Αναφερόμουν σε ένα φίλο που δεν έκανε καν τα χαρτιά του διότι πίστεψε πως με β επικουρια δεν έχει καμια ελπιδα, ενώ πάνω απ τους μισούς μπήκαν με β επικουρια.Θοδωρής έγραψε:γιατι ρε φίλε κακώς?; αν εχει καποιος αδικηθεί ας κανει ένστασηΘάνος έγραψε:Κακως διότι άτομο με β επικουρια περασε Κορυδαλλο εσωτερικος.
Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Επειδή είχε γίνει ολόκληρη κουβέντα για το πόσα άτομα θα είναι από κάθε κατηγορία επιτυχόντες (μέχρι κ ψηφοφορία κάναμε!) οφείλω να πω ότι έπεσα μέσα στις προβλέψεις μου. Για όσους παρακολουθούσαν το φόρουμ είχα αναφέρει ότι κύριο προσόν κ Α επικουρια στους άνδρες δε θα ξεπερνούσαν σίγουρα τους 200, αλλά δε θα ήταν κ 50 ή 100 που έλεγαν κάποιοι. Γύρω στους 150 περίμενα κ επιβεβαιώθηκα. Απλά το αναφέρω για την ιστορία , καθώς καταναλώσαμε άπειρο χρόνο για το συγκεκριμένο θέμα! Όπως ξέρετε δεν είχα κάποιες πηγές από μέσα, απλά έκανα μια σοβαρή έρευνα κ τίποτα παραπάνω. Εύχομαι το καλύτερο για όλους [/QUOTE
Προσωπικά δεν το είχα γράψει αλλά ούτε 150 υπολόγιζα εγώ.
Έχουμε κάνενα για νεότερο για το πότε θα μας καλέσουν;
Προσωπικά δεν το είχα γράψει αλλά ούτε 150 υπολόγιζα εγώ.
Έχουμε κάνενα για νεότερο για το πότε θα μας καλέσουν;
Μπορεί κάποιος να μας πει ποιες από τις φυλακές της προκήρυξης είναι ας πούμε πιο "ήσυχες" και ποιές οι πιο "δύσκολες" για τους υπαλλήλους; θεωρώ ότι ο κορυδαλλός είναι η πιο δύσκολη σωστά;
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 37
Καλημερα. Μπορεί να φτιαχτεί ένα νήμα για τους σωφρονιστικους-εξωτερικους που να μιλάμε για το επάγγελμα καθ'αυτού και όχι για τις προκηρύξεις.
sakalom έγραψε:Καλημερα. Μπορεί να φτιαχτεί ένα νήμα για τους σωφρονιστικους-εξωτερικους που να μιλάμε για το επάγγελμα καθ'αυτού και όχι για τις προκηρύξεις.
ναι σωστό και Αυτό
Σωστά ας φτιάξει κάποιος που μπορεί μια συζήτηση για το επάγγελμα της εξωτεροκής φρουράς...
Παιδιά με ποιους κωδικούς μπορούμε να δούμε τα αποτελέσματα;
Ελ έγραψε:Παιδιά με ποιους κωδικούς μπορούμε να δούμε τα αποτελέσματα;
Συνδεεσαι στον ασεπ με τους κωδικους του ταξισνετ και στην κατηγορια αποτελεσματα βρισκεις τα αποτελεσματα της προκηρυξης που θες. Διαφορετικα κατεβαζεις το αρχειο με τα αποτελεσματα απο καποιο σαιτ και ψαχνεις το όνομά σου στις λιστες.
Φύλακας έγραψε:Σωστά ας φτιάξει κάποιος που μπορεί μια συζήτηση για το επάγγελμα της εξωτεροκής φρουράς...
και για εσωτερικους καποιος δεν ξερω αν υπαρχει
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 37
Ας φτιαξει ένας διαχειριστής ένα θέμα για εσωτερικούς-εξωτερικους για να έχουμε σφαιρική άποψη. Μήπως γραψουν και παιδιά τα οποία δουλεύουν ήδη να έχουμε καλύτερη ενημέρωση.
καλησπέρα παιδια μηπως ξερατε τις ακριβες βαρδιες των φυλακων ;
Εγτιαξα εγω ενα θεμα με τιτλο "αρμοδιοτητες σωφρονιστικων (2019)"
Jerry έγραψε:Εγτιαξα εγω ενα θεμα με τιτλο "αρμοδιοτητες σωφρονιστικων (2019)"
http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=19568
Παιδιά για εσωτερικούς μου είπε ένας σωφρονιστικός ότι τέλος του μήνα πιάνουμε γιατί φεύγουν οι δημοτικοί Όσο αφορά τα αθλήματα μου είπε για μετά το Πάσχα κ η εκπαίδευση τύπου σεμινάριο μάλλον στον Κορυδαλλο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 16 επισκέπτες