Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
alexandros91
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από alexandros91 »

Και γω προσωπικά νιώθω τυχερός που δεν θα δεχτεί ο thanos888. Τουλάχιστον μέχρι να περάσει το 8μηνο δεν θα εχω έναν πολυξερο. Που απαντάει σε όλους χωρίς να τον ρωτάνε και κρίνει τους άλλους χωρίς να τους ξέρει προσωπικά και μεσα απο ενα Φόρουμ. Καταλαβα πως εφόσον και δεν σε ενδιαφέρει η πρόσληψη με ΙΔΟΧ έχεις άγχος αν έπραξες σωστά αλλιώς δεν εξηγείτε η καθημερινή σου παρουσία στο Φόρουμ.
Christian
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Christian »

Thanos888 έγραψε:Μπάχαλο.. τυχεροι όσοι δε δεχτούμε..

Τελικα θα γινουν σοχ; Γιατι οταν καποιος τυχαρπαστος εδω, ρωτησε και καλα καποιον τυχαρπαστο δημοτικο αστυνομικο και του πε οτι τελικα οι δημοτικοι δεν θα φυγουν απο τις φυλακές ουρλιαζες οτι ειχες δίκιο, κι οτι μας τα λεγες, κι οτι σε βριζαμε κλπ

Τωρα αλλαξες τροπαρι; Τυχεροι που δεν θα δεχθειτε επειδη γινεται μπαχαλο?

Άβαταρ μέλους
Xris
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από Xris »

Christian έγραψε:Εμενα μου ειπαν τις εξετασεις να τις στειλω με σηματα μορς, την δηλωση αποδοχης να την βαλω σε μπουκαλι στην θαλασσα και τα δικαιολογητικά να τα φαω αφου τα καψω πρωτα. Εχω μπερδευτει
Χαχαχαχααχ ε με αυτά που ακούμε...

Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 298

Δημοσίευση από Thanos888 »

Christian έγραψε:

Τελικα θα γινουν σοχ; Γιατι οταν καποιος τυχαρπαστος εδω, ρωτησε και καλα καποιον τυχαρπαστο δημοτικο αστυνομικο και του πε οτι τελικα οι δημοτικοι δεν θα φυγουν απο τις φυλακές ουρλιαζες οτι ειχες δίκιο, κι οτι μας τα λεγες, κι οτι σε βριζαμε κλπ

Επειδή λες ανακρίβειες ποτέ δεν είπα πως δε θα γίνουν, αλλά ότι υπάρχει πιθανότητα. Δε μίλησα ποτέ με βεβαιότητα και απολυτο τροπο σε αυτο. Και ειπα να το σκεφτούν οσοι θέλουν να πάνε. Ψαξε και θα βρεις τι ακριβώς εχω πει.

Christian
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Thanos888 έγραψε:
Christian έγραψε:

Επειδή λες ανακρίβειες ποτέ δεν είπα πως δε θα γίνουν, αλλά ότι υπάρχει πιθανότητα. Δε μίλησα ποτέ με βεβαιότητα και απολυτο τροπο σε αυτο. Και ειπα να το σκεφτούν οσοι θέλουν να πάνε. Ψαξε και θα βρεις τι ακριβώς εχω πει.

Ναι θανο μου, ναι, έχεις δίκιο.

Στον υπνο μου ειδα να λες "οταν σας τα ελεγα εγω πεσατε να με φατε και πιστευατε καποια πυθια"

Τελικα μαντεψε: η πυθια ειχε δικιο σε ολα!

Δεν βλεπω να λες καμια συγνωμη στην κοινότητα και στην πυθια προσωπικά.

Ανταυτου αλλαξες τροπαρι κι αρχισες να κριτικαρεις το και καλα μπάχαλο.

Ναι θανο μου, δικιο εχεις!!

Γελαμεεεεεεε

REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 188

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Christian έγραψε:Εμενα μου ειπαν τις εξετασεις να τις στειλω με σηματα μορς, την δηλωση αποδοχης να την βαλω σε μπουκαλι στην θαλασσα και τα δικαιολογητικά να τα φαω αφου τα καψω πρωτα. Εχω μπερδευτει

Ρε φίλε τώρα εγώ μπερδευτηκα ακόμη πιο πολύ... Πώς γινεται να φάω τα δικαιολογητικά αν τα κάψω πρώτα, σταχτες θα φαω?; Και αν ναι τουλάχιστον μπορώ να εξαιρεσω την βεβαίωση ενσημων για να μην τρέχω πάλι στο ΙΚΑ είναι και ένας υπάλληλος που δεν με παει... Σχετικά με την δήλωση αποδοχης εμένα μου είπαν να την στειλω σε συστημενο φάκελο με Περιστέρι και να βάλω στου Περιστερίού το στομα ένα 50ρικο για έξοδα χαρτοσήμου και καλά, πολλά δεν είναι 50 ? είμαι και χαμηλόμισθος. Εσείς τι λέτε θα προλάβει το περιστέρι σε 10 ημερες να πάει Δραμα αθηνα?

Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 298

Δημοσίευση από Thanos888 »

Christian έγραψε:Τελικα μαντεψε: Η πυθια ειχε δικιο σε ολα!Δεν βλεπω να λες καμια συγνωμη στην κοινότητα και στην πυθια προσωπικά.

Ανταυτου αλλαξες τροπαρι κι αρχισες να κριτικαρεις το και καλα μπάχαλο.

Ναι θανο μου, δικιο εχεις!

Γελαμεεεεεεε

Γέλα όσο θες. Το γέλιο χαρίζει χρόνια.

Καλη αρχή σε σένα και σε ολα τα παιδιά διότι αυτή η δουλειά σίγουρα δεν είναι για γέλια.

Argy91
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Argy91 »

Παιδιά καλησπέρα καλή αρχή σε όλους.. στο εμαιλ που μας έστειλαν έχει και μια αίτηση αυτή τη συμπληρώνουμε κ τη στέλνουμε μαζί με το φάκελο?;
Panos79
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Panos79 »

Ο ΑΣΕΠ ανάρτησε κι αλλο δεύτερο έγγραφο στη διαύγεια για την 6κ, τον ορισμό εισηγητών και γραμματέα των πρακτικών των δοκιμασιών. Θεωρώ πως για να έχουν ορίσει τις επιτροπές, τους εισηγητές και τη γραμματέα τα οριστικά θα βγουν πολύ σύντομα
Christian
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Panos79 έγραψε:Ο ΑΣΕΠ ανάρτησε κι αλλο δεύτερο έγγραφο στη διαύγεια για την 6κ, τον ορισμό εισηγητών και γραμματέα των πρακτικών των δοκιμασιών. Θεωρώ πως για να έχουν ορίσει τις επιτροπές, τους εισηγητές και τη γραμματέα τα οριστικά θα βγουν πολύ σύντομα

Οντως λογικα ετσι φαινεται αλλα δεμ κολλαει η βιασυνη για τις σοχ αν ειναι ετσι

Panos79
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Panos79 »

Christian έγραψε:
Panos79 έγραψε:Ο ΑΣΕΠ ανάρτησε κι αλλο δεύτερο έγγραφο στη διαύγεια για την 6κ, τον ορισμό εισηγητών και γραμματέα των πρακτικών των δοκιμασιών. Θεωρώ πως για να έχουν ορίσει τις επιτροπές, τους εισηγητές και τη γραμματέα τα οριστικά θα βγουν πολύ σύντομα

Οι ΣΟΧ είναι 8μηνες αλλά μπορούν να τις λήξουν ανά πάσα στιγμή, πχ και στο τρίμηνο

Christian
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Panos79 έγραψε:
Christian έγραψε:

Οι ΣΟΧ είναι 8μηνες αλλά μπορούν να τις λήξουν ανά πάσα στιγμή, πχ και στο τρίμηνο

Μωρε ναι αλλα αν ηταν να βγουν τα οριστικα δεν θα περιμεναν μια δυο βδομαδες να βγουν τα οριστικα ωστε να παρουν με τα οριστικσ?

Στην ουσια ετσι θα πηγαιναν σχεδον ολοι. Θαταν σε φαση οποιος περασει αθληματα ειναι μεσα

Panos79
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Panos79 »

Christian έγραψε:Μωρε ναι αλλα αν ηταν να βγουν τα οριστικα δεν θα περιμεναν μια δυο βδομαδες να βγουν τα οριστικα ωστε να παρουν με τα οριστικς;Στην ουσια ετσι θα πηγαιναν σχεδον ολοι. Θαταν σε φαση οποιος περασει αθληματα ειναι μεσα

Μπορει να μη σκεφτηκαν οπως λες εσυ αλλα με κριτηριο τις εκλογες του Μαιου

Christian
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Panos79 έγραψε:Μπορει να μη σκεφτηκαν οπως λες εσυ αλλα με κριτηριο τις εκλογες του Μαιου

Για να παρουν και καλα μερικες ψηφους απο τους ηδη σωφρονιστικούς; Αντε και λιγες εκατονταδες ακομα απο οσους δεχθουν τις σοχ;

t.bak

Δημοσίευση από t.bak »

Christian έγραψε: Για να παρουν και καλα μερικες ψηφους απο τους ηδη σωφρονιστικούς; Αντε και λιγες εκατονταδες ακομα απο οσους δεχθουν τις σοχ;

Δεν νομιζω να εχουν σχεση οι εκλογες αυτες με εμας
Εκτος αν κανουν και βουλευτικες μαζί που δεν το νομίζω αλλά ποτέ δεν ξέρεις

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες