανε τουμπεκα.

Πηδα από κανα γκρεμό μωρή λαμια. Άρρωστη

charlemagne
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από charlemagne »

Thanos888 έγραψε: Πηδα από κανα γκρεμό μωρή λαμια. Άρρωστη

δε σε παρεξηγω γιατι εισαι μεγαλη κοταρα. Εχεις δει το ποστ, κοιτας το προφιλ μου να δεις να ειμαι μεσα και περιμενεις ποτε θα βγω οφλαιν για να απαντησεις. Ετσι κανουν οι λουγκρες. Οπως εκανες παντα στην υπηρεσια σου.

Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

charlemagne έγραψε:
Thanos888 έγραψε: Πηδα από κανα γκρεμό μωρή λαμια. Άρρωστη

δε σε παρεξηγω γιατι εισαι μεγαλη κοταρα. Εχεις δει το ποστ, κοιτας το προφιλ μου να δεις να ειμαι μεσα και περιμενεις ποτε θα βγω οφλαιν για να απαντησεις. Ετσι κανουν οι λουγκρες. Οπως εκανες παντα στην υπηρεσια σου.

Μαλλον κρίνεις εξ ιδίων τα αλλοτρια. Σου απαντάω ευθεως, μόλις το βλέπω, κι εφόσον νομίζεις πως με ξέρεις έλα να με βρεις να τα πούμε από κοντά ένα χεράκι.

Στέλλα.

Δημοσίευση από Στέλλα. »

Thanos888 έγραψε:Κύριοι καλημέρα.

Μίλησα σήμερα με το υπουργείο. Μην περιμένετε τίποτα άμεσα. Κατά λεξη υποθηκε ότι περιμένουν υπογραφές και είναι άγνωστο το πότε θα μας καλέσουν. Οπως καταλαβαινετε η νέα κυβέρνηση ξεκινάει 17 Ιουλίου και σίγουρα δεν θα είμαστε το πρώτο πράγμα που θα ασχοληθούν. Κρίμα και μόνο κρίμα γτ κάποιοι αφήσαμε τις δουλειές μας.

Γιάννης Στεφανάκης ομάδα 6κ 2018 Facebook

Να σου πω θανουλη εσύ που δεν έχεις Facebook όπως έχεις πει που την βρήκες αυτή την δημοσίευση που έβαλε αυτός ο Γιάννης δεν μας λες; Που είχες Facebook το ξέρω πολύ καλά αλλά μάλλον το έκλεισες η το άλλαξες δεν ξέρω τι έκανες. Αντε γιατί πολλά μας τα χεις πει. Και να ξέρεις και εγω πληρώθηκα για τις μέρες του Μαΐου και δεν περίμενα 2 και 3 μήνες.

Στέλλα.

Δημοσίευση από Στέλλα. »

Διασωστης31 έγραψε:Τι πληρωθηκατε;2 μέρες για τον Μάιο; Ο ενας πήρε 55 ευρώ και ο άλλος 29, και έχουν νοικιάσει σπίτι στην άλλη άκρη της Ελλάδας. Επίσης το επίδομα στολής 120 ευρώ δε το πήρατε, όπως οι μόνιμοι. Στο fb είμαστε και τα βλέπουμε. Επίσης για τους εξωτερικούς, είναι δυνατόν να ξεκινούσε εκπαίδευση και υπογραφή σύμβασης χωρίς να υπάρχει υπουργός δικαιοσύνης; Σας δουλεύουν οι συνδικαλιστές.

Στο χέρι της επόμενης κυβέρνησης είναι αν θα μπουν οι εξωτερικοί με σοχ.

Δεν μας είπες εσύ όμως ποιος είσαι που τα βλέπεις όλα μέσα στη σελίδα και τα παρακολουθείς όλα. Για να το ψάξουμε λίγο να σε βρούμε Εκτός και αν πεις εσύ κύριε διάσωση μόνος σου το όνομα σου

Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Είπαμε ρε βλαμμένα κάνανε εξαίρεση, στις σοχ που δεν υπάγονται στην ενιαία αρχή ειναι με καθυστέρηση. Εδω εντάχθηκαν στην ενιαια.Τους εξωτερικούς ακομα να τους καλέσουν. Και έχουν νοικιάσει σπίτια και αφήσει δουλειές.

Pavlos_90
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από Pavlos_90 »

Κάθεστε και ασχολείστε με τον Θάνο τον κομμένο που δεν έχει ιδέα από το δημόσιο και θα ήθελε πολύ να είναι μέσα στην προκήρυξη. Χάνετε το χρόνο σας απαντώντας σε ένα ανώριμο παιδάκι που μόνο να λέει παπατζες ξέρει και να βρίζει με χυδαίους χαρακτηρισμούς. Συγγνώμη Θάνο αλλά είσαι για λύπηση. Δεν έχεις ίχνος παιδείας και γι'αυτό δεν φταις εσύ αλλά η οικογένεια σου. Λυπάμαι που έχεις τόσο κόμπλεξ μέσα σου. Ποτέ δεν είναι αργά να αλλάξει ο άνθρωπος, δούλεψε το.
Teo

Δημοσίευση από Teo »

Ερχεται προκύρηξη για αστυνομία κάποιοι θα ήθελαν να το ξέρουν και απο εδώ
Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Pavlos_90 έγραψε:Κάθεστε και ασχολείστε με τον Θάνο τον κομμένο που δεν έχει ιδέα από το δημόσιο και θα ήθελε πολύ να είναι μέσα στην προκήρυξη. Χάνετε το χρόνο σας απαντώντας σε ένα ανώριμο παιδάκι που μόνο να λέει παπατζες ξέρει και να βρίζει με χυδαίους χαρακτηρισμούς. Συγγνώμη Θάνο αλλά είσαι για λύπηση. Δεν έχεις ίχνος παιδείας και γι'αυτό δεν φταις εσύ αλλά η οικογένεια σου. Λυπάμαι που έχεις τόσο κόμπλεξ μέσα σου. Ποτέ δεν είναι αργά να αλλάξει ο άνθρωπος, δούλεψε το.

Σε όλα μέσα έπεσες κοριτσάρα μου!!!

Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Κάθε μαλακομπουκωμα τελειωμένο της κακιάς ωρας που δεν έχει εργαστεί ούτε μισή ώρα στο δημόσιο τομέα θα μιλήσει για ανθρώπους που έχουν φάει τη μισή ζωή τους και στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομεα. Αντε ρε ζωα αυτοκτονηστε.

Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Εσυ Παυλιτο που αναφέρθηκες στην οικογένειά μου έλα λίγο να το ξαναπείς απο κοντά να σου μάθω εγώ τρόπους βρωμοπουτανο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες