Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 127
Ναι προσδίδει κύρος η εμφάνιση. Αν είσαι ξυρισμένος και με μαλλί σαν να σε έγλειψε αγελάδα, θα το σκεφτεί ο Αλβανος βαρυποινιτης να σε φτύσει η να τραβήξει μαχαίρι.
Όπως θέλουν πανε, δεν υπάρχει κανονισμός.
Ο Αραβαντινος που ήταν τόσα χρόνια διοικητής του Κορυδαλλού μια ζωη αξύριστος, και αν τον έβλεπες εξω μόνο σωφρονιστικος δε θα έλεγες ότι είναι.
Ο Αραβαντινος που ήταν τόσα χρόνια διοικητής του Κορυδαλλού μια ζωη αξύριστος, και αν τον έβλεπες εξω μόνο σωφρονιστικος δε θα έλεγες ότι είναι.
Πάρε φορά και πηδά με κώλο απλόλακης 92 έγραψε:Φιλε πες μας την τεχνικη στο μηκος γιατι και εγω ζοριζομαι!Xris έγραψε:Τεό και εγώ 3.20 εκανα μέχρι που μου έδειξε τεχνική ένας γυμναστής με δευτερη προσπάθεια εκανα 4.20 δεν είναι τίποτα!

Ο Αραβαντινός έχει 30 χρόνια υπηρεσία μια φορά σαν λετσο δεν τον είδα πάντα με το πουκάμισο ξυρισμένος περιποιημένος Με μουστάκι μερικές φορές μούσι αφημενο λίγων ημερών. Οπότε δεν ξέρω τι εννοείς μόνο για σωφρονιστικό δεν θα τον έκανες. Και εγώ μούσι έχω το παίρνω με μηχανή κοντή σκάλα δεν είπαμε και κάθε μέρα ξυράφι οκΔιασωστης31 έγραψε:Ναι προσδίδει κύρος η εμφάνιση.Αν είσαι ξυρισμένος και με μαλλί σαν να σε έγλειψε αγελάδα, θα το σκεφτεί ο Αλβανος βαρυποινιτης να σε φτύσει η να τραβήξει μαχαίρι.
Pavlos_90 έγραψε:Συμφωνώ εν μέρει με τον 6κ2018! Η εμφάνιση δίνει πάντα ένα κύρος και εμπνέει σεβασμό! Δεν λέω ότι ένα περιποιημένο μούσι είναι κακό αλλά μακριά μαλλιά σε καμία περίπτωση. Και εγώ έχω γένια αλλά επειδή δεν διαφέρουμε σε τίποτα από τα σώματα ασφαλείας πέρα από την ονομασία ότι είμαστε ένστολο πολιτικό προσωπικό θεωρώ σωστό να πηγαίνω ξυρισμένος στην εργασία μου. Δεν θα κρίνω αρνητικά ένα συνάδερφο μου που θα έρθει με μούσι καθως το σημαντικό είναι να έχεις γνώση του αντικειμένου αλλά η εικόνα παίζει ρόλο όπως και να το κάνουμε.
Παντως ο προεδρος των σωφρονιστικών στις φυλακες Αλικαρνασσού μια χαρα κοτσιδας με μουσια ειναι και εχει και τον σεβασμο ολων.
Εγώ δεν είπα ρε παιδιά ότι απαγορεύεται, πέσατε να με φάτε (με την καλή έννοια). Είπα ότι θα είναι πιο πρέπον να είσαι ξυρισμένος. Και το ότι μετράει η εμφάνιση είναι αδιαμφισβήτητο. Και για να ξεχωρίσω την θέση μου μιλάω μόνο για την εξωτερική φρουρά. Για τους εσωτερικούς δεν έχει και καμία σημασία γιατί όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω δεν θα σε σεβαστεί κανένας βαρυποινιτης επειδή θα είσαι ξυρισμένος.Christian έγραψε:Pavlos_90 έγραψε:Συμφωνώ εν μέρει με τον 6κ2018! Η εμφάνιση δίνει πάντα ένα κύρος και εμπνέει σεβασμό! Δεν λέω ότι ένα περιποιημένο μούσι είναι κακό αλλά μακριά μαλλιά σε καμία περίπτωση. Και εγώ έχω γένια αλλά επειδή δεν διαφέρουμε σε τίποτα από τα σώματα ασφαλείας πέρα από την ονομασία ότι είμαστε ένστολο πολιτικό προσωπικό θεωρώ σωστό να πηγαίνω ξυρισμένος στην εργασία μου. Δεν θα κρίνω αρνητικά ένα συνάδερφο μου που θα έρθει με μούσι καθως το σημαντικό είναι να έχεις γνώση του αντικειμένου αλλά η εικόνα παίζει ρόλο όπως και να το κάνουμε.
Παντως ο προεδρος των σωφρονιστικών στις φυλακες Αλικαρνασσού μια χαρα κοτσιδας με μουσια ειναι και εχει και τον σεβασμο ολων.
Αλλη μια βδομαδα εφυγε και τιποτα. Αρα σιγουρα ειχε δικιο ο φιλος που ειχε αναφερει πριν μερες, οτι το γρηγοροτερο μετα το Πασχα, αν εχουμε νεα. Οψομεθα...
ronnie έγραψε: (6) Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβληθούν σε ειδική γραπτή δοκιμασία με ερωτήσεις πολλαπλών επιλογώνΣημειώστε ακόμη:
Στην διαδικασία των εξετάσεων συμμετέχουν οι 557 υποψήφιοι που προηγούνται στον προσωρινό πίνακα διοριστέων που θα εκδοθεί
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση με την τελευταία ερώτηση στο οποίο θα χρειαστεί αν περάσουμε στο (6) δηλαδή τι ακριβώς θα πρέπει να ξέρουμε με την επιλογή δοκιμασίας πολλαπλών επιλογών ξέρει κάποιος;
ilias95 έγραψε:Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση με την τελευταία ερώτηση στο οποίο θα χρειαστεί αν περάσουμε στο (6) δηλαδή τι ακριβώς θα πρέπει να ξέρουμε με την επιλογή δοκιμασίας πολλαπλών επιλογών ξέρει κάποιος;
Λoγικα το κλασικο ματριξ τεστ θα ειναι. Κατι σχηματα και θα πρεπει να διαλεξεις πιο απο τα παρακατω του ταιριαζει κλπ. Τεστ αντίληψης στην ουσια
Christian έγραψε:ilias95 έγραψε:Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση με την τελευταία ερώτηση στο οποίο θα χρειαστεί αν περάσουμε στο (6) δηλαδή τι ακριβώς θα πρέπει να ξέρουμε με την επιλογή δοκιμασίας πολλαπλών επιλογών ξέρει κάποιος;
Λoγικα το κλασικο ματριξ τεστ θα ειναι. Κατι σχηματα και θα πρεπει να διαλεξεις πιο απο τα παρακατω του ταιριαζει κλπ. Τεστ αντίληψης στην ουσια
Τεστ προσωπικοτητας κανεις.
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 122
Θα συμφωνήσω, ερωτήσεις προσωπικότητας και επιλέγεις ανάμεσα σε μια κλίμακα Π. Χ Ειμαι κοινωνικός -> Σπάνια, Αρκετά, Πολύ, Παρά πολύiMTR έγραψε:
Λoγικα το κλασικο ματριξ τεστ θα ειναι. Κατι σχηματα και θα πρεπει να διαλεξεις πιο απο τα παρακατω του ταιριαζει κλπ. Τεστ αντίληψης στην ουσια Τεστ προσωπικοτητας κανεις.
Στο στρατό είχαμε δώσει ένα τεστ (αμερικανικό όπως έμαθα μετά), ψυχολογικό με 500 περίπου ερωτήσεις multiple choice με ερωτήσεις του τύπου: έχεις ονειρευτεί ποτέ ότι δολοφονεις τον πατέρα σου; Ή όταν περπατάς στο πεζοδρόμιο αποφεύγεις να πατήσεις τις γραμμές; και ανα κάποιο διάστημα ερωτήσεων ξαναεμπαινε μια ίδια ερώτηση για να δουν προφανώς αν απαντάς με τον ίδιο τρόπο κλπ
λακης 92 έγραψε:Αλλη μια βδομαδα εφυγε και τιποτα. Αρα σιγουρα ειχε δικιο ο φιλος που ειχε αναφερει πριν μερες, οτι το γρηγοροτερο μετα το Πασχα, αν εχουμε νεα. Οψομεθα...
Έτσι όπως πάει το πράγμα σίγουρα μετά το Πάσχα. Έχουν στενέψει πολύ τα περιθώρια για πριν. Ουσιαστικά μια εβδομάδα είναι για την Μεγάλη Εβδομάδα δεν πιστεύω ότι θα καλέσουν μέχρι τότε. Δύσκολο
Για ΣΤΥΑ που ειχα δωσει πριν χρονια ειχε τις κλασικες ερωτησεις προσωπικοτιτας και κατι κενα που ζητουσε να ζωγραφισουμε πραγματα π. χ. Εναν αντρα και μια γυναικα και επρεπε να εχουν το ιδιο υψος και διαφορα τετοια τιποτα το ιδιετερο για να ανχωθει κανεις
Εγώ παιδιά όπως είπα αρχές Μάιου θα καλέσουν από τότε που μπήκα εδώ στο φόρουμ... Έτσι πιστεύω εγώ...
Θα αργησουν πολυ μεχρι να βγουν τα οριστικα μετα αλλο ποσο να βγουνε ημερομηνιες για υγειονομικα αθληματα εχει πολυ δρομο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες