Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Christian
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Christian »

REDMAN316 έγραψε:Μπορεί να έχεις δίκαιο άλλο η σωφρονηστικη υπηρεσία δεν είναι κοινωνική προνοια, έδωσαν θέσεις σε ΑΜΕΑ πολυτεκνους κλπ και μέχρι εκει. Η θέση φύλαξης θέλει εκ φύσεως σαν ειδικοτητα καλή φυσική κατασταση και το να τρέξει κάνεις 2.5 γύρους σε 4.20" είναι κάτι βασικό για μια απλά καλή φυσική κατασταση! Αυτο σχετικά με τους 30ριδες δεν είναι επιχειρημα γιατί αν κοπεί ένας 30ρης λόγος κακής φυσικής κατάστασης υπάρχουν νεότεροι να πάρουν την θέση του από τους επιλαχοντες.* Εγώ στο γήπεδο που τρέχω βλέπω ανθρωπους πάνω από 50 που στην αντοχή με κοβουν άνετα!

Aρχικα δεν καταλαβες τι λεω. Πρωτον αν ειναι απαραιτητη η φυσικη κατασταση στην σωφρονιστική υπηρεσια γιατι δεν κανουν εξετασεις και στους ηδη εργαζομενους μονιμους κι οποιοι κοπουν να τους διωχνουν. Σιγα, την θεση τους θα την παρουν νεοι με τα λεγομενα σου.

Επισης εγω δεν ειπα να μην γινονται αθλητικες εξετάσεις. Απαντησα στο ποσο αυστηρη θα ειναι η επιστροπη συγκριτικα στην περιπτωση πανελληνιων και εδω.

Αλλα αν με ρωτας ναι, να γινονται εξετάσεις αλλα τα ορια δεν βρισκω λογο ναναι τα ιδια με αυτα που κανουν πιτσιρικαδες που μοχθουν για θεσεις καριερας στα σωματα ασφαλειας. Αυτο.

REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 188

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Το οτι έπρεπε να περνάνε από αθλητικές δοκιμασίες μια φορά το χρόνο όλα τα στελεχη ασφαλείας είναι λογικό και έπρεπε να γινεται. Το ότι δεν γινεται δεν σημαινει ότι πρέπει να τα ανατρέψουμε. Σε κανένα σώμα εκτός από τις ειδικές Δυνάμεις δεν ελέγχουν την φυσική κατάσταση στελεχων γι'αυτό βλέπουμε παχύσαρκα άτομαμεστολη.
Ι' Μ.Α.Κ

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Cristian.. δε μοχθουν μονο πιτσιρικαδες για τα σωματα ασφαλειας... στην προκυρηξη του Λιμενικου που θα βγει τωρα ξερεις ποσοι 28αρηδες και 29αρηδες θα συμμετασχουν; Τι σημαινει οτι πρεπει να τους χαριστουν στα αθληματα επειδη μπορει να εχουν παιδια και δεν εχουν χρονο να προπονηθουν; ή να βαλουν πιο ευκολα ορια; Τα αθληματα και τα ορια ειναι δια για ολους σε τετοιες προκυρηξεις, και για αντρες και για γυναικες!!
Άβαταρ μέλους
Xris
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από Xris »

Παιδιά όσο αφορά αυστηρότητα πισταυω πως ναι θα είναι αυστηροί διότι έρχονται και επιλαχόντες με ρολόγια καθονται σε κερκίδες και μετράνε. Οποτε καταλαμβάνεται δεν πρόκειται για στρατιωτικές σχολές ουτε αστυνομία που δεν υπαρχουν επιλαχόντες.

Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 298

Δημοσίευση από Thanos888 »

Απλές θέσεις φύλακα δεν είναι σίγουρα. Πόσο δε μάλλον κυρίως η εξωτερική φρουρά που στην ουσία είναι ένα ενοπλο σώμα ασφαλείας που ενδεχεται να χρειαστεί να ασκήσει καταστολή ή νομιμη άμυνα, χρησιμοποιώντας οπλισμό ή σωματική βια-αυτοαμυνα. Κι εγώ δε το χω με τα αθληματα διότι η φυσική κατάσταση μου ειναι σχεδον ανύπαρκτη, αλλά δε περιμένω να με περάσουν αν δε πιασω τα όρια.

Σε καμία περίπτωση.

REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Xris έγραψε:Παιδιά όσο αφορά αυστηρότητα πισταυω πως ναι θα είναι αυστηροί διότι έρχονται και επιλαχόντες με ρολόγια καθονται σε κερκίδες και μετράνε.Οποτε καταλαμβάνεται δεν πρόκειται για στρατιωτικές σχολές ουτε αστυνομία που δεν υπαρχουν επιλαχόντες.

Xris αυτό που λες δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει όταν διενεργούνται τέτοιες εξετάσεις το γήπεδο είναι κλειστό και η είσοδος επιτρέπετε μόνο σε διαγωνιζόμενους και στην επιτροπή. Υπάρχει αστυνομία που ελέγχει την είσοδο όσων μπαίνουν και λογικό γιατί αλλιώς θα γέμιζε με μαμάδες, φιλενάδες, φίλους κλπ οι κερκίδα + τους επιλαχόντες που με κάθε ευκαιρία θα έκαναν φασαρία.

Στέλλα.
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από Στέλλα. »

ΚΑΤΕΡΙΝΑ έγραψε:Το θέμα Στέλλα δεν είναι αν συμφωνείς ή διαφωνείς. Το θέμα είναι τι γινεται... εσύ τι πιστευεις; Τους νοιάζει αν κουραστείς και θα σου βάλουν το 1000αρι πρώτο; Τα αθλήματα για αυτό γίνονται... για να δούνε ποιος το έχει και να γίνουν ξεκαθάρισμα τα. Δεν στα βάζουν για να δουν απλα και μόνο αν μπορείς να πηδήξεις ένα σχοινακι ή το έκανα. Συνελθετε λίγο... δεν ειναι όλοι για όλα... Η το'χεις ή δεν το'χεις. Αν το έχεις θα φανεί στο τέλος που θα δώσεις το 1000αρι και θα μπεις εννοείται αν τα καταφέρεις. Σου μιλάει μια γυμνάστρια. Τα φιλιά μου. Γιατι πάντα κάνεις ότι τα ξέρεις όλα.

Ενώ εσύ που δεν κάνεις ότι τα ξέρεις όλα ήσουν και κάθετη ότι το χιλιαρι δίνεται τελευταίο. Άσε μας κοπέλα μου εγώ ποτε σε ότι λέω δεν είναι απόλυτη ενώ εσύ είσαι. Και επειδή όπως ισχυρίζεσαι είσαι γυμνάστρια τι σημαίνει ότι εισαι κατι ανώτερο από τους άλλους; Σιγά μας το είδατε εδω μέσα αθληταραδες και το παίζεται και κάποιοι. Εδώ ο γυμναστής μου που είναι και πρωταθλητής 400αρης και λέει ότι γενικα είναι ζόρι Αλλά συγνώμη εδώ μέσα είναι πολλοί που είναι αθληταραδες και δεν τους πιάνει τίποτα. Αα και τα δικά μου φιλιά κοπελιά. Αν θέλεις κόντρα θα την έχεις Μέχρι να μας κλείσει εντελώς ο διαχειρηστης και να βάλουμε μυαλο

λακης 92

Δημοσίευση από λακης 92 »

Φιλε μου αν επιτρεπεται, επειδη και εγω δυσκολευομαι πολυ στο μηκος, μπορεις να μας πεις σχετικα με την τεχνικη που σου εδειξαν;
Jet7

Δημοσίευση από Jet7 »

Στέλλα με συγχωρείς, αλλά ο γυμναστής σου που είναι και 400αρης σου λέει ότι είναι ζόρι για να χει δουλειά... Να μπορεί δλδ να προπονεί υποψήφιους και να βγάζει κάνα φράγκο... Τα αθλήματα για κάποιον που ασχολείται με τον αθλητισμό είναι γελοία. Ειδικά όταν θες να μπεις στο δημόσιο σε τέτοιες υπηρεσίες πρέπει να τα βγάζεις ΆΝΕΤΑ!
Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από Miron »

Thanos888 έγραψε:Απλές θέσεις φύλακα δεν είναι σίγουρα. Πόσο δε μάλλον κυρίως η εξωτερική φρουρά που στην ουσία είναι ένα ενοπλο σώμα ασφαλείας που ενδεχεται να χρειαστεί να ασκήσει καταστολή ή νομιμη άμυνα, χρησιμοποιώντας οπλισμό ή σωματική βια-αυτοαμυνα.Κι εγώ δε το χω με τα αθληματα διότι η φυσική κατάσταση μου ειναι σχεδον ανύπαρκτη, αλλά δε περιμένω να με περάσουν αν δε πιασω τα όρια.

Σε καμία περίπτωση.

Και ομως οι εσωτερικοι χρειαζονται περισσοτερο την φυσικη κατασταση... Οι εξωτερικοι εαν χρειαστει και μπουν μεσα τοτε θα ειναι πολλα ατομα μαζι οπλισμενα, δεν χρειαζεται και πολυ φυσικη καταστση (σε σχεση παντα με τον εσωτερικο που αναπασα στιγμη αυτος ειναι που ειναι μεσα στο "πεδιο μαχης", αυτος ειδικα χρειαζεται να ανταπεξελθει ειδικα Στην "νομιμη αμυνα"). Μονο και μονο απο τις ειδησεις και καταγγελιες απο τους εσωτερικους καταλαβαινεις... Δεν εχω δει ποτε καταγγελια/ειδηση που να εχει τραυματιστει ποτε εξωτερικος φρουρος...

REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Στέλλα. έγραψε:Ενώ εσύ που δεν κάνεις ότι τα ξέρεις όλα ήσουν και κάθετη ότι το χιλιαρι δίνεται τελευταίο. Άσε μας κοπέλα μου εγώ ποτε σε ότι λέω δεν είναι απόλυτη ενώ εσύ είσαι. Και επειδή όπως ισχυρίζεσαι είσαι γυμνάστρια τι σημαίνει ότι εισαι κατι ανώτερο από τους άλλους; Σιγά μας το είδατε εδω μέσα αθληταραδες και το παίζεται και κάποιοι. Εδώ ο γυμναστής μου που είναι και πρωταθλητής 400αρης και λέει ότι γενικα είναι ζόρι Αλλά συγνώμη εδώ μέσα είναι πολλοί που είναι αθληταραδες και δεν τους πιάνει τίποτα. Αα και τα δικά μου φιλιά κοπελιά. Αν θέλεις κόντρα θα την έχεις Μέχρι να μας κλείσει εντελώς ο διαχειρηστης και να βάλουμε μυαλο

Τις κόντρες σας παρακαλώ πολύ να τις κάνετε με προσωπικά μηνύματα, δεν μας ενδιαφέρουν οι διαφορές σας και δεν είναι λογική κάθε φορά που 2-3 άτομα θα παρεξηγούνται μεταξύ τους να μας κλείνει ο διαχειριστής το νήμα! Αφού είστε τόσο ευαίσθητοι και δεν μπορείτε να απαξιώσετε κάποιον που σας προσβάλει τουλάχιστον να έχετε το θάρρος και την τόλμη να του απαντάτε επί προσωπικού... Δεν είμαστε παρεούλα εδώ για ξεκατινιάσματα.

Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Παιδια εγω τα αθληματα αυτα τα εδωσα πριν δυο χρονια για του εφεδρους αξιωματικους. Ειναι πανευκολα.Και τα ειχαμε δωσει κιολας με σειρα πρωτα 100 μετα μηκος μετα σφαιρα και στο τελος το 1000 ειμαστε τυχεροι που δινουμε τα αθληματα αυτα οταν εδινα για δοκιμος στις ειδικες δυναμεις ειχαμε 2μιλια σε 13 λεπτα 11 ελξεις 55 κοιλιακους σε 2 λεπτα και 55 καμψεις σε 2 λεπτα αν ηθελαν να κοψουν θα εβαζαν ελξεις μεσα πιστεψτε με καντε προπονηση και μην φοβαστε τιποτα

Άβαταρ μέλους
Xris
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από Xris »

REDMAN316 έγραψε:
Xris έγραψε:Παιδιά όσο αφορά αυστηρότητα πισταυω πως ναι θα είναι αυστηροί διότι έρχονται και επιλαχόντες με ρολόγια καθονται σε κερκίδες και μετράνε.Οποτε καταλαμβάνεται δεν πρόκειται για στρατιωτικές σχολές ουτε αστυνομία που δεν υπαρχουν επιλαχόντες.

Xris αυτό που λες δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει όταν διενεργούνται τέτοιες εξετάσεις το γήπεδο είναι κλειστό και η είσοδος επιτρέπετε μόνο σε διαγωνιζόμενους και στην επιτροπή. Υπάρχει αστυνομία που ελέγχει την είσοδο όσων μπαίνουν και λογικό γιατί αλλιώς θα γέμιζε με μαμάδες, φιλενάδες, φίλους κλπ οι κερκίδα + τους επιλαχόντες που με κάθε ευκαιρία θα έκαναν φασαρία.

Βασικά δεν έχω δει ο ίδιος μου είπε ένας φίλος μου πυροσβέστης που έχει μπει με διαγωνισμό.

Μακάρι να είναι έτσι όπως λες διότι εμένα δυσκολεύει λίγο το χιλιάρι λόγο βάρους μου είμαι 110 κιλά 190 ύψος.

S10_2019
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από S10_2019 »

Πότε δίνουμε τα αθλήματα μόλις βγουν τα οριστικά;
Jet7

Δημοσίευση από Jet7 »

Ελπίζω να γνωρίζετε ότι υπάρχει ο δείκτης μάζας σώματος... Αν είσαι πάνω από ένα Συγκεκριμένο όριο κοβεσαι. Αν για παραδειδειγμα κάποιος είναι 1.75 και 95 κιλά θεωρείται υπέρβαροι. Στα υγειονομικά αυτό.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες