Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Χριστός ανέστη παίδες καλες τοποθετήσεις με το καλο!
Εσεις που πηγατε στο υπουγειο σας ειπαν κατευθειαν τα αποτελεσματα στα ψυχοτεχνικα ή θα περιμενε μειλ;
Καλησπέρα, Χρόνια πολλά, εύχομαι με το καλό όλοι οι προσωρινά διοριστέοι να πετύχουν στις ιατρικές εξετάσεις και να έχουν μια καλή τοποθέτηση. Εγώ έχω πετύχει Κέρκυρα
καλημέρα και χρόνια πολλά μία ερώτηση επειδή και εγώ θα παρουσιαστώ στις επόμενες μέρες στο υπουργείο αφού τελειώσεις με ψυχοτεχνικά και υγειονομικές σου λένε οτι εχεις περασει και είσαι εντάξει; Η πάλι στην αναμονή με email;
Χρόνια πολλά σε όλους κι από μενα. Όσο γι αυτό που αναφέρθηκε τις προάλλες, ρώτησα μελος του ΔΣ της ΠΟΥΕΦ, και μου είπε χαρακτηριστικά τα εξής:
ερώτηση: Ακούγεται ότι είναι πιθανό να υπάρξει δικαστική αστυνομία του υπουργείου δικαιοσύνης ; σε αυτή την περίπτωση λες να υπάρξουν μεταταξεις εξωτερικών προς σε αυτή την υπηρεσία ;
Απάντηση:"Έχει γίνει πρόταση συγκεκριμένη από την ομοσπονδία μας. Ναι υπάρχει πιθανότητα γιατί χρειάζονται και αστυνομικής φύσης υπαλλήλους. Θα αναλαμβάνουν υποθέσεις συγκεκριμένες και χρειάζονται και άτομα για επιδόσεις κλπ. Εκεί θα ήμαστε εμείς αν ποτέ μπούμε στο όλο σχέδιο της δικαστικής αστυνομίας "
ερώτηση: Ακούγεται ότι είναι πιθανό να υπάρξει δικαστική αστυνομία του υπουργείου δικαιοσύνης ; σε αυτή την περίπτωση λες να υπάρξουν μεταταξεις εξωτερικών προς σε αυτή την υπηρεσία ;
Απάντηση:"Έχει γίνει πρόταση συγκεκριμένη από την ομοσπονδία μας. Ναι υπάρχει πιθανότητα γιατί χρειάζονται και αστυνομικής φύσης υπαλλήλους. Θα αναλαμβάνουν υποθέσεις συγκεκριμένες και χρειάζονται και άτομα για επιδόσεις κλπ. Εκεί θα ήμαστε εμείς αν ποτέ μπούμε στο όλο σχέδιο της δικαστικής αστυνομίας "
Καλησπερα συναδελφε ναι μετα απο ολες τις εξετασεις (υγειονομικες-ψυχοτεχνικες) σου λενε αν περασες η οχι, θα το γνωριζεις πριν φυγεις για να μπορεσεις και εσυ τυχον υποχρεωσεις με την τωρινη σου δουλεια η οτιδιποτε αλλο, καλος η κακου αν το αναφερουν ρωτησε τους θα σου πουνS10_2019 έγραψε:καλημέρα και χρόνια πολλά μία ερώτηση επειδή και εγώ θα παρουσιαστώ στις επόμενες μέρες στο υπουργείο αφού τελειώσεις με ψυχοτεχνικά και υγειονομικές σου λένε οτι εχεις περασει και είσαι εντάξει; Η πάλι στην αναμονή με email;
Καλησπερα συναδελφε ναι μετα απο ολες τις εξετασεις (υγειονομικες-ψυχοτεχνικες) σου λενε αν περασες η οχι, θα το γνωριζεις πριν φυγεις για να μπορεσεις και εσυ τυχον υποχρεωσεις με την τωρινη σου δουλεια η οτιδιποτε αλλο, καλος η κακου αν το αναφερουν ρωτησε τους θα σου πουS10_2019 έγραψε:καλημέρα και χρόνια πολλά μία ερώτηση επειδή και εγώ θα παρουσιαστώ στις επόμενες μέρες στο υπουργείο αφού τελειώσεις με ψυχοτεχνικά και υγειονομικές σου λένε οτι εχεις περασει και είσαι εντάξει; Η πάλι στην αναμονή με email;
Φιλε μεχρι στιγμης ξερεις αν υπαρχει κανεις που δεν τον περασαν;
Ευχαριστώ πολύ φίλε για την απάντηση γιατί θέλω να κανονίσω μετακόμιση και να δηλώσω παραίτηση από την τωρινή μου δουλειά
Ειδε κανεις απο εκεινους που περασατε επιτροπη, αν εκοψαν καποιον;
Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Δημιούργησα μια κλειστή ομάδα στο Facebook για να έχουμε μια πιο εύχρηστη πρόσβαση στις συζητήσεις μας και πιο άμεση ενημερωση από την εφαρμογή στο κινητό μας. Παρακαλώ αναζητηστε μέσω της εφαρμογής 6Κ/2018 η ακολουθήστε το παρακάτω link.
https://m.facebook.com/groups/2255215758131095?ref=bookmarks
Ronnie έγραψε:Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Δημιούργησα μια κλειστή ομάδα στο Facebook για να έχουμε μια πιο εύχρηστη πρόσβαση στις συζητήσεις μας και πιο άμεση ενημερωση από την εφαρμογή στο κινητό μας. Παρακαλώ αναζητηστε μέσω της εφαρμογής 6Κ/2018 η ακολουθήστε το παρακάτω link.
Ωραίος φίλε μπράβο καλά έκανες
- panos80
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 45
Καλησπέρα. Από όσους πέρασαν μέχρι τώρα από την επιτροπή γνωρίζεται αν κόπηκε κάποιος;
Κάτι ακούγεται πως δε θα ξεκινησουν 15 Μαη οπως λεγόταν αρχικα αλλα αρχες Ιουνίου. Ουτε ζησε Μαη μου δηλαδή.. Αν ισχυει φυσικα.. Όποιος μπορεί ας το επιβεβαιωσει
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 122
Thanos888 έγραψε:Κάτι ακούγεται πως δε θα ξεκινησουν 15 Μαη οπως λεγόταν αρχικα αλλα αρχες Ιουνίου. Ουτε ζησε Μαη μου δηλαδή. Αν ισχυει φυσικα. Όποιος μπορεί ας το επιβεβαιωσει
Απο που ακούγεται;
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 122
Ο υπεύθυνος των ΙΔΟΧ μας είχε επιβεβαιώσει οτι μεχρι 15 Μαίου θα εχουν αναλάβει οι πρώτοι υπηρεσία.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες