Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Στέλλα.
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από Στέλλα. »

Sendy έγραψε:Για την Θήβα!

Προς στιγμήν νόμιζα ότι είσαι άντρας μ αυτό το όνομα αλλά οκ. Έλα σε προσωπικά μυνηματα

Άβαταρ μέλους
Rambo432
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Rambo432 »

Από μελλοντικό μας συνάδερφο το έμαθα ότι πιάνουμε στις 15 απριλιου
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 188

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Θοδωρής έγραψε:Ενημερώθηκα απο το ΑΣΕΠ ότι τα άτομα που θα πάρει μπορεί να είναι λιγότερα απο τα 557. Όσους πάρει, θα τους πάρει ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε φυλακής. Αν π. χ δεν έχει ανάγκη η φυλακή της Λάρισας απο άτομα δεν θα τους πάρει, αυτά μέχρι να βγούν τα οριστικά.

Ρε εσύ θεοδωρε αυτό που σου ιροαν δεν έχει λογικη. Πώς γίνεται να μην έχει ανάγκη η φυλακή της Λάρισας π. χ από την στιγμή που έχουν προκηρυχθεί θέσεις στις φυλακές τις Λάρισας; Και αν βγουν τα οριστικά αποτελέσματα τι θα γίνει με αυτούς που πέρασαν στη Λάρισα, θα τους πουν δεν χρειάζονται άτομα; * Η Λάρισα είναι πάντα χρήση παραδείγματος

Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 122

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

Rambo432 έγραψε: Από μελλοντικό μας συνάδερφο το έμαθα ότι πιάνουμε στις 15 απριλιου
Που το γνωρίζει ο μελλοντικός μας συνάδελφος Rambo?; Γιατί πολλά έχουμε ακούσει.. Δηλαδή εννοεί σε 6 μέρες χωρίσεις την σημερινή;
Στέλλα.
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από Στέλλα. »

Στεφανια έγραψε:Στέλλα και εγω για Θήβα έχω επιλεχθεί, και όπως όλοι μας αναμένουμε.. Εικόνα

Στεφανια το πήρες το μυνημα μου μετά από το δικό σου; Γιατί μου βγάζει κάτι περίεργα και δεν ξέρω αν ηρθε

t.bak

Δημοσίευση από t.bak »

Σήμερα μου είπε πολιτικό προσωπικό της φυλακής που έχω περάσει ότι τους πήραν την από τα κεντρικά σήμερα το πρωί κ τους είπαν να είναι σε ετοιμότητα γιατί θα πάρουν κόσμο αυτόν τον μήνα Δεν τους διευκρίνισαν ακριβώς ποτέ όμως
Θοδωρής

Δημοσίευση από Θοδωρής »

Αυτό που είπε ηταν πως τώρα κάνει κουμάντο ο φορέας των φυλακών και όχι ο ΑΣΕΠ για το πόσα ατομα θα πάρει την συγκεκριμένη στιγμή, με το που βγουν τα οριστικά ο ΑΣΕΠ θα μας βάλει εκεί που έχουμε περάσει. Το βρίσκω όντως παράλογο όλο αυτό.
Αντρέας!!!

Δημοσίευση από Αντρέας!!! »

Ήθελα να απαντήσω στον ΤΆΣΟ που λέει ότι δεν του έβαλαν τα ξενόγλωσσα και έκανε ένσταση... Φίλε έκανες μεταφράσεις κανονικα η απλά τα έβαλες μέσα τα πτυχία σου; Γιατί αν δεν έκανες μεταφράσεις δεν στα μετράει το ΑΣΕΠ... Φιλικά στο λέω..
XRISTOSDW

Δημοσίευση από XRISTOSDW »

Εγώ στην φυλακή που είναι να πάω είχα πάρει τηλ να ρωτήσω αν έχουν κάποια ενημέρωση και μου είπαν ότι δεν τους έχουν πει κάτι. Και μου είπαν ότι χρειάζονται και περισσότερα άτομα από αυτά που θα στείλει ο ΑΣΕΠ. Άρα όλες οι φυλακές θα έχουν ανάγκη από άτομα.
Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Και ξερεις ποτε θα μας παρουν τηλεφωνο; Οι μερες πλησιαζουν
Αντώνης

Δημοσίευση από Αντώνης »

Ρε παιδια βλέπω ότι λέτε μεχρι 15 του μήνα θα μας καλέσουν και κάτι τέτοια.. Ακόμα δεν έχει βγεί ανακοίνωση , δεν έχουμε περασει ούτε γιατρους και νομίζετε ότι θα μπούμε μέσα χωρίς έλεγχο γεωνομικα και ψυχοτεχνικα; Ούτε μια στο εκατομμύριο δεν θα γίνει αυτό... Μετά το πασχα θα μπουμε να ησαστε σίγουροι δεν προλαβαίνουμε πιο νωρις...
Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 122

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

Γιωργος έγραψε:Και ξερεις ποτε θα μας παρουν τηλεφωνο; Οι μερες πλησιαζουν

Κανείς δε το ξέρει αυτό, αλλα και πάλι δε πρεπει να περασουμε καποιες εξετάσεις πριν αναλάβουμε;

Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

MIXALHS GLOCK έγραψε:
Γιωργος έγραψε:Και ξερεις ποτε θα μας παρουν τηλεφωνο; Οι μερες πλησιαζουν

Κανείς δε το ξέρει αυτό, αλλα και πάλι δε πρεπει να περασουμε καποιες εξετάσεις πριν αναλάβουμε;

Λεω μηπως παμε εκει (στις φυλακες) και μετα ξεκινησουμε τις εξετασεις! Με παραπεμπτικο!

Jerry
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από Jerry »

t.bak έγραψε:Σήμερα μου είπε πολιτικό προσωπικό της φυλακής που έχω περάσει ότι τους πήραν την από τα κεντρικά σήμερα το πρωί κ τους είπαν να είναι σε ετοιμότητα γιατί θα πάρουν κόσμο αυτόν τον μήνα Δεν τους διευκρίνισαν ακριβώς ποτέ όμως

Απο ποια κεντρικά πηραν τηλ; Σε τι τομεα πολιτικο προσωπικό τηλεφωνησαν; Τι ειδους ετοιμοτητα χρειαζεται απο πολιτικο προσωπικο για να παρουν κοσμο?

Προτεινω να προσεχουμε λιγο ποιον ρωταμε, τι ρωταμε και τι μας λεει, γιατι ηδη εχουν ακουστει αποψεις απο τυχαιους φυλακες, πολιτες, υπαλλήλους ασεπ κλπ. Καταλαβαινουμε οτι ολοι αυτοι δεν εχουν καμια θεσμικη θεση ωστε να ξερουν τι θα γινει?

Παιδια με τροπο γιατι η ράδιο αρβύλα ξερετε πως δουλεύει. Καμια βδομαδα ακομα να μην εχουμε ενημερωση και θα χουμε πλασει σεναριο για χολιγουντ.

Nicrow

Δημοσίευση από Nicrow »

8ελω να κάνω μια ερώτηση και αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει έχω 750 μόρια ειμαι Β επικουρικό και μου λέει ότι στις 31 θέσεις για φυλακες Σέρρες είμαι 21 είμαι επιτυχον ι επιλαχών μπορεί να μπει πει κάποιος που γνωρίζει; Σας ευχαριστώ
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες