Να ρωτήσω... Στην αίτηση εκτός απο τα στοιχεία γράψατε και ποια δικαιολογητικά στέλνετε 1... 2... κλπ; Απόδειξη του παραβολου και βεβαίωση ύψους ξαναβάλετε;S10_2019 έγραψε:Reddot έγραψε:Καλησπέρα σε όλους, σήμερα ξαναπήρα τηλέφωνο να ρωτήσω για την υπεύθυνη δήλωση αποδοχής της θέσης και ενώ χτες μου είπαν χαρακτηριστικά θα την στείλεις στον ίδιο φάκελο με όλα τα υπόλοιπα δικαιολογητικά, σήμερα μου είπαν ότι αναφέρει και ο Παύλος παραπάνω, ότι θα την κρατήσουμε μαζί με τις εξετάσεις από γιατρούς μέχρι να μας καλέσουν για υγειονομικά και θα στείλουμε όλα τα υπόλοιπα δικαιολογητικά συστημένα. Τι να πω ίσως μπερδεύτηκαν χτες για την υπεύθυνη δήλωση, πάντως αφού συμφωνούν τα λεγόμενα του Παύλου κτλ με αυτά που μου είπαν και εμένα σήμερα, θα την κρατήσω μαζι με τις εξετάσεις και δεν θα την στείλω. Οπότε σε παλιότερο μήνυμα που έγραψα ότι την βάζουμε και αυτή μαζί με τα υπόλοιπα στον φάκελο, γράψτε λάθος και κρατήστε την μαζί με τις εξετάσεις γιατρών. Καλή συνέχεια!
καλημέρα προσωπικά και εγώ επειδή ο υπάλληλος μου είπε την κρατάμε μαζί με τα υγειονομικά ενώ σε κάποιους άλλους είπαν ότι τις στέλνουμε την έβγαλα δύο φορές και τη θεώρησα μία θα βάλω στο φάκελο και μία θα κρατήσω
Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
- panos80
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 45
Όχι παράβολο και βεβαίωση ύψους δεν τα βάζουμε
- panos80
- Δεκανέας - Έφεδρος
Ευχαριστώ φίλε. Τα δικαιολογητικά τα αριθμησες από κάτω σαν επισυναπτόμενα;S10_2019 έγραψε:Όχι παράβολο και βεβαίωση ύψους δεν τα βάζουμε
Ναι κάτω από την αίτηση στον κενό χώρο
S10_2019 έγραψε:Τι εννοείς ότι θα λήξει η σύμβαση οκτάμηνη και θα σου πουν κάντε ένα διάλειμμα μέχρι να βγουν τα οριστικά και ξανά έρχεστε αυτό δεν γίνεται τα οριστικά θα βγουν πολύ πριν λήξει η σύμβαση
Πρώτον αν γίνουν εκλογές θα αρχίσουν όλα και θα περάσει και το 8μηνο και όποιος είναι θα περιμένει τα οριστικά και δε είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό δίνω από το 2008 προκηρύξεις και ξέρω το έργο..
- panos80
- Δεκανέας - Έφεδρος
Ευχαριστώ μόλις πήρα και στο υπουργείο και μου το επιβεβαιωσαν.S10_2019 έγραψε:Ναι κάτω από την αίτηση στον κενό χώρο
zoupis87 έγραψε:S10_2019 έγραψε:Τι εννοείς ότι θα λήξει η σύμβαση οκτάμηνη και θα σου πουν κάντε ένα διάλειμμα μέχρι να βγουν τα οριστικά και ξανά έρχεστε αυτό δεν γίνεται τα οριστικά θα βγουν πολύ πριν λήξει η σύμβαση
Πρώτον αν γίνουν εκλογές θα αρχίσουν όλα και θα περάσει και το 8μηνο και όποιος είναι θα περιμένει τα οριστικά και δε είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό δίνω από το 2008 προκηρύξεις και ξέρω το έργο..
Η σύμβαση αυτή διαρκεί ώς την Ανάληψη των καθηκόντων σας μετά την δημοσίευση της ιδιωτικής πράξης διορισμού σας στην εφημερίδα της κυβερνήσεως και απαγορευεται η διάρκειά της να υπερβαίνει τους 8 μήνες. Με τη δημοσίευση των οριστικών πινάκων κατάταξης η σύμβασή σας σε περίπτωση που δεν περιλαμβάνεται στους οριστικούς πίνακες λήγει αυτοδικαίως..
Οπότε έχουμε και λέμε οριστικοί πίνακες θα βγούνε εντός της οκτάμηνης σύμβασης. προσωπική μου άποψη θα δημοσιευτούν γρήγορα.. τώρα πριν το καλοκαίρι μετά το καλοκαίρι δίνουμε αθλήματα και ψυχοτεχνικά
Pavlos_90 έγραψε:Ευχαριστώ για την απάντηση Στέλλα. Εγώ τελείωσα και με τις εξετάσεις και μου είπαν να κρατήσω την υπεύθυνη δήλωση αποδοχής της θέσης καθώς και τις εξετάσεις και να στείλω την επισυναπτόμενη αίτηση μαζί με όλα τα υπόλοιπα δικαιολογητικά στο υπουργείο με συστημένο όπως σου είπαν και σε εσένα.
Παύλο που έχεις περάσει
zoupis87 έγραψε:Να κάνω μία ερώτηση αν θέλει κάποιος να περιμένει τα οριστικά αποτελέσματα και δεν θέλει να πάει τι πρέπει να στείλει ποια υπεύθυνη δήλωση και τι πρέπει να λέει και ήθελα να ρωτήσω αν Ξέρει κάποιος τι διαδικασία και αν έχει έτοιμη την υπεύθυνη δήλωση όπως το παιδί που είχε τις υπεύθυνες δηλώσεις έτοιμες και κατά τη γνώμη μου Πιστεύω δεν υπάρχει λόγος ακόμα αν κάποιος έχει δουλειά να πάει στο οκτάμηνο Γιατί αν γίνουν εκλογές θα περιμένουμε πάρα πολύ μετά μέχρι να βγουν τα οριστικά αποτελέσματα και θα είμαστε άνεργοι αν κάποιος έχει δουλειά
Στην υπεύθυνη δήλωση που έστειλα εγώ έγραψα ότι δεν αποδέχομαι την συμβάσεις και την μικρή παράγραφο που έχει με μαύρα έντονα γράμματα και την έστειλα. Στο μέιλ που μας στηλαν
υπεύθυνη Δήλωση με γνησιο υπογραφης το οποιο να λεει πως δεν δεν δεχεσαι να πας με τα προσωρινά αποτελεσματα και το στελνεις με mail εκει στο ιδιο που μας στειλανε τη συμβαση και το στέλνεις επισης με συστημένη επιστολή συην Διεύθυνση που γραφει εκεινο το έγγραφο.zoupis87 έγραψε:Να κάνω μία ερώτηση αν θέλει κάποιος να περιμένει τα οριστικά αποτελέσματα και δεν θέλει να πάει τι πρέπει να στείλει ποια υπεύθυνη δήλωση και τι πρέπει να λέει και ήθελα να ρωτήσω αν Ξέρει κάποιος τι διαδικασία και αν έχει έτοιμη την υπεύθυνη δήλωση όπως το παιδί που είχε τις υπεύθυνες δηλώσεις έτοιμες και κατά τη γνώμη μου Πιστεύω δεν υπάρχει λόγος ακόμα αν κάποιος έχει δουλειά να πάει στο οκτάμηνο Γιατί αν γίνουν εκλογές θα περιμένουμε πάρα πολύ μετά μέχρι να βγουν τα οριστικά αποτελέσματα και θα είμαστε άνεργοι αν κάποιος έχει δουλειά
Καλησπέρα παιδιά μια βοήθεια αν κάποιος γνωρίζει , αφού περάσουμε τις υγειονομικ Ες εξετάσεις η πρόσληψη θα είναι άμεση; Η θα υπάρχει κάποιο περιθώριο ; Έχει ρωτήσει κάποιος τα αρμόδια άτομα ;
Υπάρχει κάποιος φίλος που έχει περάσει Νεάπολη και έχει κάνει αποδοχή θέση με ΣΟΧ;
Forebni έγραψε:Καλησπέρα παιδιά μια βοήθεια αν κάποιος γνωρίζει , αφού περάσουμε τις υγειονομικ Ες εξετάσεις η πρόσληψη θα είναι άμεση; Η θα υπάρχει κάποιο περιθώριο ; Έχει ρωτήσει κάποιος τα αρμόδια άτομα ;
Δεν εχω ρωτησει ομως θεωρω πως θα ναι αμεση. Πρωτον γιατι γραφει αμεσα να γινουν οι εξετασεις (γιατι να γινουν αμεσα οι εξετασεις αν δεν γινει αμεσα η προσληψη) και επιπλεον γιατι ζηταει να ενημερωσεις τηλεφωνικα οταν τις κανεις. Αυτο δειχνει οτι θελουν μολις ειναι ετοιμα τα ατομα να προχωρησουν.
Τωρα αν εννοεις να υπογραψεις την αλλη μερα δεν νομιζω. Πιστευω πως καπου μετα τις 10 μαη θα ξεκινησουν να εργαζονται ολοι.
Ικανούς τους έχω να μας πουν από εκείνη την ημέρα υγειονομικές για υπογραφή σύμβασης , να ξέρουμε και πότε να παραιτηθούμε από την άλλη δουλειά αν μη τι άλλο , δεν με παίρνει να το κάνω άσκοπα νωρίτερα αλλα ούτε και την τελευταία στιγμή
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες