Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
OΡιστικό ότι δεν ξανασχολιάζω μετά και τις τελευταίες ειρωνείες.
Καλή συνέχεια σε όλους.
Καλή συνέχεια σε όλους.
Ρε παιδιά έχω μια απορία. Αν μπορεί να μας διαφωτίσει και η Πυθία Από όσα διαβάζω η πρόσληψη μας με ΣΟΧ θεωρείται δεδομένη. Όμως πριν από λίγο και η Πυθία ανέφερε ότι οι αθλητικές και οι ψυχοτεχνικα θα γίνουν πολύ σύντομα. Αυτά τα δύο πως συνδυάζονται; Άρα δεν θα αναλάβουν όλα τα όνοματα του Προσωρινού με ΣΟΧ αφού κάποιοι θα κοπούν στις δοκιμασιες; η θα γίνουν μετά τις συμβάσεις οι δοκιμασίες ;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 127
Πυθία θα παρουν τελικά 90 παραπάνω άτομα για εξωτερικους φρουρους, από την 6κ; Η πουεφ είχε ανακοινώσει ότι εγκρίθηκαν 294
νέες θέσεις εξωτερικών, στην προκήρυξη που θα βγει οι θέσεις θα είναι 204 όμως. Τι θα γίνει με τις υπόλοιπες 90?
νέες θέσεις εξωτερικών, στην προκήρυξη που θα βγει οι θέσεις θα είναι 204 όμως. Τι θα γίνει με τις υπόλοιπες 90?
- alexandros91
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Γεια σας παιδιά. Είμαι προσωρινά διοριστέος στις φύλακες κορυδαλλού, στις υγειονομικές εξετάσεις ξέρεται τα όρια που πρέπει να έχουμε στο θέμα ακοής;
MIXALHS GLOCK έγραψε:Όπου έχεις περάσει φίλε!S10_2019 έγραψε: αν μας πάρουν με 8μηνα θα αναλάβουμε καθήκοντα στο Κ. Κ όπου έχουμε περάσει η θα μας στείλουν Κορυδαλλό που έχουν ελλείψεις;
Ευχαριστώ για την απάντηση..
ελπίζω να μας δώσουν αρκετές μέρες μέχρι να τακτοποιηθουμε και ναι μην μας καλέσουν να αναλάβουμε από την μια στιγμή στην άλλη..
. Πυθεια σε ευχαριστούμε θερμά αν γίνεται να μας πεις ποτέ περίπου θα δώσουμε αθλήματα γιατι μας έχει φάει το άγχος ευχαριστώ και πάλι!ΠΥΘΙΑ έγραψε:Καλησπέρα,
Πολλές διαμάχες... πολλές ανακρίβειες και πολλές λάθος κινήσεις.
Καταρχήν το ΑΣΕΠ είναι μια υπηρεσία διεκπεραίωσης και ολοκλήρωσης διαγωνισμών.
Πολιτικά και νομοτεχνικά δεν μπορεί να παρέμβει. Μόνο να γνωμοδοτεί.
Συνεπώς τα 500 τηλέφωνα ή οι 300 επικοινωνίες με τον απλό υπάλληλο της γραμματείας δεν θα αποφέρει καρπούς. Θα σας πει την γνώμη του και όχι τι θα ισχύσει. Γιατί δεν είναι αρμόδιος για την απόφαση η οποία θα είναι πολιτική για την πρόσληψή σας με τα προσωρινά.
Η πρόσληψη με τα προσωρινά θεωρείται δεδομένη με βάση αυτούς τους πίνακες. Εφόσον το ΑΣΕΠ έχει ανοίξει και ελέγξει φακέλους τότε τα προσωρινά με τα οριστικά θα έχουν λίγες αλλαγές... Ξέρετε ότι μόλις το 1,5% με 2% των ενστάσεων γίνεται δεκτές;
Επίσης αν κάποιος χάσει την θέση του από επιτυχών σε επιλαχόντα από προσωρινά σε οριστικά καλώς γίνεται. Η διαδικασία πρέπει να είναι δίκαιη και ακριβής!
Οι αθλητικές και ψυχοτεχνικές διαδικασίες θα γίνουν σύντομα.
Και η εκπαίδευση των Εξ. Φρουρών θα είναι πολύ ταχύρρυθμη. Όπως και των Δημοτικών Αστυνομικών. Και μην αναφερθεί πάλι ότι οι δημοτικοί είχαν εκπαίδευση γιατί η εκπαίδευση της δημοτικής υπηρεσίας ήταν εκπαίδευση ελεγκτικού χαρακτήρα και όχι φυλακτικού , μεταγωγών και κατοχής όπλου.
Άλλωστε δεν ζητήθηκε και η προϋπηρεσία και τα ΙΕΚ που είχαν σχέση με τη φύλαξη... Αν ήταν θα ζητούσε η προκήρυξη απόφοιτους σχολών μαγειρικής. Και μην έχετε καμία εντύπωση ότι μετά τη σχολή θα είστε ολοκληρωμένοι. Σίγουρα θα αποκτήσετε γνώσεις τις οποίες όμως θα τις κλειδώσετε με την υπηρεσία σας.
Οι δε σωφρονιστικοί υπάλληλοι προερχόμενοι από δημοτική αστυνομία αλλά και η σειρά του 200 δεν εκπαιδεύτηκαν ποτέ. Εκπαιδεύτηκαν πάνω στην εργασία. Ουσιαστικά τα καθήκοντα είναι φυλακτικά... δεν θα λύσετε και τίποτα εξισώσεις.
Αν δεν θέλετε να αναλάβετε με τα προσωρινά μην το κάνετε... γνώμη μου είναι ότι θα βγουν χαμένοι όσοι δεν το κάνουν για λόγους που προς το παρόν δεν μπορώ να αναλύσω αυτή τη στιγμή! Ποιος ξέρει... μπορεί και να γίνει επιπλέον πρόσληψη ατόμων από τους επιλαχόντες και αυτοί να αναζητηθούν από τους ΣΟΧ... ή να τους πριμοδοτεί μια Υπ. Απόφαση...
Καλό απόγευμα σε όλους!
ο Γ. Γ του υπουργείου Δικαιοσύνης Ευτύχης Φυτράκης μίλησε σε τοπικό κανάλι των Σερρών για τις τοποθετήσεις των επιτυχόντων στη Νιγρίτα αλλά αφορά επί της ουσίας όλους τους επιτυχόντες. Στο βίντεο στην αρχή λέει ότι θα τοποθετηθούν με 8μηνες στα μέσα Απριλίου ενώ πιο μετα στο βίντεο όταν ξαναρωτα ο δημοσιογράφος μιλάει για τέλος Απριλίου με αρχές Μάιου, πάντα για 8μηνες συμβάσεις. Επίσης λέει ότι οι επιτυχόντες πριν τοποθετηθούν θα περάσουν "ενα μικρο έλεγχο υγειονομικής κατάστασης". Επισης λεει οτι η επομενη προκήρυξηθα βγει πριν το καλοκαίρι και τα οριστικά της 6κ στο τέλος καλοκαιριού. Μπείτε στο λινκ να ακούσετε τι λεει
https://epiloges.tv/serres-erchontai-33-neoi-fylakes-sto-katastima-kratisis-nigritas-video/
https://epiloges.tv/serres-erchontai-33-neoi-fylakes-sto-katastima-kratisis-nigritas-video/
Αν ήταν να αναλάβουμε τέλη Απριλίου δεν θα μας είχανε ήδη ειδοποιήσει;
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 122
Οχι φίλε, μπορεί να σε παρει αυριο και να σου πει την αλλη εβδομάδα παρουσιάζεσαι.
- Miron
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 83
Εάν πάρει παραπάνω άτομα θα υπάρχουν ειδικες κατηγορίες θεσεων(τριτεκνου πολυτεκνου ); Και εάν με το καλο παρει άτομα εξτρα θα μπορεσει κάποιος π. χ. που ήταν διοριστεος στην 5 επιλογη του να ανεβει στην 2 επιλογη του που θα πάρει εξτρα άτομα; Λογικά δεν γνωρίζει κανείς... Ίσως η Πυθια άμα ξανα απαντησει εάν γνωρίζει να μας πει να εχουμε μια ιδεα
https://epiloges.tv/serres-erchontai-33-neoi-fylakes-sto-katastima-kratisis-nigritas-video/... Ετοιμαστείτε μαγκες... Έχουν πάει οι πίνακες οι προσωρινοί στα καταστήματα κράτησης και θα μας φωνάξουν με αμεσα... Μόνο υγειονομικα θα κάνουμε τωρα και τα αθλήματα το καλοκαίρι...
φιλε που ένδειαφερεσαι να πας; εχω περάσει εσωτερικος Κορυδαλλο και θελω να παω Ναυπλίο Κόρινθο η Τρίπολη. σου εχω απαντησει και στις αρμοδιότητες.Miron έγραψε:Εάν πάρει παραπάνω άτομα θα υπάρχουν ειδικες κατηγορίες θεσεων(τριτεκνου πολυτεκνου ); Και εάν με το καλο παρει άτομα εξτρα θα μπορεσει κάποιος π. χ. που ήταν διοριστεος στην 5 επιλογη του να ανεβει στην 2 επιλογη του που θα πάρει εξτρα άτομα; Λογικά δεν γνωρίζει κανείς... Ίσως η Πυθια άμα ξανα απαντησει εάν γνωρίζει να μας πει να εχουμε μια ιδεα
Η ενημέρωση πως θα γίνει; Γιατί εγώ νομίζω πως έβαλα τηλ στην δήλωση μου.
MIXALHS GLOCK έγραψε:Οχι φίλε, μπορεί να σε παρει αυριο και να σου πει την αλλη εβδομάδα παρουσιάζεσαι.
Σωστός και εγώ κάπως έτσι το βλεπω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες