Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
ARN έγραψε:Να σας θυμίσω ότι ακόμα δεν έχουνε ανακοινωθεί τα αποτέλεσμα των ενστάσεων. Για αυτό ας πάμε τα σενάρια μας και τις υποθέσεις μας βήμα βήμα. Λογικά από την επόμενη βδομάδα θα βγουν τα αποτελέσματα
Δεν βγαίνουν "αποτελέσματα ενστάσεων". Που το είδες αυτο; Οι ενστάσεις συνυπολογίζονται στα οριστικά αποτελέσματα, οπότε και βγαίνουν οι τελικοί πίνακες κατάταξης
Και αν ένας δεν είναι στους διοριστεους και με την ένσταση τελικά είναι, αυτός πότε θα κληθεί να περάσει αθλήματα κ ιατρικές εξετάσεις φίλε μου;
Το Α. Σ. Ε. Π. εξετάζει τις υποβληθείσες ενστάσεις και ελέγχει τη νομιμότητα των πινάκων κατάταξης υποψηφίων.
Μετά την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων, καταρτίζονται οι «ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ» υποψη-
φίων και επί τη βάσει αυτών οι πίνακες διοριστέων.
Προκειμένου να καταρτιστούν οι «ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ» για τις θέσεις των κλάδων ΔΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΞΩ-
ΤΕΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ και ΔΕ ΦΥΛΑΞΗΣ επί τη βάσει των ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ, οι υποψήφιοι που
περιλαμβάνονται στους πίνακες κατάταξης σε αριθμό τουλάχιστον ίσο με τον αριθμό των προκηρυσσόμενων θέ-
σεων, θα υποβληθούν διαδοχικά σε Υγειονομικές εξετάσεις και σε Αθλητικές και Ψυχοτεχνικές δοκιμασίες.
Μετά την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων, καταρτίζονται οι «ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ» υποψη-
φίων και επί τη βάσει αυτών οι πίνακες διοριστέων.
Προκειμένου να καταρτιστούν οι «ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ» για τις θέσεις των κλάδων ΔΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΞΩ-
ΤΕΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ και ΔΕ ΦΥΛΑΞΗΣ επί τη βάσει των ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ, οι υποψήφιοι που
περιλαμβάνονται στους πίνακες κατάταξης σε αριθμό τουλάχιστον ίσο με τον αριθμό των προκηρυσσόμενων θέ-
σεων, θα υποβληθούν διαδοχικά σε Υγειονομικές εξετάσεις και σε Αθλητικές και Ψυχοτεχνικές δοκιμασίες.
ARN έγραψε:Και αν ένας δεν είναι στους διοριστεους και με την ένσταση τελικά είναι, αυτός πότε θα κληθεί να περάσει αθλήματα κ ιατρικές εξετάσεις φίλε μου;
Προσωρινοί πίνακες -> ενστάσεις -> οριστικοι πίνακες -> αθλήματα, ψυχοτεχνικα
Έτσι κι αλλιώς θα κληθούν για αθλήματα όσοι είναι στους οριστικους πίνακες άρα μετά την εξέταση των ενστάσεων. Τα λέει όλα η προκήρυξη, δεν την έχετε διαβάσει μάλλον
Η προκήρυξη λέει επίσης και για δίμηνη εκπαίδευση σε σχολη του υπουργείου δικαιοσύνηςPanos79 έγραψε:ARN έγραψε:Και αν ένας δεν είναι στους διοριστεους και με την ένσταση τελικά είναι, αυτός πότε θα κληθεί να περάσει αθλήματα κ ιατρικές εξετάσεις φίλε μου;
Έτσι κι αλλιώς θα κληθούν για αθλήματα όσοι είναι στους οριστικους πίνακες άρα μετά την εξέταση των ενστάσεων. Τα λέει όλα η προκήρυξη, δεν την έχετε διαβάσει μάλλον
S10_2019 έγραψε:Η προκήρυξη λέει επίσης και για δίμηνη εκπαίδευση σε σχολη του υπουργείου δικαιοσύνης
Αυτό μετά τον διορισμό και μόνο για τους εξ. Φρουρησης. Δεν έχει σχέση με τις ΣΟΧ που ενδεχομένως θα γίνουν
Καλημέρα, από τις 29 Μαρτίου λέει η ανακοίνωση. Όχι έως 29 Μαρτίου. Μπορεί η μετακίνηση να γίνει και Απρίλη ή ακόμα και Μάϊο. Δεν φεύγει κανένας για τον Δήμο που ανήκει αν δεν έχουμε αναλάβει υπηρεσία. Προσωπικά πιστεύω ότι θα μας καλέσουν με τα προσωρινά γιατί θα είναι ακριβώς τα ίδια με τα οριστικά. Δεν θα υπάρχει καμία απόκλιση γιατί το ΑΣΕΠ έκανε έλεγχο και δεν ανακοίνωσε αποτελέσματα έτσι στον αέρα. Όποιες ενστάσεις έγιναν θα πέσουν στο κενό θεωρώ.
Έτσι όπως είναι η κατάσταση μετά την μεγάλη εβδομάδα θα μας καλέσουν για δουλειά τους εσωτερικούς και για εκπαίδευση τους εξωτερικούς. Αθλήματα θα δώσουμε τέλος καλοκαιριου τα οποία κατά την γνώμη μου θα είναι για τα μάτια του κόσμου γιατί θεωρώ απίθανο σενάριο να σε έχει εκπαιδεύσει και να έχεις αναλάβει υπηρεσία 2-3 μήνες και μετά να σου πει "γεια σου" και να φέρει άτομο να το εκπαιδεύσει πάλι από την αρχή για να αναλάβει κανονικά καθήκοντα Νοέμβρη-Δεκεμβρη.
Για να μην παρεξηγηθω δεν λέω οτι θα περάσουν άτομο που δεν θα μπορεί να τερματίσει το 1000ρι ή που θα είναι εκτός ορίων σε όλα, απλά θα υπάρχει ανοχή περισσότερη λόγω των αναγκών.
Έτσι όπως είναι η κατάσταση μετά την μεγάλη εβδομάδα θα μας καλέσουν για δουλειά τους εσωτερικούς και για εκπαίδευση τους εξωτερικούς. Αθλήματα θα δώσουμε τέλος καλοκαιριου τα οποία κατά την γνώμη μου θα είναι για τα μάτια του κόσμου γιατί θεωρώ απίθανο σενάριο να σε έχει εκπαιδεύσει και να έχεις αναλάβει υπηρεσία 2-3 μήνες και μετά να σου πει "γεια σου" και να φέρει άτομο να το εκπαιδεύσει πάλι από την αρχή για να αναλάβει κανονικά καθήκοντα Νοέμβρη-Δεκεμβρη.
Για να μην παρεξηγηθω δεν λέω οτι θα περάσουν άτομο που δεν θα μπορεί να τερματίσει το 1000ρι ή που θα είναι εκτός ορίων σε όλα, απλά θα υπάρχει ανοχή περισσότερη λόγω των αναγκών.
Gvolvo έγραψε:Έμενα με ειδοποίησαν Δευτέρα πρωι αρχίζω υπηρεσία
Ποτε ρε μαγκα σε ειδοποιησαν και που αρχιζεις υπηρεσια";
Thano888 γιατί να μην πω και και την βλακεία μου παιδί ειμαι... Τόσα και τόσα έχω διαβασει εδώ μέσα εδώ δεν είχαν γίνει καλά καλά οι ενστάσεις και άλλοι κανόνιζαν για αμοιβαιες μεταθέσεις ο καθένας το μακρυ του και το κοντό του μπαίνουμε να διαβάσουμε κάποιο νέο που πιθανόν να μας έχει διαφύγει και δεν διαβαζουμε τίποτα άλλο παραμονο ασυναρτησίες
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 188
Thanos888 έγραψε:Gvolvo έγραψε:Έμενα με ειδοποίησαν Δευτέρα πρωι αρχίζω υπηρεσία
Θάνο θα σου κάνω σεμινάριο να ανιχνεύεις τα τρολ! Μην του δίνεις σημασία του τυπου παίζει με το άγχος μας.
Panos79 έγραψε:ARN έγραψε:Και αν ένας δεν είναι στους διοριστεους και με την ένσταση τελικά είναι, αυτός πότε θα κληθεί να περάσει αθλήματα κ ιατρικές εξετάσεις φίλε μου;
Το ίδιο λέμε, αυτό εννοούσα όταν έλεγα "αποτελέσματα ενστάσεων.
Είπα μην φθάνουμε στα αθλήματα, πρώτα προέχει να βγουν τα οριστικά όπως λες, μετά να περάσουμε αθλήματα ψυχοτεχνικα κτλπ.
Για να μην υποθέτουμε άσκοπα οτι αύριο μεθαύριο θα κληθούμε για εργασία.
REDMAN316 έγραψε:Thanos888 έγραψε:Gvolvo έγραψε:Έμενα με ειδοποίησαν Δευτέρα πρωι αρχίζω υπηρεσία
Θάνο θα σου κάνω σεμινάριο να ανιχνεύεις τα τρολ! Μην του δίνεις σημασία του τυπου παίζει με το άγχος μας.
Προφανώς, θελω να μάθω που τον καλεσαν. Μαλλον σε καμία Μακρονησο..
Παιδιά καλησπέρα, επιτυχών και εγώ, τουλάχιστον στα προσωρινά αποτελέσματα. Διαβάζω απ την αρχή το θέμα αλλά είναι η πρώτη φορά που γράφω εδώ. Ωστόσο έχω ορισμένες ερωτήσεις. Γνωρίζει κάποιος όσον αφορά τα αγωνισματα πότε περίπου θα δοθούν; υπάρχουν αποκλίσεις στις περιόδους που αναφέρει ο καθένας σχετικά με τα αγωνισματα. Άλλος αναφέρει τέλος καλοκαιριού, άλλος μέσα στον Απρίλη. Όταν θα μας καλέσουν παρουσιάζουμε τις υγειονομικές εξετάσεις, τις οποίες θα έχουμε πραγματοποιήσει σε ιδιωτικό η δημόσιο νοσοκομείο και αμέσως μετά ξεκινάμε τα αγωνίσματα; οι ψυχομετρικές θα γίνουν άλλη μέρα; θα είναι 2 τα εξεταστικά κέντρα; ένα Θεσσαλονίκη, ένα Αθήνα και θα μας καλέσουν με λίστες αλφαβητικά ή θα δώσουμε όλοι την ίδια ημερομηνία; Επίσης με την εκπαίδευση τι γίνεται; κάνουν μόνο οι εξωτερικοί φρουροί; Αυτή θα είναι 2 μηνες που αναφερει η προκήρυξη; παλι και εδω αλλοι αναφερουν απο ταχυριθμα σεμιναρια 3 εβδομαδες, μεχρι και 4 μηνη πρακτική. Με συγχωρείτε αν έγινα κουραστικός με τις ερωτήσεις μου αλλά πιστεύω ότι έχω συγκεντρωμένες ερωτήσεις που θα ήθελαν κι άλλοι να μάθουν, οι οποίες δεν έχουν απαντηθεί με σιγουριά. Θα μου πείτε όλοι υποθέσεις κάνουμε πως να σου πούμε κάτι σίγουρο, ο ασεπ είμαστε; απλά αν κάποιος γνωρίζει κάποια πληροφορία η οποία είναι έμπιστη, από καλή πηγή και φυσικά δεν έχει θέμα να την μοιραστεί, θα βοηθούσε πολυ κόσμο! Ευχαριστώ.
ARN έγραψε:Panos79 έγραψε:ARN έγραψε:Και αν ένας δεν είναι στους διοριστεους και με την ένσταση τελικά είναι, αυτός πότε θα κληθεί να περάσει αθλήματα κ ιατρικές εξετάσεις φίλε μου;
Το ίδιο λέμε, αυτό εννοούσα όταν έλεγα "αποτελέσματα ενστάσεων.
Είπα μην φθάνουμε στα αθλήματα, πρώτα προέχει να βγουν τα οριστικά όπως λες, μετά να περάσουμε αθλήματα ψυχοτεχνικα κτλπ.
Για να μην υποθέτουμε άσκοπα οτι αύριο μεθαύριο θα κληθούμε για εργασία.
Μεσα στην ίδια προκήρυξη γράφει όμως ότι ο κάθε οργανισμός λόγω εκτάκτων αναγκών μπορεί να καλέσει τα άτομα του προσωρινού πίνακα και να συνάψουν ΣΟΧ, πριν βγουν τα οριστικά και πριν τα αθλήματα. Ο νόμος δίνει το δικαίωμα αυτό, άσχετα από τις ενστάσεις. Πώς λέμε το ιδιο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες