Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 122

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

S10_2019 έγραψε:Πότε δίνουμε τα αθλήματα μόλις βγουν τα οριστικά;

Λογικά μαζί με τα οριστικά θα ακολουθήσει ανακοίνωση με τις ημερομηνίες για ψυχοτεχνικά και αθλήματα.

κοριοπολης

Δημοσίευση από κοριοπολης »

REDMAN316 έγραψε:
Xris έγραψε:Παιδιά όσο αφορά αυστηρότητα πισταυω πως ναι θα είναι αυστηροί διότι έρχονται και επιλαχόντες με ρολόγια καθονται σε κερκίδες και μετράνε.Οποτε καταλαμβάνεται δεν πρόκειται για στρατιωτικές σχολές ουτε αστυνομία που δεν υπαρχουν επιλαχόντες.

Xris αυτό που λες δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει όταν διενεργούνται τέτοιες εξετάσεις το γήπεδο είναι κλειστό και η είσοδος επιτρέπετε μόνο σε διαγωνιζόμενους και στην επιτροπή. Υπάρχει αστυνομία που ελέγχει την είσοδο όσων μπαίνουν και λογικό γιατί αλλιώς θα γέμιζε με μαμάδες, φιλενάδες, φίλους κλπ οι κερκίδα + τους επιλαχόντες που με κάθε ευκαιρία θα έκαναν φασαρία.

σε όλα όσα λες είσαι λάθος με εξερεσει Σχολή ναυτικων δοκιμων ΣΣΕ ΙΚΑΡΩΝ που γινοτναι μεσα στις σχόλες Σε όσες εξετάσεις γίνονται σε δημόσιο στάδιο ποτε δεν υπηρχε αστυνομια που να απαγορευει την εισοδο σε τριτους

REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 188

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Xris έγραψε:Βασικά δεν έχω δει ο ίδιος μου είπε ένας φίλος μου πυροσβέστης που έχει μπει με διαγωνισμό.Μακάρι να είναι έτσι όπως λες διότι εμένα δυσκολεύει λίγο το χιλιάρι λόγο βάρους μου είμαι 110 κιλά 190 ύψος.

Δεν έχεις πολλά κιλά για το ύψος σου Χρήστο προσπάθησε να χάσεις μερικά απλά για να σε βοηθήσει στο 1000ρι. Και εγώ ειμαι 85 κιλά 1,75 ύψος επειδή κάνω βάρη δεν έχω περιττό λίπος αλλά και πάλι θα χάσω 5 κιλά για να βγαίνει πιο άνετα το 1000ρι

Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Υπάρχει αστυνομία παντού δεν μπαίνει κάνεις... ρε παιδιά στην πυροσβεστική έκανε 7 λεπτά το 1000 πέρυσι και όταν το είπαμε στον διοικητή είπε να γράφατε και σεις καλά και να πηγαίνατε μπουσουλοντας.. Και αυτός ο τύπος μπήκε αξιωματικός...

Στην αστυνομία το παλικάρι που ήταν εκεί είπε σας αφήνω 5 λεπτά ενώ ήταν 4 20 κανονικά όποιος τα περάσει τα 5 κόβετε...

Για να καταφέρουμε τον σκοπό 1 μέρα θα πεθάνουμε στο τερέν και μετά γίνεται 500 κιλά και ρετάλια τι να πω...

Στέλλα.
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από Στέλλα. »

REDMAN316 έγραψε:Τις κόντρες σας παρακαλώ πολύ να τις κάνετε με προσωπικά μηνύματα, δεν μας ενδιαφέρουν οι διαφορές σας και δεν είναι λογική κάθε φορά που 2-3 άτομα θα παρεξηγούνται μεταξύ τους να μας κλείνει ο διαχειριστής το νήμα! Αφού είστε τόσο ευαίσθητοι και δεν μπορείτε να απαξιώσετε κάποιον που σας προσβάλει τουλάχιστον να έχετε το θάρρος και την τόλμη να του απαντάτε επί προσωπικού... Δεν είμαστε παρεούλα εδώ για ξεκατινιάσματα.
Σου απάντησα καταλλήλως σε προσωπικό μυνημα και να δούμε τώρα το δικό σου θάρρος και τόλμη Με το νήμα σου και τα κουβάρια σου. Ελπίζω να κάνει και η άλλη το ίδιο γιατί φαντάζομαι έχεις την στοιχειώδη λογική να κρίνεις και τις δύο πλευρές

Πετρος

Δημοσίευση από Πετρος »

Αυτοι που ειναι αμεα εχουν τους ιδιους χρονους;
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Δε χρειάζεται να έχει επιλαχόντες στα αθλήματα (που θα έχει πιστεύω, δε θα είναι μόνο οι 557) , και εμείς που είμαστε στα προσωρινά φτάνουμε.. Τα ξεφτιλικια των πανελληνίων που τρέχουν 7 λεπτά σε επιτροπή μόνο του κάθε σώματος δε θα γίνουν εδώ.

Η επιτροπή η δικιά μας θα είναι 2 ατομα ΑΣΕΠ, γιατρός δημοσίου, ενας από τεφαα και ενας από το δικαιοσύνης.5 άτομα, και ενας δύο να είναι ελαστικοί θα σε κόβουν οι άλλοι.

Δυστυχώς δεν υπάρχει ΔΜΣ, αλλιώς θα κοβόταν πάρα πολλοί από τα υγειονομικα.

Teo

Δημοσίευση από Teo »

Καλησπέρα παιδια δυσκολα τα πράγματα σημερα 1000 5.1 λεπτα 100 18δευτέρα μήκος γυρω στο 3,5 ολα αυτά μετα απο βραδυνή βάρδια καντε προπόνηση χαστε κιλά εγω 1,77 και 80κιλά και τωρα βλέπω πεταλούδες θέλει δουλειά
Άβαταρ μέλους
ilias95
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από ilias95 »

REDMAN316 έγραψε:
Xris έγραψε:Βασικά δεν έχω δει ο ίδιος μου είπε ένας φίλος μου πυροσβέστης που έχει μπει με διαγωνισμό.Μακάρι να είναι έτσι όπως λες διότι εμένα δυσκολεύει λίγο το χιλιάρι λόγο βάρους μου είμαι 110 κιλά 190 ύψος.

Δεν έχεις πολλά κιλά για το ύψος σου Χρήστο προσπάθησε να χάσεις μερικά απλά για να σε βοηθήσει στο 1000ρι. Και εγώ ειμαι 85 κιλά 1,75 ύψος επειδή κάνω βάρη δεν έχω περιττό λίπος αλλά και πάλι θα χάσω 5 κιλά για να βγαίνει πιο άνετα το 1000ρι

Αυτό που λέει για το 1000αρι ισχύει παιδιά αν είσαι 10 κιλά πάνω από το ύψος σ είναι ποιο δύσκολο!!!

Άβαταρ μέλους
ilias95
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από ilias95 »

Teo έγραψε:Καλησπέρα παιδια δυσκολα τα πράγματα σημερα 1000 5.1 λεπτα 100 18δευτέρα μήκος γυρω στο 3,5 ολα αυτά μετα απο βραδυνή βάρδια καντε προπόνηση χαστε κιλά εγω 1,77 και 80κιλά και τωρα βλέπω πεταλούδες θέλει δουλειά
Φίλε είμαι 1,72 82 κιλα και τα βγάζω αντοχή θέλει αερόβιο χάσε 5 κιλά και είσαι κομπλέ

Αντωνης

Δημοσίευση από Αντωνης »

Πετρος έγραψε:Αυτοι που ειναι αμεα εχουν τους ιδιους χρονους;

Ας απαντησει καποιος!!!

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Αντωνης έγραψε:
Πετρος έγραψε:Αυτοι που ειναι αμεα εχουν τους ιδιους χρονους;

Ας απαντησει καποιος!!!

Ναι, ολοι τα ίδια αθλήματα με τους ίδιους χρόνους. Οτι λέει το ΦΕΚ.

Οσοι δεν μπορούν να τρέξουν (κινητικά προβλήματα) θα αποκλειστούν.

Pavlos_90
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από Pavlos_90 »

Jet7 έγραψε: Ελπίζω να γνωρίζετε ότι υπάρχει ο δείκτης μάζας σώματος... Αν είσαι πάνω από ένα Συγκεκριμένο όριο κοβεσαι. Αν για παραδειδειγμα κάποιος είναι 1.75 και 95 κιλά θεωρείται υπέρβαροι. Στα υγειονομικά αυτό.
Δεν υπάρχει δείκτης μάζας σώματος. Διάβασε την προκήρυξη πάλι. Όσον αφορά την φυσική κατάσταση όλα είναι θέμα προπόνησης και αντοχής. δουλέψτε το 1000ρι. Τα υπόλοιπα βγαίνουν και χωρίς προπόνηση. Το 100ρι είναι μία ανάσα οπότε δεν πιστεύω ότι θα έχει θέμα κάποιος. Εσύ φίλε που είπες ότι το έβγαλες 18 δεύτερα το μέτρησες σωστά; Μου φαίνεται υπερβολικός χρόνος 18 δευτερόλεπτα αν πήγες στο 100% της έντασης σου.
t.bak

Δημοσίευση από t.bak »

Στην ουσια τα ΑΜΕΑ ειναι αυτοι που εχουν καποιο γονιο ή αδερφο-η ΑΜΕΑ
δεν νομιζω να εννοουν να ειναι το ίδιο το ατομο ΑΜΕΑ
teo

Δημοσίευση από teo »

Εβαλα μια εφαρμογή από το κινητο σ χελθ και εβγαλε 18 με χρονομετρο εχθες εβγαλα 14 Και 15
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες