Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΠΕΤΡΟΣ

Δημοσίευση από ΠΕΤΡΟΣ »

Thanos888 αυτό που λες είναι για τους Εξωτερικους, οι εσωτερικοί ξεκινάνε 12-15 Μαϊου θα υπογράψουν την συμβαση!!!
Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 298

Δημοσίευση από Thanos888 »

Αν είναι έτσι, το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να έχετε ενημερωθεί με πάσα ακρίβεια και λεπτομέρεια. Όταν σας πουν γράψτε κάτι εδω.
Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από Miron »

Παιδια για να μαθουμε περιπου ποτε θα βγουν τα οριστικα μπορειτε να μας πει καποιος που εχει κανει ενσταση ποτε θα του ερθει η απαντηση (ερχεται ταχυδρομικος σπιτι). Γιατι ετσι συμβαινει στις προκυρηξεις του ΑΣΕΠ, μετα απο τις απαντησεις στις ενστασεις σε μικρο διαστημα βγαινουν τα οριστικα! Αραγε εχει ερθει σε κανεναν απαντηση;
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από ARN »

Για Ιούνιο λένε για τους εξωτερικούς ότι θα πάνε στη Κομοτηνή για εκπαίδευση. Miron από έναν γνωστό μου που έχει κάνει ένσταση δεν του σταλεί κάποια απάντηση μέχρι στιγμής

Pistolete
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Pistolete »

Οποτε για να λενε οτι τον Ιούνιο θ πανε οι εξωτερικοί γ εκπαιδευση σημαινει οτι μεχρι τελος τ μηνα θ εχει τελειωσει γ ολους οι διαδικασια των υγιονομικων ψυχοτεχνικων τ υπουργειου
MIKE PISTOL

Δημοσίευση από MIKE PISTOL »

Καλησπερα παιδια, γιατι τοση ησυχια εδω; Που πηγανε ολοι;
Reddot
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από Reddot »

Καλησπέρα, έχουν φτιάξει μια ομάδα στο fb και έχουν μεταφέρει την συζήτηση εκεί. Αν έχει κάποιος την καλοσύνη ας μεταφέρει οτιδήποτε έγκυρο γράφεται στην ομάδα του fb, ώστε να μαθαίνουμε και όσοι δεν έχουμε facebook, τα νέα.
S10_2019
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από S10_2019 »

Ακόμα δεν έχουν καλέσει σε σωφρονιστικά καταστήματα προς το παρών καλούν λίγα λίγα άτομα περνούν υγειονομικά κ ψυχοτεχνικά Αθήνα στο υπουργείο άπο εκεί και πέρα τίποτα.
Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Καλησπέρα επειδή καποιοι λένε πως μέχρι 15 θα έχουν καλέσει ενημερώνω ότι μιλησα με υπουργείο γιατί δεν με κάλεσαν για ψυχοτεχνικα ακόμα και μου είπαν πως θα μας φωνάζουν λίγους λίγους για την επιτροπή και πωςμέχρι και τις 20 μαϊου θα τους έχουν καλέσει όλους ( για επιτροπή όχι για υπηρεσια.) Οπότε να ξεκινήσουμε υπηρεσία πριν από τότε απίθανο.
NICK

Δημοσίευση από NICK »

Γεια σε όλους. Έχω κάποια πληροφόρηση για ορισμένα θέματα. Θα τα μεταφέρω με επιφύλαξη βέβαια. Μίλησα με άτομο που γνωρίζει καλά τις διαδικασίες. Οι εξωτερικοί θα πάνε για εκπαίδευση μετά τις εκλογές καπάκι. Μάλλον αρχές Ιουνίου ή και την επόμενη μέρα. Θα βγει σχετική ανακοίνωση. Θα είναι γρήγορη περίπου ένα μηνα. Από ότι γνωρίζω περίπου 100 άτομα δεν έχουν ακόμα ειδοποιήσει αν θα αναλάβουν ή όχι. Περίπου 350 μέσα - έξω θα αναλάβουν μέχρι στιγμής. Προσωπικά ενώ είχα ενδιασμό για το αν πρέπει να αναλάβω τώρα, τελικά η πηγή μου με έπεισε να αναλάβω. Δεν μπορώ να γράψω δημόσια τους λόγους αλήθεια αλλά γενικά παρέχει ασφάλεια το να αναλάβεις τώρα. Δε σημαίνει ότι χάνεις τη θέση αλλά γενικά καλό είναι να αναλάβουμε από τώρα μου είπαν. Επίσης πολλού συνδικαλιστές ακούστηκε ότι προτρέπουν τον κόσμο να μην πάει από τώρα. Μου είπε η πηγή μου ότι παίζονται παιχνίδια και να μην τους ακούμε. Ο διαγωνισμός έγινε πρώτη φορά τόσο αξιοκρατικά και έχει πειράξει πολύ κόσμο. Αυτά ξέρω και ότι τώρα θα καλούν τον κόσμο ανά 20 - 30 άτομα για υγειονομικά ψυχοτεχνικά.10 μέρες μετά περίπου πιάνεις υπηρεσία εκτός από εξωτερικούς που θα μπουν αργότερα.
Παιδιά ότι έγινε έγινε για καλό μας και να μην ακούμε τον καθένα παρά μόνο τον εαυτό μας. Μην επηρεάζεστε δεξιά και αριστερά, ο καθένας να κάνει ότι νιώθει. Εγώ προσωπικά με έπεισε ο γνωστός μου να αναλάβω και θα το κάνω και μου είπε μάλιστα αν κάποιος άλλαξε γνώμη και θέλει τελικά να πάει τώρα να πάρει τηλέφωνο στο υπουργείο στους υπαλλήλους που ασχολούνται όσο διαρκεί η διαδικασία και θα τον δεχτούν ακόμα και τώρα.

Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Φυσικά οποιος θελει, είναι κοντα και ειδικα αν δεν εχει αλλη εργασια ειναι αυτονοητο πως πρέπει να παει. Αλλα τα πλεονεκτηματα εκτος της εμπειριας γιατί δε τα λες φιλε μου;
Mike

Δημοσίευση από Mike »

Σχετικά με τους εξωτερικούς σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας ΠΟΥΕΦ: Οι εξωτερικοί φρουροί θα εκπαιδευτούν στην σχολή της αστυνομίας στην Κομοτηνή. Ο σχεδιασμός είναι για αρχές Ιουνίου και η εκπαίδευση θα είναι από 4 έως 6 εβδομάδες δεν έχει αποφασιστεί ακριβώς η διάρκεια. Η σχολή θα παρέχει διαμονή και σιτιση και θα υπάρχει διαρκης παρουσία της ομοσπονδίας για να μας λύνουν τυχόν απορίες.
mike

Δημοσίευση από mike »

Καλημερα. Δεν εχουμε ολοι fb ομως. Κριμα
Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Και οσοι δε πανε τωρα θα περασουν σχολη αργοτερα;
Mike

Δημοσίευση από Mike »

Thanos888 έγραψε:Και οσοι δε πανε τωρα θα περασουν σχολη αργοτερα;
Ακριβώς όταν βγούνε τα τελικά και διοριστουμε με το καλό θα Πάνε για εκπαίδευση όσοι δεν Ήρθαν με ΙΔΟΧ σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του προέδρου. Αυτά τα έχει πει στην ομάδα 6κ/2018 στο facebook.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες