Σύμβαση stage και στρατός

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Παιδια γεια σας ξερω ειναι εκτος θεματος αλλα εχω μια απορια αν καποιος εχει συμβαση stage κ τον παρουν στο στρατο δεν εχει καποιο προβλημα ετσι; ; μπορει κανονικα να μπει ενδιαφερεται ενας γνωστος μου απαντηστε καποιος σας παρακαλω αν ξερει
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από yandr »

Όταν το θέμα που μας απασχολεί είναι άσχετο με την συζήτηση, τότε ανοίγουμε νέο θέμα.

Το άνοιξα εγώ τελικά και μετάφερα το μήνυμά σου.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από illy »

Κατσε Ιολη μου, τι εννοεις; Οταν λες για στρατο εννοεις μονιμος ή απλα για στρατιωτικη θητεια; Απαντησε μου κ θα σου λυσω καθε απορια σου
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Το προγραμμα stage δεν ειναι καθολου δεσμευτικο, μπορεις να το διακοψεις ανα πασα στιγμη! ! Το ξερω παρα πολυ καλα διοτι ετσι εγινε περυσι με φιλο μου... Αφου βγηκαν τα τελικα αποτελεσματα οτι περασε ΕΠΟΠ, τοτε εστειλε στον υπευθυνο φορεα το συμφωνητικο συνεργασιας πισω γραφοντας τους λογους διακοπης του προγραμματος κ κανοντας μια υπευθυνη δηλωση γραφοντας ξανα ολα τα στοιχεια του! ! Κ βεβαια θα το διακοψει μονο εφοσον ειναι 1000% σιγουρος οτι περασε οκ; Αν θελησεις κατι, περισσοτερες πληροφοριες στειλε μου
Anonymous

Σορυ παιδια που το εγραψα αλλου το θεμα αυτο. Κοιτα ιλλυ ο γνωστος μου εχει κανει τα χαρτια του για εποπ. Τον ειδοποιησανε ομως οτι θα ξεκινησει προγραμμα stage, κ επιδη δεν εχει σιγουρο το στρατο θα την υπογραψη κανονικα την συμβαση, κ ανησυχει μηπως θα εχει προβλημα με το στρατο η με τον φορεα.

Wiseco2000
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Wiseco2000 »

Εχω μια απορια... Τι ειναι η συμβαση stage;
Anonymous

Τα προγραμματα απο τον οαεδ τα 18μηνα τα 12μηνα
Wiseco2000
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Wiseco2000 »

Και αυτη η συμβαση ειναι του δημοσιου ή του ιδιωτικου τομεα;
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Σου ξαναλεω κοριτσι μου πως μπορει να υπογραψει κανονικοτατα την συμβαση διοτι μπορει πολυ ανετα να διακοψει το προγραμμα μονο κ εφοσον ξερει στις 12ιανουαριου οτι περασε εποπ... πρωτα να μαθει τα αποτελεσματα του κ μετα να κανει διαφορες κινησεις!!! Αν δει μεσα στο συμφωνητικο γραφει "λογοι διακοπης" και θα αναφερει το παιδι οτι περασε ως ΕΠΟΠ στις ενοπλες δυναμεις κ μαζι με το προγραμμα που θα το στειλει πισω στον οαεδ θα κανει κ μια υπευθυνη δηλωση γραφοντας οτι ειχε υπογραψει για το προγραμμα κ τελικα θα το διακοψει επειδη περασε στις ενοπλες δυναμεις

Anonymous

Σέυχαριστω εκ μερους του ιλλυ μου, να σαι καλα μας βοηθας αρκετα. Θα του τα μεταφερω για να ξεαγχωθει. Κ θα του το τονισω αφου δει πρωτα οτι περναει σιγουρα εποπ μη χασει εστω κ αυτο το stage κατι ειναι κ αυτο απο το τιποτα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Ακριβως αυτο κουκλα μου, το ιδιο εκανε κ ο φιλος μου... οταν βγηκαν τα παοτελεσματα κ σιγουρευτηκε τοτε το διεκοψε... Μην αγχωνεται καθολου, ολα γινεται! ! διοτι αν δεν ειναι σιγουρος γιατι να χασει αυτο το προγραμμα; Εγω ευχομαι να περασει διοτι δεν προσφερει τιποτα το stage, θα εχει τη μονιμη δουλεια του

Anonymous

Δεν προσφερει απολυτως τιποτα πραγματικα απλα με αυτα τα προγραμματα θεωρω οτι ξεγελανε λιγο τον κοσμο οτι δηθεν του προσφερουν θεσεις εργασιας. Το θεμα ειναι οτι ουτε ενσημα εχουν ουτε τιποτα απο αυτα που δικαιουται καθε εργαζομενος δωρα αδειες κ τα σχετικα. Κοροιδια... αλλα σκεφτεσαι οτι απο το τιποτα καλο ειναι κ αυτο
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Ετσι ειναι Ιολη μου οπως τα λες... Δινει φρουδες ελπιδες οτι συμβαση στην συμβαση μπορει καποια στιγμη να γινουν μονιμοι! Κ φαντασου πως το δημοσιο "σε βαζει" κ το ιδιο το δημοσιο δεν σου δινει ενσημα! Ειναι μια απατη τα stage αλλα απο το τιποτα κατι ειναι κ αυτο

Anonymous

Παιδια ξερω οτι ειναι ασχετο με ολες τις συζητησεις αλλα δεν ξερω που να απευθυνθω κ ετσι ρωταω μηπως απο σας ξερει εχω Μια γνωστη που περασε τωρα με τους επιλαχωντες αλλα ειναι σε 18μηνο stage κ τωρα τι πρεπει να κανει για να το διακοψει
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Θα κάνει ενα χαρτι που να λέει τους λόγους που πρεπει να φυγει από το προγραμμα! Δεν προκειτε να της πουνε να μεινει! Συγχαρητηρια για την φιλη σου!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης