Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Καλησπέρα έχουμε κανένα νέο βγαίνει και αυτή η βδομαδα.
Δεν υπάρχει ελπιδα
Καλησπέρα έχω δηλώσει πρώτη επιλογή σε μια περιοχή όπου κανένας δεν δήλωσε με στέλεχος ασφάλειας (ΒΠ) Και πέρανε Αρκετούς με ΕΠ2 δεν έχω εντοπιότητα εκεί , το κέντρο κρατήσεις θα με φωνάξει Να υπογράψω σύμβαση 8 μηνώ;
Έχουμε κανένα νέο παιδιά;
Καλησπερα παιδια.. για να υπαρχει τετοια συγχηση και αβεβαιοτητα για αυτη τη προκυρηξη.. σημαινει οτι η καινουρια για τους 639 σωφρονιστικους υπαλληλους θα αργησει ε; Παμε για 2020 λογικα!!
Κανείς άλλος θα ρωτήσει; Γιατί μου φαίνεται θέλει ο καθένας ξεχωριστή απάντηση. Την παλεύεται καθόλου; 

-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 188
- Πυθία είναι λογικό να αισθανεσαι απογοητεύση και αποτροπιασμό καθώς με προαίρεση και διάθεση μπαίνεις στην διαδικασία να μεταφέρεις τις πληροφορίες που έχεις σε φόρουμ αγνώστων αντικειμενικά χωρίς κανένα όφελος και να υπάρχουν κάποιοι που σε ειρωνεύονται χωρίς κανενα ηθοκο ενδιασμο. Παρόλα αυτα το σταματήσεις να μας ενημερώνεις για να αποφύγεις τα κακοκεντρεχη σχόλια για εμένα δεν είναι σοφη επιλογη. Μαζί με τα ξερα καιγονται και τα χλωρά καθεαυτο τον τρόπο. Δεν πρέπει να στέκεσαι στις ειρωνίες του καθενος καθώς γράφεις ανώνυμα και δεν σε προσβαλουν προσωπικά τα σχόλια αυτά. Μέσα σε αυτό το φόρουμ υπαρχουν άνθρωποι που έχουν συνειδηση και καταλαβαινουν ότι γράφεις πράγματα με σοβαροτητα, μέχρι τώρα είσαι η πιο έγκυρη πηγη στο φόρουμ με ότι αυτό συνεπαγεται για όσους διαβάζουμε κάθε ημέρα το φόρουμ. Θα σε παρακαλούσα να συνεχίσεις να μας ενημρωνεις μην δινοντας καμιά απολυτως σημασία σε εριστικα σχολια. Συνέχισε να μεταφέρεις πληροφορίες και μην ακυρώνεις την πνευμα με το οποιο μπήκες στην διαδικασία να γράφεις την πρώτη φορά στο φορουμ.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 188
https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-eidikotites-kai-prosonta-gia-639-monimes-theseis
Αγαπητή μου Πυθία, ξεκαθαρίζω πως δεν εχω κατι προσωπικό μαζί σου, άλλωστε ουτε σε ξερω ουτε με ξέρεις. Και δεν υπαρχει λόγος να θυμώνεις, όπως είπες ή απορριπτεος είμαι, ή επιλαχών, ή μόνιμος ηδη.(Όπως και οι ανώνυμες προβλέψεις σου ενα πραγμα. ) Σε ένα απο τα 3 έπεσες μεσα.. ή μήπως όχι;
Το μονο στο οποίο θυμάμαι πως έπεσες σχετικά μεσα ειναι η έκδοση των προσωρινών με αποκλιση 2 εβδομάδων πάνω κάτω. Κατι που το έλεγαν ηδη 2-3 σαιτ με θέματα εργασιακά πως αναμένεται.
Αν δεν έχεις κατι καινούργιο και ουσιαστικό να πεις μη μας λες αρλουμπες τουλάχιστον. Καλύπτεις προφανώς την ανεπάρκειά σου με την δικαιολογία πως εγω ή άλλοι σε αμφισβητούν και απο το πεισμα σου ταχα δεν ασχολείσαι. Εγω λοιπον ειμαι το πρόβλημά σου ;
Το οτι οι περισσότεροι σε αυτη τη χωρα τυγχάνει να είναι ευκολοπιστοι και ηλίθιοι δε σημαίνει πως είμαστε και ολοι.
Το μονο στο οποίο θυμάμαι πως έπεσες σχετικά μεσα ειναι η έκδοση των προσωρινών με αποκλιση 2 εβδομάδων πάνω κάτω. Κατι που το έλεγαν ηδη 2-3 σαιτ με θέματα εργασιακά πως αναμένεται.
Αν δεν έχεις κατι καινούργιο και ουσιαστικό να πεις μη μας λες αρλουμπες τουλάχιστον. Καλύπτεις προφανώς την ανεπάρκειά σου με την δικαιολογία πως εγω ή άλλοι σε αμφισβητούν και απο το πεισμα σου ταχα δεν ασχολείσαι. Εγω λοιπον ειμαι το πρόβλημά σου ;
Το οτι οι περισσότεροι σε αυτη τη χωρα τυγχάνει να είναι ευκολοπιστοι και ηλίθιοι δε σημαίνει πως είμαστε και ολοι.
Εγώ λέω πως ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του εδώ καποιοι έχουν κανονισει ηδη αμοιβαίες μεταθέσεις δηλαδή ο Χριστός και Παναγία... Ακομα δεν είχαν ούτε καν τελιωσει οι ενστάσεις κάτι το συγκεκριμένο έχω καταλάβει το επισημα ανακοινόσιμο δεν υπάρχει
Φίλε Thanos888 είσαι λαθος. Η πυθια είχε πει ότι θα βγουν μέσα σε 1-2 βδομάδα και μπορει και Παρασκευή που ερχοταν τότε.. Και όπως βγήκαν Πέμπτη... Και είχε πει και με προσωρινα θα μας πάρουν μέχρι να βγουν τα τελικα...
https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/apotelesmata-gia-treis-prokiryxeis-monimon-asep-apokleistiko
Μια- δυο μερες πριν βγουν. Ενα απο αυτα τα δημοσιευματα.
Thanos 888 ωραία άντε πες για τα αποτελέσματα ήταν από το σάιτ, που ποτέ δεν εχει πέσει μέσα αυτό το σάιτ σε τίποτα... Όταν ειπε για προσωρινα όλοι κραζατε και μετά βγήκε ο υπουργός και το είπε, είπε και κάτι άλλο σημαντικο ότι θα παρει 90 ατομα Εξωτερικούς έξτρα, που οι πληροφορίες μου λένε ότι όντως θα πάρει μόνο Εξωτερικους τώρα κορυδαλλο και σε άλλες 2-3 φυλακες... Οπότε καλό είναι να μην κράζεις την Πυθία.. φιλικά μιλάω
Thanos888 έγραψε:https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/apotelesmata-gia-treis-prokiryxeis-monimon-asep-apokleistiko
Σωστός.
Παρολαυτα η Πυθία ειχε πει πρωτη για σοχ αν δεν κανω λαθος πραγμα που μετα ειπε και ο γραμματέας αντεγκληματικης πολιτικης.
Μονο που τουλαχιστον για την ωρα δεν εχει επιβεβαιωθει.
Δειχνει παντως οτι εχει καποια πληροφορηση και σοβαροτητα. Αυτο σαφως δεν δικαιολογει ουτε εκδηλωσεις λατρειας απο ορισμενους, ουτε την υπεροψια της πυθιας που σε ορισμενες φασεις ειναι εκνευριστική.
Παιδια τους εξωτερικους θα τους παρει ΣΟΧ η μονο τους σωφρονιστικους ; Γιατι διαβαζα στις αρχες μονο τους εσωτερικους αλλα μετα ειδα που αναφερονταν και οι φρουροι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες