Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Xris
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από Xris »

Reddot έγραψε:Φίλε είναι κάτι σίγουρο αυτό που αναφέρεις; Γιατί απ την μεριά μου, την βλέπω την κατάσταση λίγο μπερδεμένη, μια με τις εκλογές στις 7/7, μια με τα οριστικά που μάλλον κοντεύουν να βγουν (βγήκαν της 3κ). Θέλω να πω ότι μπορεί πχ οι διαδικασίες του ΑΣΕΠ όπως αγωνίσματα σε περίπτωση που βγουν γρήγορα τα τελικά, μπορεί να πέσουν πάνω στην περίοδο που θα είμαστε σχολή. Επίσης έγινε και αυτό με τον ξυλοδαρμό ενος σωφρονιστικού με τα οκταμηνα και δεν ξέρω γενικά τι σκέφτονται στο υπουργείο. Για τις εκλογές δεν θα χρειαστεί να ψηφίσουμε, θα έχει τελειώσει η σχολή μέχρι τοτε;(2 εβδομάδες θα παμε;)
Τίποτα δεν ειναι σίγουρο απλα πιο πιθανών όπως το λενε στο υπουργείο η σχολή αρχίζει 18 ανεπίσημα. Οποτε λογικά θα έχουμε δικαίωμα ψήφου στην Κομοτηνή.

Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 298

Δημοσίευση από Thanos888 »

Εκείνα τα γελοία τυπακια που έλεγαν ότι θα πληρωθούν στις Σοχ αμέσως και ανά 15 ημέρες που κρύβονται; Περιμένουν τους 2-3 μήνες να πέσει ο πρώτος μισθός;
charlemagne
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από charlemagne »

Εσυ παρε καμια ανασα μην πνιγεις.
Coro
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Coro »

Thanos888 έγραψε:Εκείνα τα γελοία τυπακια που έλεγαν ότι θα πληρωθούν στις Σοχ αμέσως και ανά 15 ημέρες που κρύβονται; Περιμένουν τους 2-3 μήνες να πέσει ο πρώτος μισθός;

Η ενημερωση ηταν για την παρασκευη που ερχεται θανουλη.

Υπομονη 5 μερες να δουμε και μετα χαιρεσαι

Μην βιαζεσαι

Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 298

Δημοσίευση από Thanos888 »

Α εδώ είστε κι ανησύχησα..
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από ARN »

Να δω πότε θα λάβουμε το email εμείς οι εξωτερικοί...
Mike

Δημοσίευση από Mike »

ARN έγραψε:Να δω πότε θα λάβουμε το email εμείς οι εξωτερικοί...
Αυτό περιμενω και εγώ ARN άντε να δουμε. Μαλλον αυτή την εβδομάδα αν είναι να ξεκινήσει η σχολή περιπου 18 Ιουνιου όπως λένε.

_6k2018_
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από _6k2018_ »

Κάποιο νεότερο που αφορά την εκπαίδευση των εξωτερικών στην Κομοτηνή υπάρχει;

Έχει αναφερθεί κάτι στην σελίδα του facebook σχετικά με την εκπαίδευση γι όσους δεν έχουν φβ;

Ευχαριστώ

Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από Miron »

Βγηκαν τα οριστικα αποτελεσματα για την κατηγορια ΤΕ. Προχωραμε... Ισως απο την ορκωμοσια της νεας κυβερνησης και μεχρι τελος Ιουλιου να βγουν και τα δικα μας!
Reddot
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από Reddot »

Miron έγραψε:Βγηκαν τα οριστικα αποτελεσματα για την κατηγορια ΤΕ. Προχωραμε... Ισως απο την ορκωμοσια της νεας κυβερνησης και μεχρι τελος Ιουλιου να βγουν και τα δικα μας!

έχεις δίκαιο τώρα το είδα και εγώ για τα οριστικά. Γνώμη μου ότι εφόσον βγήκαν σήμερα τα οριστικά έστω για 7 θέσεις ΤΕΙ, θα βγούν πολύ σύντομα, ίσως και την εβδομάδα που διανύουμε τα οριστικά για την ΔΕ κατηγορία.(παρόμοιες διαδικασίες όπως με την 3κ ένα πράγμα)

Το θέμα είναι ότι αν βγουν τα δικά μας οριστικά οπότε σύντομα βγούν και οι ημερομηνίες για τα αθλήματα, υγειονομικά, ψυχοτεχνικά (που πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί πριν τον ''νεκρό'' μήνα Αύγουστο, σε περίπτωση πάντα που βγουν τα οριστικά σύντομα), θα πέσουν όλα ρε παιδιά πάνω στην σχολή μας. Μήπως λοιπόν έτσι όπως καλώς ή κακώς κύλησαν οι διαδικασίες, εμείς οι εξωτεικοί μπούμε μία και καλή στην σχολή από σεπτέμβρη αφού έχουν βγεί τα τελικά (μετά την ολοκλήρωση των αθλημάτων κτλ δηλαδή) ; Απ την μία συμφέρει και τους ίδιους να μην βάλουν τώρα μια σχολή για 60-70 άτομα που μπορεί να έχουν δηλώσει με ιδιοχ και μετά πάλι σχολή για τους υπόλοιπους 20-30 που προτειμούσαν να περιμένουν τα οριστικά.
Άβαταρ μέλους
forebni
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από forebni »

Καλησπερα συναδελφε, προσωπική μου εκτίμηση ειναι οτι τα οριστικα για δ. Ε θα βγουν σεπτεμβρη-οκτωμβρη, τωρα οσον αφορα την σχολη για σοχ συμφωνω μαζι σου αλλα θα επρεπε να μας ενημερωσουν οτι τελικα δεν θα μας παρουν με σοχ, πιστευω οτι η διαδικασια για τους εξωτερικους θα συνεχιστει κανονικα οπως εχει δρομολογηθεί, ολα τα παραπανω ειναι προσωπικη αποψη
Reddot
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Reddot »

forebni έγραψε:Καλησπερα συναδελφε, προσωπική μου εκτίμηση ειναι οτι τα οριστικα για δ. Ε θα βγουν σεπτεμβρη-οκτωμβρη, τωρα οσον αφορα την σχολη για σοχ συμφωνω μαζι σου αλλα θα επρεπε να μας ενημερωσουν οτι τελικα δεν θα μας παρουν με σοχ, πιστευω οτι η διαδικασια για τους εξωτερικους θα συνεχιστει κανονικα οπως εχει δρομολογηθεί, ολα τα παραπανω ειναι προσωπικη αποψη

Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι πέραν των προσωπικών υποθέσεων μέχρι να βγει κάτι επίσημο. Το σημαντικό είναι ότι εφόσον προηγείται πλέον η δικιά μας προκύρηξη από άλλες και ήδη βγήκαν σήμερα τα οριστικά για ΤΕ, όπως και να έχει αργά η γρήγορα θα βγουν τα δικά μας. Δεν νομίζω να πάει τόσο πολύ μέχρι σεπτέμβρη-οκτώβρη (να περιμένουμε 3-4 μήνες δηλαδή, αφού βγήκαν τα οριστικά για ΤΕ, μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος).

Όπως και να έχει όποιος γνωρίζει/σει κάτι έγκυρο (είτε απ την σελίδα που έχετε φτιάξει στο fb, είτε από οπουδήποτε αλλού) αν έχει την καλοσύνη να ενημερώσει, το ίδιο θα κάνω κι εγώ με την σειρά μου, πάνω σε ότι έγκυρο μάθω. Καλή συνέχεια!

Άβαταρ μέλους
6k2018
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από 6k2018 »

Παιδια αν βγουν οριστικα ξανα αθηνα υγειονομικα ψυχοτεχνικα; Λιγο χαζο δεν ειναι αυτο αφου τωρα τα περασαμε ας δωσουμε μονο αθληματα
Reddot
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Reddot »

6k2018 έγραψε:Παιδια αν βγουν οριστικα ξανα αθηνα υγειονομικα ψυχοτεχνικα; Λιγο χαζο δεν ειναι αυτο αφου τωρα τα περασαμε ας δωσουμε μονο αθληματα

Κανείς δεν ξέρει τι σκοπό έχουν για όσους περάσαμε απ το υπουργείο, ότι έχεις δίκαιο πάντως έχεις. Απ την άλλη επειδή η προκήρηξη αφορά το ασεπ μπορεί να μας πουν δεν μας νοιάζει που περάσατε απ το υπουργείο, εμείς δεν έχουμε σχέση με το υπουργείο, έχουμε δική μας επιτροπή κτλ.

Να σου πω δεν θα μου φανεί παράξενο να μας βάλουν να κάνουμε απ την αρχή αιματολογικές κτλ (ασχέτως ότι έχουμε φρέσκιες) για να εξετάσουν τυχόν μεταβολές στις τιμές των εξετάσεων (που σημαίνει κι άλλα έξοδα ειδικά για κάποιον που είναι ανασφάλιστος). Το ιδανικό θα ήταν να δώσουμε μόνο αθλήματα και να εξαιρεθούμε, αλλά λίγο χλωμό κατά την γνώμη μου.

Υπομονή να έχουμε και με τον καιρό θα λυθούν όλες μας οι απορίες.

Teo

Δημοσίευση από Teo »

Κάποιος ειχε πει οτι τα υγειονομικά - ψυχοτεχνικα που εκαναν τα σοχ ειναι του υπουργείου και οτι ο ΑΣΕΠ τα θέλει ψανα απ την αρχή και ειχε γινει η κουβέντα αυτή για κατι αμεα και κατι παιδια που ειχαν κοπεί
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης