Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2009)
Παπαριες σου ειπανε για να σε διωξουν για το Στρατολογικο Γραφειο.
Να μου ζησεις ελληνκο δημοσιο.
Να μου ζησεις ελληνκο δημοσιο.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 8
Βασικα το καταλαβα γτ οταν τους ειπα μα υπαρχει στο διορισμος.gr μου λενε αα ναιιιιιι; Και λεει και καλα ο μεγαλος αν θες ισος να την βρουμε αλλα πιο καλα να πας στο στρατολογικο γτ δεν ξερουμε πως τις θελει. Μπρος πισω η μια μια. Οτι να ειναι ειπα thanks τους εριξα για καμπσεις και την εκανα.
Χαχαχαχα.
Καλα τους ξηγηθηκες
Καλα τους ξηγηθηκες
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 14
Παιδια σημερα βγηκαν τα ονοματα της δευτερης φουρνιας επιλαχωντων
Εαν ειναι καποιος επιλαχων ας μας το πει να του ευχηθουμε καλη επαγγελματικη σταδιοδρομια!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Καλημερα παιδια εχω διαβασει αρκετους απο τους διαλογους σας κ εχω μαθει αρκετα, θα ηθελα να μου πει οποιος/οποια γνωριζει το εξης: Στα χαρτια μου για την προκυρηξη η βεβαιωση για τις σπουδες απο τει πρεπει να αναφερει το διαστημα που φοιτω δλδ τα οσα χρονια ειμαι εκει ή μονο οτι εχω αποπερατωσει το πρωτο ετος; Και κατι ακομη αυτο το "Σπουδαστές ΑΕΙ-ΤΕΙ περατώσαντες τουλάχιστον το πρώτο (1ο) έτος" αναφερεται στα μαθηματα ή στον χρονο;
ευχαριστω!
ευχαριστω!
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 3
Στο χρονο...
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
sauraki...4 σε ευχαριστω αλλα Ποσο σιγουρο ειναι αυτο που μου λες;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 3
Και εγω το ιδιο κατεθεσα και στη προηγουμενη... Τωρα τι να σου πω ξαναρωτα σε στρατολογικο γραφειο...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 81
Οποιος βρει την σελιδα με τα ονοματα της δευτερης φουρνιας επιλαχοντων ας γραψει το λινκ οκ;ΕΛΙΣΩ έγραψε:Παιδια σημερα βγηκαν τα ονοματα της δευτερης φουρνιας επιλαχωντων
illy έγραψε:Οποιος βρει την σελιδα με τα ονοματα της δευτερης φουρνιας επιλαχοντων ας γραψει το λινκ οκ;ΕΛΙΣΩ έγραψε:Παιδια σημερα βγηκαν τα ονοματα της δευτερης φουρνιας επιλαχωντων
Ησουν Επιλαχων στον προηγουμενο διαγωνισμο illy μου;
Γεια σας παιδια! Υπαρχει προβλημα αν τις δηλωσεις τις εκτυπωσα μονη μου απο την προκυριξη που ειχε το army;
Δε νομιζω.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 81
Ρε παιδια ειλικρινα πνιγεστε σε μια κουταλια νερο! Εμενα περυσι μου τα εκτυπωσαν στο κεπ αφου εγω τους υπεδειξα να μπουν στην σελιδα του στρατου, να βρουν την προκηρυξη και να μου εκτυπωσει την αιτηση διοτι πολυ απλα δεν μπορουσα να το κανω σπιτι μου επειδη ειχε τελειωσει το μελανι απο τον εκτυπωτη! Και φετος και συγκεκριμενα σημερα πηρα το stickακι μου στη δουλεια και εκτυπωσα την αιτηση απο την προκηρυξη που ειχα αποθηκευσει... Δηλαδη τι διαφορετικο μπορει να εχει η αιτηση απο τα κεπ ή απο τα στρατολογικα γραφεια; Αφου ειναι η ιδια αιτηση!elli έγραψε:Γεια σας παιδια! Υπαρχει προβλημα αν τις δηλωσεις τις εκτυπωσα μονη μου απο την προκυριξη που ειχε το army;

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης