Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
6k2018
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από 6k2018 »

Thanos888 έγραψε:Περιμενετε ρε σεις τα οριστικα φαγωθηκατε με τις ΣΟΧ να μετακομισετε και μετα να γινει στραβη με ανακαταταξεις να πρεπει να πατε αλλου ή ακόμα και να κοπει καποιος. Αφηστε που τα λεφτά θα τα παρετε μετά απο 3-5 μηνες. Τα εχουμε πει τοσες φορες θα βαρατε τα κεφαλια σας ορισμενοι προθυμοι

φιλε εγω θα παω με τα οριστικα και θα αφησω δουλεια για να παω! Υγιης ειμαι τα αθληματα τα εχω δικαιολογητικα ολα κομπλε οποτε δεν εχω να φοθηθω κατι πες μου ενα λογο να μην παω

Kleiw

Δημοσίευση από Kleiw »

Nicrow έγραψε:8ελω να κάνω μια ερώτηση και αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει έχω 750 μόρια ειμαι Β επικουρικό και μου λέει ότι στις 31 θέσεις για φυλακες Σέρρες είμαι 21 είμαι επιτυχον ι επιλαχών μπορεί να μπει πει κάποιος που γνωρίζει; Σας ευχαριστώ
Κατέβασε τα προσωρινά αποτέλεσμα από τον ασεπ... Σε κάποιο από τα αρχεία σ έχει με αλφαβητική σειρά τα ονόματα των διοριστέων... αν δεις το όνομα σου μέσα στη λίστα είσαι επιτυχών!!

Jerry
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από Jerry »

Nicrow έγραψε:Αν μπω στη σελίδα του ασεπ και πατήσω αποτελέσματα διοριστέων θα μου βγάλει αν είμαι μέσα ι Όχι; Γιατί μόνο τα προσωρινά αποτελέσματα έχουν βγει στους απορριπτεους παντός δεν μου λέει ότι είμαι εκτός

Ναι μπεςστον ασεπ στους διοριστεους και πατα αναζητηση. Αν εισαι θα σου το δειξει.

Jerry
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από Jerry »

DIM-PAP έγραψε:Άτομο που είναι μόνιμος στις φυλακές μου είπε ότι 2 χρόνια ήταν με σοχ και μετά τον μονιμοποιησαν. Ίσως γίνεται αυτό για να δουνε αν αξίζεις την δουλειά δική μ άποψη

Κοψτε τις αηδίες πλιζ

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

DIM-PAP έγραψε:Άτομο που είναι μόνιμος στις φυλακές μου είπε ότι 2 χρόνια ήταν με σοχ και μετά τον μονιμοποιησαν. Ίσως γίνεται αυτό για να δουνε αν αξίζεις την δουλειά δική μ άποψη

Δόκιμος ήταν, οχι με σύμβαση

Έτσι γίνεται στο δημόσιο. Δύο χρόνια είσαι σε καθεστώς αξιολόγησης στην ουσία και μετά μονιμοποίηση.

- Σε περίπτωση μη μονιμοποίησης του δόκιμου υπαλλήλου, ο εργαζόμενος αποχωρεί από την Υπηρεσία και ο Φορέας έχει τη δυνατότητα να καλέσει για ανάληψη υπηρεσίας, χωρίς καμία άλλη διατύπωση, τον επόμενο της σειράς κατάταξης του σχετικού πίνακα πρόσληψης.

Πέτρος

Δημοσίευση από Πέτρος »

Thanos 888 ποιος σου είπε εσένα ότι θα πληρωθούμε μετά από 3-5 μηνες; Καμία σχέση σε όλα αυτά που λες. Ρωτησα ηδη τι γίνετε και μου είπαν κανονικά πληρώνετε το μηνιατικο και ανά 15 μέρες σε πληρώνουν στις φυλακές... Ότι παπατζα σου λένε την πετάς εδώ μεσα... και όταν γίνει ανακατανομή θέσεων όπως λες και στα Τελικά εχεις περάσει κάπου αλλού σου δίνουν υπεύθυνη δήλωση και σου λένε αν θέλεις να μεινεις στην θεση σου ή να πας στην άλλη... Ηρεμ Ηρεμήσε λίγο και μην τρελαινεις τον κόσμο εδώ μέσα...
Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 298

Δημοσίευση από Thanos888 »

Pavlos_90 έγραψε:
Thanos888 έγραψε: Περιμενετε ρε σεις τα οριστικα φαγωθηκατε με τις ΣΟΧ να μετακομισετε και μετα να γινει στραβη με ανακαταταξεις να πρεπει να πατε αλλου ή ακόμα και να κοπει καποιος. Αφηστε που τα λεφτά θα τα παρετε μετά απο 3-5 μηνες. Τα εχουμε πει τοσες φορες θα βαρατε τα κεφαλια σας ορισμενοι προθυμοι
Θα σε παρακαλούσα να κοιτάς την πάρτη σου και να μην ασχολείσαι με το τι θα κάνει ο καθένας. Ποιος είσαι εσύ δηλαδή και κρίνεις τα πάντα; Για χαλάρωσε γιατί λες πολλά ατεκμηρίωτα πράγματα και δεν σε έχω προσβάλει ποτέ αλλά όλα έχουν τα όρια τους. Γράφεις ότι θες και ότι κατεβάσει το κεφάλι σου λέγοντας ότι θα πληρωθούν μετά από 5 μήνες όσοι πάνε με ΣΟΧ. Και το κάνεις για να τρομοκρατήσεις τα υπόλοιπα άτομα που δεν ξέρουν. Για μαζέψου λίγο, και νιώθω ντροπή αν όντως είσαι συνάδερφος μου στο λέω ξεκάθαρα με αυτά που γράφεις. Αν εσύ θες να πας με τα οριστικά δικαίωμα σου. Εδώ θέλουμε να μαθαίνουμε νέα για την προκήρυξη και όχι να γίνεσαι εσύ ο επικριτής όλων. Ζητάω συγγνώμη από τα υπόλοιπα μέλη για την προσωπική απάντηση που έδωσα στον κύριο εδώ πέρα αλλά δεν πήγαινε άλλο. Διαβάζω καιρό το φόρουμ και αγανάκτησα.

Δεν έχεις εργαστεί με ΣΟΧ ποτε απ οτι φαίνεται. Εγω λοιπον το νωριτερο που αρχισα να πληρωνομαι ηταν μετα από 2.5 μήνες και έχω κανει μεχρι και 5 σε αλλη. Οσο για τη ντροπη να ντρεπεσαι για τη παρτη σου. Ποτε δεν εχω πει κατι που δεν εχω βιωσει ή δε βασιζεται σε πιθανο σεναριο. Μάλλον όμως η νοημοσύνη σου φτανει μεχρι εκεί "αγανακτησμενε"

Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Πέτρος έγραψε:Thanos 888 ποιος σου είπε εσένα ότι θα πληρωθούμε μετά από 3-5 μηνες; Καμία σχέση σε όλα αυτά που λες. Ρωτησα ηδη τι γίνετε και μου είπαν κανονικά πληρώνετε το μηνιατικο και ανά 15 μέρες σε πληρώνουν στις φυλακές... Ότι παπατζα σου λένε την πετάς εδώ μεσα... και όταν γίνει ανακατανομή θέσεων όπως λες και στα Τελικά εχεις περάσει κάπου αλλού σου δίνουν υπεύθυνη δήλωση και σου λένε αν θέλεις να μεινεις στην θεση σου ή να πας στην άλλη... Ηρεμ Ηρεμήσε λίγο και μην τρελαινεις τον κόσμο εδώ μέσα...

Τραβα με ΣΟΧ και αν τα παρεις σε 15 μερες σου δίνω 12 μισθούς. Σε παραπεμπω πιο πανω να κανεις παρεα με τον αλλον

Άβαταρ μέλους
ilias95
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από ilias95 »

Έχουμε κανέναν άλλον εσωτερικό για Κορυδαλλό; Παιδιά ισως μέσα στον Απρίλιο να μας πουν για τα ψυχοτεχνικα και αρχές Μαΐου να πιάσουμε... άποψη μ πάντα...

Αντρέας!!!

Δημοσίευση από Αντρέας!!! »

Άκου Thanos888 έχεις μπέρδεψει την σύμβαση που δουλευεις έξω ιδιωτικό τομέα με την θεση δημοσίου... Είναι η μετά με την νύχτα... Και κοίτα εσύ να κάτσεις εκεί που κάθεσαι και να αφήσεις εμάς να πάμε... Αν δεν σου αρέσει η αλήθεια πήγαινε σε άλλο φόρουμ που υπάρχει με (παπατζες σαν εσενα) και άσε τα παιδιά να πανε... Άντε Γιώταααα
Άβαταρ μέλους
iMTR
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από iMTR »

Οπως ειχε πει και καποιος φιλος ποιο πριν, σε ΣΟΧ μπορει να ειδοποιηθουμε και 2 μερες πριν οτι πιανουμε δουλεια. Οποτε χαλαρωστε και μεχρι το πασχα μπορει και να δουλεύουμε. Τα ψυχοτεχνικα και οι υγειονομικες θα γινουν με παραπεμπτικο απο τις φυλακες στα τοπικα κρατικα νοσοκομεια. Την ιδια ημερα που θα παρουσιαστουμε δηλαδη αν παμε πρωι.
t.bak

Δημοσίευση από t.bak »

Με πήρε και φύλακας κ μου είπε ότι έστειλαν χαρτί στην φυλακή που λέει ότι θα τους στείλουν άτομα να υπογράψουν ΣΟΧ αλλά τα ονόματα θα τους τα στείλουν τις προσεχείς μέρες όπως κ τα χαρτιά που πρέπει να καταθέσουμε για να υπογράψουμε ΣΟΧ Τώρα απλά περιμένουμε
Gvolvo

Δημοσίευση από Gvolvo »

Τεράστια ανωμαλία για μένα το να παρακαλαει κάποιος για ιδοχ και όχι να γίνουν όλα με την σειρά τους να βγουν πρώτα τα οριστικά δηλαδη... Μερικοι μου άρεσει που ήδη έχουν κανονίσει και αμοιβαίες.. Καμιά λογική
Bill13

Δημοσίευση από Bill13 »

Πραγματικά ντρέπομαι που με μερικούς από εσάς θα είμαστε συνάδελφοι.
Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Καλημερα σε ολα τα καλοπαιδα!ΕικόναΕικόναΕικόνα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες