Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

Pavlos_90 έγραψε:Αν είσαστε σίγουροι δεν έχω λόγο να επιμείνω απλά είχα την εντύπωση ότι με το νέο μισθολόγιο συχγωνευτηκε το επίδομα στολής, ετοιμότητας κλπ σε αυτό το "επίδομα προσωπικου καταστημάτων κράτησης". Εικόνα

επίδομα στολής;

S10_2019
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από S10_2019 »

Φίλε το γνωρίζουμε μέχρι να πάρει εγκριση όμως μπορεί να πάρει αρκετό καιρό, αν μπαίναμε πριν το Πάσχα θα μας είχανε ήδη καλέσει
Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 122

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

S10_2019 έγραψε: Φίλε το γνωρίζουμε μέχρι να πάρει εγκριση όμως μπορεί να πάρει αρκετό καιρό, αν μπαίναμε πριν το Πάσχα θα μας είχανε ήδη καλέσει
Μη το λες φίλε, δε θα περάσουμε εκπαίδευση όσοι μπούμε με προσωρινά.. Μπορεί να σε πάρουν και να σου πουν αύριο παρουσιάζεσαι..
Jerry
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από Jerry »

MIXALHS GLOCK έγραψε:
S10_2019 έγραψε: Φίλε το γνωρίζουμε μέχρι να πάρει εγκριση όμως μπορεί να πάρει αρκετό καιρό, αν μπαίναμε πριν το Πάσχα θα μας είχανε ήδη καλέσει
Μη το λες φίλε, δε θα περάσουμε εκπαίδευση όσοι μπούμε με προσωρινά.. Μπορεί να σε πάρουν και να σου πουν αύριο παρουσιάζεσαι..

Η αληθεια ειναι οτι μπορει να γινει και συντομα. Ομως οχι κι αυριο. Διοτι οπως ειπε ο γραμματέας θα υπαρξουν καποιες υποτυπωδεις εξετασεις υγειας. Επομενως καποιες μερες περιθώριο θα δοθούν

Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 122

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

Μπορεί να μας δώσουν διορία δέκα ημερών, εγώ πιστεύω μέχρι το Πάσχα να μας έχουμε αναλάβει..
Forebni

Δημοσίευση από Forebni »

Καλημέρα παιδιά νέος και εγώ στην παρέα , βρίσκομαι στους προσωρινα διοριστεους σαν εξωτερικός φρουρός , μια ερώτηση θέλω να κάνω, υπάρχει μισθολογική διάφορα ανάμεσα σε εξωτερικό και δεσμοφύλακα ; Λόγω όπλου ρωτάω.. σας ευχαριστώ
Dim-pap

Δημοσίευση από Dim-pap »

Δεν το νομίζω από τι έχω ακουσει περιμενουν τις εκλογές πρωτα.
S10_2019
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από S10_2019 »

Βγηκαν τα προσωρινα ΠΕ και ΤΕ της 6κ 2018
Ι' Μ.Α.Κ

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Σε ποιες περιοχες οι φυλακες θεωρουνται παραμεθωριος; Συγκεκριμενα ποιες περιοχες?;
Private
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Private »

Δειτε το, στις αγροτικές φυλακές με τζιν και αθλητικά παπούτσια οι φύλακες

Jerry
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από Jerry »

Forebni έγραψε:Καλημέρα παιδιά νέος και εγώ στην παρέα , βρίσκομαι στους προσωρινα διοριστεους σαν εξωτερικός φρουρός , μια ερώτηση θέλω να κάνω, υπάρχει μισθολογική διάφορα ανάμεσα σε εξωτερικό και δεσμοφύλακα ; Λόγω όπλου ρωτάω.. σας ευχαριστώ

Λογω οπλου να παιρνουν παραπανω; Δεν υπαρχουν αυτα παιδια. Τα χρηματα ειναι οσα γραφουν πιο πανω

REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 188

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Jerry έγραψε:
Forebni έγραψε:Καλημέρα παιδιά νέος και εγώ στην παρέα , βρίσκομαι στους προσωρινα διοριστεους σαν εξωτερικός φρουρός , μια ερώτηση θέλω να κάνω, υπάρχει μισθολογική διάφορα ανάμεσα σε εξωτερικό και δεσμοφύλακα ; Λόγω όπλου ρωτάω.. σας ευχαριστώ

Λογω οπλου να παιρνουν παραπανω; Δεν υπαρχουν αυτα παιδια. Τα χρηματα ειναι οσα γραφουν πιο πανω

Η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν τόσα πολλά επιδόματα στο δημόσιο παλιότερα πριν το ενιαίο μισθολόγιο που λογικο να μπερδεύεται ο κοσμος. Υπήρχε επίδομα όπλου!! Τέλος πάντων τα λευτα είναι γύρο στα 900? συνολικά καθαρά και γίνονται κάποιες κρατήσεις νέων μονίμων υλαλληυλων για τον πρώτο χρόνο που δεν ξέρω ακριβώς.

Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 298

Δημοσίευση από Thanos888 »

712,14 τα καθαρά 150 το επικινδυνότητας και άλλα 100 με 200 το πολύ τα εξαιρεσιμα νύχτας και αργιών. Αυτό το τελευταίο εξαρτάται απο το αν δουλεύετε συνέχεια νύχτα και Κυριακές.1000 στη καλύτερη δηλαδή και φυσικά ισχύει πως υπάρχουν αρκετές κρατήσεις το πρωτο καιρό. Τα καθαρά είναι 600 ευρώ λογω κρατήσεων άρα μαζί με τα εξτρα δε θα δειτε πάνω απο 800 με 850 στην αρχη.
Jerry
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από Jerry »

Thanos888 έγραψε:712,14 τα καθαρά 150 το επικινδυνότητας και άλλα 100 με 200 το πολύ τα εξαιρεσιμα νύχτας και αργιών. Αυτό το τελευταίο εξαρτάται απο το αν δουλεύετε συνέχεια νύχτα και Κυριακές.1000 στη καλύτερη δηλαδή και φυσικά ισχύει πως υπάρχουν αρκετές κρατήσεις το πρωτο καιρό. Τα καθαρά είναι 600 ευρώ λογω κρατήσεων άρα μαζί με τα εξτρα δε θα δειτε πάνω απο 800 με 850 στην αρχη.

Στην ουσια αποσο ξερω δεν ειναι καποιες αγνωστες κρατησεις στην αρχη. Ειναι επιπλεον μονο το μετοχικο ταμειο που η εισαγωγη στοιχίζει εναν μισθο περιπου και το οποιο αφαιρειται σε 12 μηνες. Καπου στο 70αρι με 80αρι το μηνα επιπλεον κρατηση για τους πρωτους 12 μηνες δηλαδη

REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 188

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Jerry έγραψε:
Thanos888 έγραψε:712,14 τα καθαρά 150 το επικινδυνότητας και άλλα 100 με 200 το πολύ τα εξαιρεσιμα νύχτας και αργιών. Αυτό το τελευταίο εξαρτάται απο το αν δουλεύετε συνέχεια νύχτα και Κυριακές.1000 στη καλύτερη δηλαδή και φυσικά ισχύει πως υπάρχουν αρκετές κρατήσεις το πρωτο καιρό. Τα καθαρά είναι 600 ευρώ λογω κρατήσεων άρα μαζί με τα εξτρα δε θα δειτε πάνω απο 800 με 850 στην αρχη.

Στην ουσια αποσο ξερω δεν ειναι καποιες αγνωστες κρατησεις στην αρχη. Ειναι επιπλεον μονο το μετοχικο ταμειο που η εισαγωγη στοιχίζει εναν μισθο περιπου και το οποιο αφαιρειται σε 12 μηνες. Καπου στο 70αρι με 80αρι το μηνα επιπλεον κρατηση για τους πρωτους 12 μηνες δηλαδη

Αν ισχύει αυτό που λες τότε έχουμε 712/12=59 ευρώ τον μήνα κράτηση οπότε πάλι με ερχόμαστε σχεδόν στα 900? με το επίδομα επικινδυνότητας και τα νυχτερινά

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες