Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 298

Δημοσίευση από Thanos888 »

Μετά το 10ημερο των ενστάσεων που τελειώνει 18 Μάρτη, αυτές θα εξεταστούν κάποια στιγμή όπως μου είπε και εκπρόσωπος του ΑΣΕΠ με τον οποίο συνομιλησα. Όταν συμβεί αυτό (μη φανταστείτε μου ανέφερε χαρακτηριστικά πως θα γίνει μέσα σε ένα μηνα θα πάρει λίγο χρόνο) θα βγουν ανακοινώσεις που θα καθορίζουν την εξέλιξη της διαδικασίας. Ιατρικές εξετάσεις, αθλητικές και ψυχοτεχνικα τεστ. Το αν θα πάρουν και πότε κάποιους με 8μηνο δε το γνωρίζει ο ΑΣΕΠ θα γινει με εντολή Υπουργείου. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε ο καθένας κάνει τα κουμαντα του. Αν έχετε ηδη δουλειά μη την αφήσετε ταπεινή μου άποψη και βλέπετε αν και εφόσον σας καλέσουν τι σας συμφέρει.

ΠΥΘΙΑ

Δημοσίευση από ΠΥΘΙΑ »

Νεα ενηνερωση Αλλαγη πλανου απο το υπουργειο. Δεν θα προσληφθουν ως συμβασιουχοι οι διοριστεοι στα προσωρινα αποτελεσματα. Μαζι εξωτερικοι και σωφρονιστικοι θα πιασουν δουλεια αφου ολοκληρωθει η διαδικασια των αθληματων, των οριστικων πινακων και της εκπαιδευσης. Λενε για Σεπτεμβρη αλλα λογω πιθανων εκλογων υπολογιστε Νοέμβρη. Η νεα προκήρυξη θα βγει συντομα αλλα τα ατομα θα προσληφθουν με το νεο ετος.

Αυτο γινεται γιατι τελικα δεν θα φυγουν οι δημοτικοι αστυνομικοι αμεσα αλλα σταδιακα.

Το καταστημα δραμας θα στελεχωθει με αποσπασεις κι αυτο αργοτερα στο ετος.

Αυτα και καλη επιτυχια σε ολους τους επιτυχοντες!!

Panos

Δημοσίευση από Panos »

Καλησπερα. Ειμαι στους απορριπτεους, αν και ειχα τα μορια να περασω (πολυτεκνια και εμπειρία) επειδη ο λογιστης που πληρωσα να μου κανει τα χαρτια δεν ηξερε καλα και εβαλε το πτυχιο μου (κεμεα), σαν κύριο και οχι επικουριας. Μπορω να κανω ενσταση; Εχω ελπιδες ν αλλαξει το αποτελεσμα; Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
iMTR
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από iMTR »

Thanos888 έγραψε:Μετά το 10ημερο των ενστάσεων που τελειώνει 18 Μάρτη, αυτές θα εξεταστούν κάποια στιγμή όπως μου είπε και εκπρόσωπος του ΑΣΕΠ με τον οποίο συνομιλησα. Όταν συμβεί αυτό (μη φανταστείτε μου ανέφερε χαρακτηριστικά πως θα γίνει μέσα σε ένα μηνα θα πάρει λίγο χρόνο) θα βγουν ανακοινώσεις που θα καθορίζουν την εξέλιξη της διαδικασίας. Ιατρικές εξετάσεις, αθλητικές και ψυχοτεχνικα τεστ. Το αν θα πάρουν και πότε κάποιους με 8μηνο δε το γνωρίζει ο ΑΣΕΠ θα γινει με εντολή Υπουργείου. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε ο καθένας κάνει τα κουμαντα του. Αν έχετε ηδη δουλειά μη την αφήσετε ταπεινή μου άποψη και βλέπετε αν και εφόσον σας καλέσουν τι σας συμφέρει.

Το Δικαιοσύνης έχει πει πως φθινόπωρο θα δουλεύουμε. Οποτε αν υπολογίσουμε και την 2μηνη εκπαίδευση μέχρι τέλη Μαΐου μας έχουν καλέσει για τα υπόλοιπα.

t.balk

Δημοσίευση από t.balk »

Πάντως από τους κύκλους των σωφρονιστικών σε τοπική φυλακή υποστηρίζουν την εκδοχή της πιθιας για τέλη μαρτη για τους εσωτερικούς κ τον Μάιο τα αθλήματα κ οι εξετάσεις Όλα αυτά γιατί θα δημιουργηθεί πρόβλημα με τους δημοτικούς αστυνόμους Όπως λέτε κ εσείς το λογικό είναι αυτό που λέτε για αρχές Σεπτεμβρίου να δουλεύουμε αφού έχουμε περάσει ολες τις εξετάσεις Αλλά αυτό που συζητάω με τους ήδη εργαζόμενους μου άφησαν να εννοηθεί ότι τον ρουχισμό θα τον βάλουμε από την τσέπη μας... Τι να πω παιδιά είδωμεν
Στέλλα.
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από Στέλλα. »

Thanos888 έγραψε:Ναι πάρα πολύ καιρο.. φαίνεται άλλωστε κι απο το λογαριασμό σου. Εγω παίζει να είμαι και καμια βδομάδα με 10 μέρες παραπάνω από την ημερομηνία εγγραφής, ως απλος επισκέπτης. Κατα τ άλλα 13 του μηνα έφτιαξα λογαριασμό, όπως κι εσύ. Μη πουλας παραμύθι λοιπον και το παίζεις παλια διοτι εκτός απο ασχετη και χαμηλής νοημοσύνης κοριτσακι, αποδεικνυεται πως είσαι και ξαδέρφη του Πινόκιο. Το τραβάει ο οργανισμός σου το τρολαρισμα μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

Απ ότι φενεται το τρολαρισμα το τρως εσύ εδώ μέσα όμως. Και για την ιστορία τον λογαριασμό που λες όντως τον έκανα τώρα για να μπαίνουν τα μυνηματα μου κατευθείαν και να μην περιμένω την διαχείριση να μου τα εγκρίνει γιατί πριν έμπαινα σαν απλός επισκέπτης. Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου όπως εκαναν και πολλοί άλλοι γιατί εσύ τρεφεσαι από την αντίπαραθεση όπως αποδεικνύεται και το έχουν καταλάβει όλοι αυτό. Φωτεινέ παντογνωστη

Στέλλα.
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Στέλλα. »

Panos έγραψε:https://www.facebook.com/218738351592991/posts/1559831087483704/ Για να έχουμε μια πρώτη άποψη

Είναι όντως μια κλειστή κοινωνία εκεί. Όταν μπαίνεις μέσα έστω αυτές τις ώρες της δουλειάς είναι σαν να είσαι σε άλλο κόσμο πλέον και ζεις με τους δικούς τους ρυθμούς. Εγώ πάντως αυτό εισεπραττα

Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Η πυθια δεν είναι αυτή και απλά τρολαρη... Τα φύλλα πορείας τα έχουν πάρει οι δημοτικοί και φεύγουν σε λίγες μέρες... Να δουν οι διαχειριστές παρακαλώ πολύ το άτομο αυτό να μην ξανά γράψει...
Teo

Δημοσίευση από Teo »

Απο οτι διαβάζω τα ρεπο τα βλέπεις με κυάλια
S10_2019
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από S10_2019 »

ΠΥΘΙΑ έγραψε:Νεα ενηνερωση Αλλαγη πλανου απο το υπουργειο. Δεν θα προσληφθουν ως συμβασιουχοι οι διοριστεοι στα προσωρινα αποτελεσματα. Μαζι εξωτερικοι και σωφρονιστικοι θα πιασουν δουλεια αφου ολοκληρωθει η διαδικασια των αθληματων, των οριστικων πινακων και της εκπαιδευσης. Λενε για Σεπτεμβρη αλλα λογω πιθανων εκλογων υπολογιστε Νοέμβρη. Η νεα προκήρυξη θα βγει συντομα αλλα τα ατομα θα προσληφθουν με το νεο ετος.

Αυτο γινεται γιατι τελικα δεν θα φυγουν οι δημοτικοι αστυνομικοι αμεσα αλλα σταδιακα.

Σοβαρά τώρα; Δεν ξέρεις τι να πιστέψεις εδώ μέσα

Στέλλα.
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Στέλλα. »

S10_2019 έγραψε:
ΠΥΘΙΑ έγραψε:Νεα ενηνερωση Αλλαγη πλανου απο το υπουργειο. Δεν θα προσληφθουν ως συμβασιουχοι οι διοριστεοι στα προσωρινα αποτελεσματα. Μαζι εξωτερικοι και σωφρονιστικοι θα πιασουν δουλεια αφου ολοκληρωθει η διαδικασια των αθληματων, των οριστικων πινακων και της εκπαιδευσης. Λενε για Σεπτεμβρη αλλα λογω πιθανων εκλογων υπολογιστε Νοέμβρη. Η νεα προκήρυξη θα βγει συντομα αλλα τα ατομα θα προσληφθουν με το νεο ετος.

Σοβαρά τώρα; Δεν ξέρεις τι να πιστέψεις εδώ μέσα

Πράγματικα όμως. θα φανούν όλα εν καιρώ εγώ αυτό έχω να πω. Ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα

Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Ο τροπος π γραφεις δυστυχως σε προδίδει φιλε τρολερ δες πρωτα πως γραψει η πυθια η ο οριτζιναλ με τόνους κενά κλπ. Κ μετα τρολαρε...#ειστε και αναπηροι

REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 188

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Δεν είναι η Πυθία παιδιά φαίνεται ότι είναι τρολ
Στέλλα.
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Στέλλα. »

REDMAN316 έγραψε:Δεν είναι η Πυθία παιδιά φαίνεται ότι είναι τρολ

Και εγώ έτσι πιστεύω τι να πω. Μόνο απ αυτό που λέει ότι το κατάστημα δραμας θα στελεχώθει από αποσπάσεις από κει να καταλάβεις. Εδώ αυτοί οι άνθρωποι με το ζόρι δουλεύουν μεταξύ τους και δεν υπάρχει επιπλέον άτομο για ζητω που λέμε και θα φύγουν και άλλοι με αποσπάσεις; Δεν νομιζωω

Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 298

Δημοσίευση από Thanos888 »

Panos έγραψε:Καλησπερα. Ειμαι στους απορριπτεους, ενω με τα μορια που ειχα (λογω πολυτεκνιας και εμπειριας), θα με επαιρναν, γιατι ο λογιστης που πληρωσα να μου κανει τα χαρτια, δηλωσε το πτυχιο μου σαν κύριο και οχι επικουριας (κεμεα). Μπορω να κανω ενσταση; Εχω ελπιδες ν αλλαξει το αποτελεσμα; Ευχαριστώ

Αφου ειστε κορόιδα και δε μπορειτε να διαβάσετε μια προκηρυξη για να στείλετε σωστα τα χαρτιά και πληρωνετε ακόμα πιο ασχετους να σας φτιάξουν την αιτηση, καλα να πάθετε. Εικόνα

Οχι το κεμεα δε πιάνει πουθενά θεωρείται μεταγυμνασιακη εκπαιδευση επιπεδου 1 και η ένσταση δεν εξεταζεται καν. Το λυκειο βάζεις αν δεν εχεις πιστοποίηση ιεκ. Ζητα αποζημιωση και τα ρεστα τωρα από το αστέρι που στα πηρε για να βγεις απορριπτεος.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες