Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 188

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Γενικά είναι πολύ λογικό να έχουμε απορίες που πρέπει να απαντηθούν πρώτου δεχθούμε μια δουλειά, για το λόγο αυτό υπάρχουν και τα τηλέφωνα στο μειλ συν τις άλλοις. Παραθέτω μια σειρά από απορίες παρακατω ώστε να θέσουμε όλοι όσοι καλέσουμε από αύριο στο υπουργείο ώστε να τσεκαρουμε αν μας πούνε τα ίδια! Αν πρέπει να στείλουμε ξεχωριστά την υπευθθνη δήλωση από τα δικαιολογητικά.

Αν στα δικαιολογητικά χρειάζεται και η 1) βεβαίωση ορθοπεδικου,2) η βεβαίωση ενσημων για όσους δήλωσαν προϋπηρεσία

Αν για τους εξωτερικούς γίνει εκπαιδευση και το σημαντικότατο αν κατά την εκπαίδευση παρέχεται χωρος διαμονής και που θα γίνει αυτή.

Και τέλος και ίσως το σημαντικότερο αν οι πληρωμές καθυστερήσουν 2-3 μήνες όπως λέγεται ότι γίνεται με σοχ.

Ρωτήστε αυτά τα 4 πράγματα και γράψτε εδώ τις απαντήσεις που σας έδωσαν, θα πάρω και εγώ το πρωί τηλέφωνο.

Άβαταρ μέλους
zoupis87
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από zoupis87 »

Και κατι αλλο. Τα αντιγραφα που λεει αυτα που στειλαεμ στο ασεπ θα πρεπει να τα επικυρωσει ως γνησια δικηγορος?
Reddot
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από Reddot »

zoupis87 έγραψε:Παιδια αν καποιος γνωριζει. Οταν πας σε γιατρους για αυτα που λεει θα περιμενουμε να τα παμε αυτοπρωσοπος αφου μας καλεσουν; Η μολις βγαλουμε ακτινογραφιες κτλ θα πρπεπει να τα παμε εμεις στο υπουργειο?
Νομίζω αν δεν κάνω λάθος ότι γράφει η ανακοίνωση πως θα βγουν νέες ημερομηνίες ώστε να τα καταθέσουμε σε κάποια επιτροπή. Δεν λέει ότι μόλις κάνουμε τις εξετάσεις τις παμε στην επιτροπή. Μάλλον όμως για να λέει να κάνουμε ΑΜΕΣΑ τις εξετάσεις θα μας καλέσουν κατα την γνωμη μου αμεσως μετα το πασχα και αφου πρωτα έχουμε στείλει τα υπολοιπα δικαιολογητικά, με κάποια σχετική ανακοίνωση ώστε να περάσουμε και τα υγειονομικά. Πολλες οι αποριες και οπως πολυ σωστα ειπε ο ρεντμαν, με του εξωτερικούς τι θα γίνει, δεν πρέπει να περάσουν κάποια εκπαίδευση βάση λογικής; Η επιτροπή για τις εξετάσεις θα βρίσκεται στο υπουργείο ή κάθε νόμος που ανήκει κάποιο κατάστημα φυλακών θα συγκροτήσει κάποια ομάδα ώστε να ελεγξου τα ιατρικά; όπως και να έχει αύριο ας κάνουμε ένα τηλέφωνο να τα ρωτήσουμε όλα αυτά και έπειτα τα ανακεφαλαιώνουμε και εδώ!

Άβαταρ μέλους
ilias95
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από ilias95 »

Reddot έγραψε:Παιδιά καλό θα ήταν από αύριο να πάρουμε τηλέφωνο και να ρωτήσουμε και για την βεβαίωση για το ύψος αν χρειάζεται να την συμπεριλάβουμε και για την υπεύθυνη δήλωση αποδοχής της θέσης αν την στέλνουμε μαζί με όλα τα υπόλοιπα δικαιολογητικά ή ξεχωριστά κάπου αλλού. Ας κάνουμε όμως ένα τηλέφωνο να δούμε τι θα πουν στον καθένα και μετα εδώ είμαστε να σχολιάσουμε. Το λέω αυτό διότι προσωπικά όσες φορές είχα πάρει τηλέφωνο τον ΑΣΕΠ, κάθε φορά έπαιρνα διαφορετική απάντηση, το ίδιο και πολλοί από εσάς. Οπότε ό σοι θέλουμε τις σοχ να τηλεφωνήσουμε ώστε να κάνουμε τις διαδικασίες σωστά.
Τηλέφωνο στον ΑΣΕΠ!!!

Άβαταρ μέλους
ilias95
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από ilias95 »

Και αν αύριο μπορεί να πάρει τηλέφωνο και να ενημερώσει...
Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 122

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

ilias95 έγραψε:
Reddot έγραψε:Παιδιά καλό θα ήταν από αύριο να πάρουμε τηλέφωνο και να ρωτήσουμε και για την βεβαίωση για το ύψος αν χρειάζεται να την συμπεριλάβουμε και για την υπεύθυνη δήλωση αποδοχής της θέσης αν την στέλνουμε μαζί με όλα τα υπόλοιπα δικαιολογητικά ή ξεχωριστά κάπου αλλού. Ας κάνουμε όμως ένα τηλέφωνο να δούμε τι θα πουν στον καθένα και μετα εδώ είμαστε να σχολιάσουμε. Το λέω αυτό διότι προσωπικά όσες φορές είχα πάρει τηλέφωνο τον ΑΣΕΠ, κάθε φορά έπαιρνα διαφορετική απάντηση, το ίδιο και πολλοί από εσάς. Οπότε ό σοι θέλουμε τις σοχ να τηλεφωνήσουμε ώστε να κάνουμε τις διαδικασίες σωστά.
Τηλέφωνο στον ΑΣΕΠ!!!

Ποιο ασεπ ρε παιδιά; Τις ιδοχ τις έχει αναλάβει το υπουργείο!! Στο υπουργείο θα πάρουμε!!
Reddot
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Reddot »

MIXALHS GLOCK έγραψε:
ilias95 έγραψε:
Τηλέφωνο στον ΑΣΕΠ!!!

Ποιο ασεπ ρε παιδιά; Τις ιδοχ τις έχει αναλάβει το υπουργείο!! Στο υπουργείο θα πάρουμε!!
Το έγραψα σε αμέσως επόμενο μήνυμα ότι γνωρίζω ότι πρόκειται για συμβάσεις του υπουργείου και σαφώς θα πάρουμε εκεί τηλέφωνο, απλά ανάφερα το ότι δεν παίρναμε κάποια ακριβής απάντηση όσο τηλεφωνούσαμε στον ΑΣΕΠ για απορίες και το έγραψα ώστε να πάρουμε αρκετοί τηλέφωνο γιατί μπορεί να λένε διαφορετικά στον καθένα ακομη και απ το υπουργείο (να συγκρίνουμε απαντήσεις εννοώ, απλά αρχικά δεν το είχα διατυπώσει σωστά)!

Reddot
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Reddot »

Επίσης κατα την γνώμη μου πάντα, όσοι αποδεχτούν τις σοχ και καταβάλουν όλα τα δικαιολογητικά, έπειτα στην περίπτωση που περάσουν αγωνίσματα κτλ και δουν τα στοιχεία τους στους τελικούς πίνακες, ίσως (καθαρά δικό μου σκεπτικό) στην συνέχεια να "γλυτώσουν" γραφειοκρατικές διαδικασίες (που όπως αναφέρει η προκήρυξη όλοι οι επιτυχόντες καταθέτουν στο εκάστοτε κατάστημα ολα τα δικαιολογητικά, προκειμενου να ξεκινησει η προσληψη τους), αφού ήδη θα έχουν δώσει όλα τα δικαιολογητικά τους στο υπουργείο. Ψιλά γράμματα βέβαια αυτό, απλά είναι ένα σκεπτικό.Αντίθετα τις εξετάσεις (γιατρούς) μάλλον θα τις ξανακάνουμε γιατί αυτή την φορά θα τις εξετάσει επιτροπή του ΑΣΕΠ, ενώ τώρα του υπουργείου. Ξαναλέω καθαρά προσωπική μου σκέψη είναι (μην μου πείτε "και σιγά τι είναι να ξαναδώσεις όλα τα δικαιολογητικά, το λιγότερο είναι αυτό", απλά το επισημαίνω όπως θα μπορούσατε να το διαβάσατε σε κάποια μελλοντικη ανακοίνωση ας πούμε)

Άβαταρ μέλους
zoupis87
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Οκ
Άβαταρ μέλους
ilias95
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από ilias95 »

Reddot έγραψε:Επίσης κατα την γνώμη μου πάντα, όσοι αποδεχτούν τις σοχ και καταβάλουν όλα τα δικαιολογητικά, έπειτα στην περίπτωση που περάσουν αγωνίσματα κτλ και δουν τα στοιχεία τους στους τελικούς πίνακες, ίσως (καθαρά δικό μου σκεπτικό) στην συνέχεια να "γλυτώσουν" γραφειοκρατικές διαδικασίες (που όπως αναφέρει η προκήρυξη όλοι οι επιτυχόντες καταθέτουν στο εκάστοτε κατάστημα ολα τα δικαιολογητικά, προκειμενου να ξεκινησει η προσληψη τους), αφού ήδη θα έχουν δώσει όλα τα δικαιολογητικά τους στο υπουργείο. Ψιλά γράμματα βέβαια αυτό, απλά είναι ένα σκεπτικό.Αντίθετα τις εξετάσεις (γιατρούς) μάλλον θα τις ξανακάνουμε γιατί αυτή την φορά θα τις εξετάσει επιτροπή του ΑΣΕΠ, ενώ τώρα του υπουργείου. Ξαναλέω καθαρά προσωπική μου σκέψη είναι (μην μου πείτε "και σιγά τι είναι να ξαναδώσεις όλα τα δικαιολογητικά, το λιγότερο είναι αυτό", απλά το επισημαίνω όπως θα μπορούσατε να το διαβάσατε σε κάποια μελλοντικη ανακοίνωση ας πούμε)

Εγώ πιστεύω και αθλητικά θα γλυτώσουν πάλι αυτοί που θα πάρουν τώρα... άποψη μ...

Άβαταρ μέλους
zoupis87
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

MIXALHS GLOCK έγραψε:
ilias95 έγραψε:
Τηλέφωνο στον ΑΣΕΠ!

Ποιο ασεπ ρε παιδιά; Τις ιδοχ τις έχει αναλάβει το υπουργείο! Στο υπουργείο θα πάρουμε!

ας παροιυμε και βλεπουμε

Άβαταρ μέλους
theo12345
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από theo12345 »

κανείς που να έχει περασει Ναύπλιο Κόρινθο Τρίπολη εσωτερικος και να θέλει να παει Κορυδαλλο; στειλτε μου προσωπικο μυνημα
S10_2019
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από S10_2019 »

Καλημέρα βεβαίωση μόνιμης κατοικίας πιστοποιητικό για απόδειξη της εμπειρίας από το ΙΚΑ ένα χαρτί και βεβαίωση ορθοπεδικού έστειλα τα γνήσια δεν είχα κρατήσει αντίγραφα.. να βγάλω αλλά τι κάνουμε;
Θοδωρής

Δημοσίευση από Θοδωρής »

Ρώτησα στο υπουργείο και μου ειπαν οτι δεν θέλουν την βεβαίωση ορθοπεδικού για το ύψος και να στείλουμε όλα τα υπόλοιπα στην διεύθυνση που αναγράφει το χαρτί
Άβαταρ μέλους
bill0s
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από bill0s »

Καλήμερα μετα απο τηλεφωνική επικοινωνια (κ ηταν αρκετές προσπάθειες λογο κατειλημμένου) για οσους δεν αποδεχτούν την θεση

Χρειάζεται υπεύθυνη δηλωση για μη αποδοχής θεσης για την σοχ μεχρι να βγουν τα οριστικά αποτελέσματα με γνήσιο Υπογραφής κ το αποστέλλουμε στην διεύθυνση που αναγράφεται.

Ουτε δικαιολογητικα ουτε κατι αλλο

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης