Καλησπέρα, για τους εξωτερικούς υπάρχει κάποια πληροφορία για το πότε θα έρθουν στην υπηρεσία?Σωφ25 έγραψε:Εντός του μήνα θα έχετε εξελίξεις, μπορεί και μέχρι το τέλος να έχετε τοποθετηθεί (για εσωτερικούς μιλάω πάντα ). Είναι διαβεβαίωση του υπουργείου Και ας λέμε μερικοί ότι θέλουν...
Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 188
Και θέλω να ρωτήσω τι είναι επίκουρος β που μου γράφει; Ειναι κάποια θέση;
zoupis87 έγραψε:Και θέλω να ρωτήσω τι είναι επίκουρος β που μου γράφει; Ειναι κάποια θέση;
Οχι φιλε μου δεν είναι καμια θεση ο β ο επικουρος. Ειναι ο πινακας συμμετοχης σου. Δηλαδή δεν συμμετειχες στον βασικο πινακα με ιεκ, ουτε στον α επικουριας με ιεκ φυλακα μουσειων. Συμμετειχες με απολυτηριο λυκειο κι αυτο ειναι η β επικουρια
Ας απαντήσει κάποιος εμπεριστατωμένα. Θα μας καλέσουν άμεσα κ μετα εν καιρώ θα δώσουμε αθλήματα κ ψυχοτεχνικα; Μέχρι τα μέσα Μαΐου Όπως είχε γράψει κ η πυθεια; Η μέχρι το τέλος του μήνα μπορεί να δώσουμε κ αθλήματα; Λίγο δύσκολο το βλέπω αυτο να γίνει βέβαια γιατί δεν θα έχουν βγει καν τα οριστικά πιστεύω αλλά τελοσπαντων. Αν μπορεί ας μας απαντήσει η πυθεια για το τι να περιμένουμε
Δεν γνωρίζω αυτό που με ρωτάς διότι είμαι εσωτερικός και μιλάω μόνο για αυτούς που θα έρθουν μέσα, για τους εξωτερικούς το λογικό είναι να αργήσουν περισσότερο διότι χρειάζονται εκπαίδευση λόγω χρήσης όπλου.
μπορεί κάποιος να με ενημερώσει με ποια ακριβώς κριτήρια ενταχθήκαμε στο εκάστοτε σωφρονιστικό κατάστημα.
εγώ είμαι από μακεδονια (κοζανη) και εντάχθηκα στον κορυδαλλό με 990 μόρια
DIM-PAP έγραψε:μπορεί κάποιος να με ενημερώσει με ποια ακριβώς κριτήρια ενταχθήκαμε στο εκάστοτε σωφρονιστικό κατάστημα.
Το καταστημα διορισμου βγαινει με βαση την σειρα των θεσεων που δηλωσες. Αν τα μορια σου δεν ειναι αρκετα για να μπεις στην πρωτη σου επιλογη (αναλογα με το ποσες θεσεις εχει προκηρυξει η καθε θεση) πας στην δευτερη, αν παλι δεν ειναι αρκετα στην τριτη κλπ.
Εκει που εντασεσαι είναι εκεί που λέει φορέας; Γιατί και εμένα κορυδαλλός λέει..
Υπαρχουν άτομα με λιγοτερα μορια απο εμενα κ δεν ενταχθηκαν στο κορυδαλλο και τον εχουν δηλωση
Το δικό μου μυνημα που είναι. δεν καταλαβαίνω τι γίνεται. Εγκρίνετε μυνηματα άσχετα και δεν εγκρίνετε ένα μυνημα που περιέχει ερώτηση προς αποφυγή του άγχους μας; Ρωτάμε πράγματα γιατί είμαστε ανχωμενοι με το τι θα γίνει παιρετερω πιστεύω να το καταλαβαίνετε αυτό. Την διάκριση είναι αυτή δεν την καταλαβαινω. Και το λέω γιατί το μυνημα μου έχει σταλεί το απογευμα
Η εμπειρια μετρησε μετα τον βασικο τιτλο σπουδων, η μετα την αδεια σεκιουριτι
DIM-PAP έγραψε:μπορεί κάποιος να με ενημερώσει με ποια ακριβώς κριτήρια ενταχθήκαμε στο εκάστοτε σωφρονιστικό κατάστημα.
Να μην δηλωνες Κορυδαλλό φίλε απλό αφου δεν ηθελες να μπεις. Επίσης γτ μερικοί ακόμα ψάχνετε λάθη δλδ έλεος. Όποιος έχει πληροφορία για το πότε θα μπούνε τα παιδιά στα σωφρονιστικά καταστήματα ας το γράψει
Επειδή είχε γίνει ολόκληρη κουβέντα για το πόσα άτομα θα είναι από κάθε κατηγορία επιτυχόντες (μέχρι κ ψηφοφορία κάναμε!) οφείλω να πω ότι έπεσα μέσα στις προβλέψεις μου. Για όσους παρακολουθούσαν το φόρουμ είχα αναφέρει ότι κύριο προσόν κ Α επικουρια στους άνδρες δε θα ξεπερνούσαν σίγουρα τους 200, αλλά δε θα ήταν κ 50 ή 100 που έλεγαν κάποιοι. Γύρω στους 150 περίμενα κ επιβεβαιώθηκα. Απλά το αναφέρω για την ιστορία , καθώς καταναλώσαμε άπειρο χρόνο για το συγκεκριμένο θέμα! Όπως ξέρετε δεν είχα κάποιες πηγές από μέσα, απλά έκανα μια σοβαρή έρευνα κ τίποτα παραπάνω. Εύχομαι το καλύτερο για όλους
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες