Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Μου ηρθε μαιλ για αιμ. Εξετασεις και θωρακα Και να αποδεχτώ σύμβαση ΙΔΟΧ 8 μηνων η οχι
Καλημερα παιδια. Θελω να σας ενημερωσω οτι σημερα μου σταλθηκε με email εγγραφο που με καλουν ως ΣΟΧ στο καταστημα κρατησης που ειμαι προσωρινα διοριστεος
Για την αξιοπιστία των λεγόμενων σου σε παρακαλώ ανεβασε να διαβάσουμε το e-mail που έλαβες και κρύψε φυσικά το προσωπικό σου όνομα στο mail αν δεν θες να φανεί. Ελπίζω μόνο να μην τρολλαρεις γιατί πρωταπριλιά το δέχτηκα από κάποιον που έκανε αντίστοιχη πλάκα αλλά μέχρι εκεί.Private έγραψε: Μου ηρθε μαιλ για αιμ. Εξετασεις και θωρακα Και να αποδεχτώ σύμβαση ΙΔΟΧ 8 μηνων η οχι
Και εγώ παιδις έλαβα το μαιλ αυτό για την ΙΔΟΧ αλλά δεν θα αποδεχτώ την θέση. Καλή αρχή σε όσους από σας πάτε και να προσεχετε.
Κομαντα μου καλημέρα εμείς δεν είμαστε σωφρονιστικοί είμαστε αυτοί που θα καταπολεμήσουν την εγκληματικότητα του τόπου μάς !!! Σοβαρευτείτε... ΦΥΛΑΚΕΣ θα είμαστε τίποτα παραπάνω θα παρεμβετε κιολας πολλές ταινίες βλέπετε μάγκες !!! Λοιπόν κανένα νεο καινούριο έχουμε
Κοιτάξτε τα email σας βεβεα μόνο οι επιτυχόντες! βγήκαν τα 8μηνακια! Για όσους ενδιαφέρονται βεβεα!
Ευχαριστώ για την απάντηση private. Σε μένα δεν έχει έρθει κάτι ακόμα και είμαι στους επιτυχόντες.
Και εγω έλαβα mail.
Παιδεια εγω ειμαι διοριστεος σαν εξωτερικος φρουρος αλλα δεν μου εχουν στειλει κατι ακομα. Ειναι κανεις εξωτερικος να μου το επιβεβαιωσει?
Όσοι λαμβάνετε μειλ για τα 8μηνα, ας μας ενημερώνετε κ σε ποιο κατάστημα είστε επιτυχόντες, ώστε να δούμε αν ισχύσουν για όλους ή για κάποιους μόνο τελικά.
ml έγραψε:Όσοι λαμβάνετε μειλ για τα 8μηνα, ας μας ενημερώνετε κ σε ποιο κατάστημα είστε επιτυχόντες, ώστε να δούμε αν ισχύσουν για όλους ή για κάποιους μόνο τελικά.
Το έγγραφο πάντως απευθύνεται προς όλους τους επιτυχόντες
- Miron
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 83
Ναι παιδια επισης εαν ειναι για εσωτερικους ή εξωτερικους ή και για τους 2 οι σοχ; Θα παρουν ολα τα καταστηματα?
- panos80
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 45
Καλημέρα. Όσοι λάβαμε το mail στέλνουμε μέσα σε 10 ημέρες ταχυδρομικά την υπεύθυνη δήλωση αποδοχής της θέσης και όλα τα υπόλοιπα που ζητάει στο τέλος; Όταν κάνουμε τις εξετάσεις τους ενημερώνουμε τηλεφωνικά και τα καταθέτουμε στην επιτροπή όταν παρουσιαστούμε; Την βεβαίωση του ορθοπεδικού την κατέθεσα στον Ασεπ και δεν κράτησα αντίγραφο. Να ξαναβγάλω; Και κάτι τελευταίο... Οι εξετάσεις γίνονται και σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς; Ευχαριστώ
Καλησπερα μου ρθε email να προβω σε εξετασεις θωρακος μικροβιολογικες και ηλεκτροκαρδιογραφημα αμεσα και θα τις καταθεσω αυτοπροσωπως την ημερα προσελευσης μου ενωπιον της επιτροπης για την υγειονομικη εξεταση των υποψηφιων για την οποια θα ενημερωθω απο την υπηρεσια και να υποβαλω υπευθυνη δηλωση οτι αποδεχομαι την θεση
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες