Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
theo12345
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από theo12345 »

MIXALHS GLOCK έγραψε: Έβγαλαν από τον ασεπ τις επιτροπές για υγειονομικές και αθλητικές δοκιμασίες
σημερα;
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από ARN »

Δεν νομίζω να ολοκληρωθεί σύντομα η διαδικασία αλλιώς δεν έχει νόημα πρόσληψης 8μηνων. Μετά τον Ιούνιο πιστεύω
Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 122

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

theo12345 έγραψε:
MIXALHS GLOCK έγραψε: Έβγαλαν από τον ασεπ τις επιτροπές για υγειονομικές και αθλητικές δοκιμασίες
σημερα;
Ναι
Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 122

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

ARN έγραψε: Δεν νομίζω να ολοκληρωθεί σύντομα η διαδικασία αλλιώς δεν έχει νόημα πρόσληψης 8μηνων. Μετά τον Ιούνιο πιστεύω
Και εγώ εκεί πιστεύω, μη πω και αργότερα..
t.bak

Δημοσίευση από t.bak »

Μηπως στις υπευθυνες δηλώσεις πρεπει να εχει κ το κενο που πρεπει να γραψουμε το τηλεφωνο μας;
Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από Miron »

Υπαρχει νοημα στα 8μηνα γιατι υπαρχουν οι δημοτικοι αστυνομικοι που θελουν να επιστρεψουν καθως και η τεραστια ελλειψη προσωπικου συν το μπαχαλο που γινεται στο εσωτερικο των φυλακων. Για να ειναι ολοι ευχαριστημενοι δηλαδη. Εξαλλου το γραφει οτι οι σοχ λυοντε οταν βγουν οι οριστικα διοριστεοι. Οποτε οι σοχ μπορει να ειναι για 2-3 μηνες. Ασε που απο τους 557, για σοχ δεν θα πανε ολοι και παλι ελλειψη θα υπαρχει. Βασικα μεχρι να παρει και τους υπολοιπους 600περιπου (μαζι με Δραμα) θα υπαρχει ελλειψη προσωπικου. Οποτε καλη αρχη σε οσους πανε, και με το καλο οταν αρχισουν να μας μοιρασουν τις εμπειριες τους απο τις βαρδιες... Για να υπαρξει μια ιδεα και για εμας που δεν θα αποδεχτουμε τις σοχ.
Aggelos

Δημοσίευση από Aggelos »

Ρε παιδεια εγω πηρα 2 φορες για να μου διευκρινησουν εαν στελνουμε και την υπευθυνη δηλωση οτι αποδεχομαστε την θεση με τα υπολοιπα δικαιολογητικα και μου ειπαν οχι δεν θα την στειλεις απλως οταν τελειωσεις και με τις εξετασεις τοτε θα την εχεις μαζι σου να τα καταθεσεις αυτοπροσοπως.. τα δικαιολογητικα μου ειπαν μονο να στειλω... δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται
S10_2019
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από S10_2019 »

Reddot έγραψε:Καλημέρα σε όλους, μίλησα και εγώ με το υπουργείο τους ρώτησα ορισμένες διευκρινήσεις και θα τις μοιραστώ μαζί σας.

1) Η βεβαίωση για το ύψος ΔΕΝ χρειάζεται να συμπεριληφθεί στον φάκελο με τα δικαιολογητικά

2) Η υπεύθυνη δήλωση για την αποδοχή της θέσης (για όσους αποδεχτούν) να είναι μαζί με όλα τα δικαιολογητικά και τις υπόλοιπες υπεύθυνες δηλώσεις στον ίδιο φάκελο και αποστολή συστημένο στην διεύθυνση που αναφέρει

3) Γιατρούς κτλ μου είπαν να τα τρέξουμε άμεσα και μόλις έχουμε όλες τις εξετάσεις τους ειδοποιούμε τηλεφωνικός γιατί η σύμβαση θα ξεκινήσει ΑΜΕΣΑ

4) Οι εξωτερικοί φρουροί κατά πάσα πιθανότητα θα περάσουν εκπαίδευση πριν την ανάληψη καθηκόντων αλλά σε ποιά περιοχή παραμένει άγνωστο (δεν ξέραν κάτι γι αυτό)

Ελπίζω να βοήθησα, καλή συνέχεια!

επειδή πήρα και εγώ τηλέφωνο ο υπάλληλος μου είπε ότι την αποδοχή προσλήψης με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής την κρατάω μαζί με τις υγειονομικές εξετάσεις και τις παρουσιάζω αυτοπροσώπως όταν με καλέσουν δεν την στέλνω δηλαδή μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικα

S10_2019
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από S10_2019 »

Βέβαια στο e-mail λέει υποβολή εντός 10 ημερών θα ξαναπάρω αύριο και θα ρωτήσω πάλι
Christian
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Christian »

Το λεει ξεκαθαρα στο αρχειο που μας εστειλαν. Υποβολη εντος 10 ημερων. Οπως και για τα δικαιολογητικα. Υποβολη. Επομενως το τηλεφωνο δεν εχει καμια αξια. Το πολυ πολυ αν θελετε φτιαχτε 2 δηλωσεις, στειλτε την μια και κρατηστε την αλλη

Reddot
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από Reddot »

S10_2019 έγραψε: επειδή πήρα και εγώ τηλέφωνο ο υπάλληλος μου είπε ότι την αποδοχή προσλήψης με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής την κρατάω μαζί με τις υγειονομικές εξετάσεις και τις παρουσιάζω αυτοπροσώπως όταν με καλέσουν δεν την στέλνω δηλαδή μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικα
Εμένα πάντως μου είπαν ότι βάζουμε την υπεύθυνη δήλωση αποδοχής της θέσης μαζί με όλα τα υπόλοιπα δικαιολογητικα και τις υπολοιπες υπευθυνες δηλωσεις σε φάκελο και τα ταχυδρομούμε συστημένα.

Όπως είπε και ο φίλος παρακάτω το πολύ πολύ φτιάχνουμε άλλη μια υπεύθυνη δήλωση για αποδοχή της θέσης σε περίπτωση που την ζητήσουν στα υγειονομικά, αλλά και πάλι δεν έχουν σχέση τα υγειονομικά με την αποδοχή της θέσης ώστε να τα δώσουμε μαζι, θελω να πω ότι από την στιγμή που έχεις κάνει ιατρικές εξετασεις και πηγαίνεις σε επιτροπή να τις εξετασει, έχει προηγηθεί η καταβολή των δικαιολογητικών μαζί με την υ υπεύθυνη δήλωση ότι αποδέχεσαι την θέση.

Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Παιδια εμενα μου είπαν ότι τις εξετάσεις τις στέλνουμε ταχυδρομικά.. ισχυει κατι τετοιο?
Christian
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Christian »

Εμενα μου ειπαν τις εξετασεις να τις στειλω με σηματα μορς, την δηλωση αποδοχης να την βαλω σε μπουκαλι στην θαλασσα και τα δικαιολογητικά να τα φαω αφου τα καψω πρωτα. Εχω μπερδευτει
Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 298

Δημοσίευση από Thanos888 »

Μπάχαλο.. τυχεροι όσοι δε δεχτούμε..
george96

Δημοσίευση από george96 »

Παιδια την αιτηση που δεχομαστε να μπουμε με σοχ και τα αλλα χαρτια, αντιγραφα απολυτηριων αγγλικων και λοιπων που δωσαμε, μαζι με τις υπευθυνες δηλωσεις τα στελνουμε ταχυδρομικως στην διευθυνση που λεει το mail.Τα δε υπολοιπα που ειναι οι ιατρικες εξετασεις θα τα παρουσιασουμε οταν αυτοι μας καλεσουν στο υπουργειο να τα παρουσιασουμε αυτοπροσωπως.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες