Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
serresgeo
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από serresgeo »

Miron έγραψε:
Νικολας έγραψε:Θέλω να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Άτομα με πιστοποίηση Κεμεα μπήκαν στους επικουρικούς Α;

Όχι θα το δεις και μετά τις ενστάσεις.

Αν δεν καλύφθηκαν οι θέσεις ναι γίνεται όχι μόνο α επικ αλλά και κυριο

Shooter

Δημοσίευση από Shooter »

Παιδια μπορει καποιος να μου πει τις διαφορες αναμεσα σε α επικουρια και β επικουρια; Αν καποιος εχει απολυτηριο λυκειου και προυπηρεσια σαν κεμεα... δηλωνεις ως κυριο το λυκειο και βαζεις και την πιστοποηση του κεμεα με την προυπηρεσια; Ευχαριστω εκ των προτερων!!
5ο τμ ΔΙ,ΑΣ

Δημοσίευση από 5ο τμ ΔΙ,ΑΣ »

Δεν υπαρχουν τα 300 μορια των πολυτεκνων οταν εχει ξεχωριστες θεσεις για καθε κατηγορια και ειδικα σε θεσεις δε.υπαρχει μονο o βαθμος h εμπειρια και oi ξενες γλωσσες.

τα προσοντα ειναι ιδια για ολες τις κατηγοριες.

Fsasa

Δημοσίευση από Fsasa »

Shooter έγραψε:Παιδια μπορει καποιος να μου πει τις διαφορες αναμεσα σε α επικουρια και β επικουρια; Αν καποιος εχει απολυτηριο λυκειου και προυπηρεσια σαν κεμεα... δηλωνεις ως κυριο το λυκειο και βαζεις και την πιστοποηση του κεμεα με την προυπηρεσια; Ευχαριστω εκ των προτερων!!
Η Α επικουρία είναι για όσους έχουν ΙΕΚ στην ειδικότητα Αρχαιοφυλακες , η β είναι για απολυτήρια λυκειου , η προϋπηρεσία προσμετράται αν έχεις βεβαιώσεις προϋπηρεσίας δεν έχει σχέση η πιστοποίηση του ΚΕΜΕΑ.
Tr

Δημοσίευση από Tr »

Πέτρος έγραψε:Φίλε Αλέξανδρος σε τι κατηγορία έκανες και σε τι θέση δηλωσες γιατί πολλοί με ΙΕΚ και μόρια δεν δήλωσαν πανελλαδικα και έτσι μπήκαν άτομα με πιο λίγα μοριαπου δηλωσαν σε όλη την Ελλάδα... Τα αποτελέσματα αυτά είναι και οι φάκελοι έχουν ανοίξει κανονικά... όσοι κάνουν ενστάσεις δεν θα δικαιωθεί κανεις γιατί από την στιγμή που ανοίχτηκαν οι φάκελοι είναι όλα σωστά...
Αλεξάνδρε εγώ νομίζω πως δεν έχουν ανοίξει οι φάκελοι που στείλαμε ταχυδρομικά, γιατί δεν έχει δεσμευτεί το παράβολο.
Panos79
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Panos79 »

Tr έγραψε:
Πέτρος έγραψε:Φίλε Αλέξανδρος σε τι κατηγορία έκανες και σε τι θέση δηλωσες γιατί πολλοί με ΙΕΚ και μόρια δεν δήλωσαν πανελλαδικα και έτσι μπήκαν άτομα με πιο λίγα μοριαπου δηλωσαν σε όλη την Ελλάδα... Τα αποτελέσματα αυτά είναι και οι φάκελοι έχουν ανοίξει κανονικά... όσοι κάνουν ενστάσεις δεν θα δικαιωθεί κανεις γιατί από την στιγμή που ανοίχτηκαν οι φάκελοι είναι όλα σωστά...
Αλεξάνδρε εγώ νομίζω πως δεν έχουν ανοίξει οι φάκελοι που στείλαμε ταχυδρομικά, γιατί δεν έχει δεσμευτεί το παράβολο.

Και πώς απέρριψαν άτομα λόγω ύψους; έριξαν Ταρώ;

ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από ARN »

Ξανά λέω, γνωστός μου με ιεκ μπήκε στη Β επικουρια και έμεινε στην απέξω. Πιστεύω ότι έχουν γίνει κάποια λάθη από ασεπ

Jerry

Δημοσίευση από Jerry »

ARN έγραψε:Ξανά λέω, γνωστός μου με ιεκ μπήκε στη Β επικουρια και έμεινε στην απέξω. Πιστεύω ότι έχουν γίνει κάποια λάθη από ασεπ

Ναι αν το ιεκ του ειναι ασχετο με τις ειδικοτητες που ζηταγε η προκήρυξη ή αν δεν το εβαλε πρωτο τιτλο σπουδων δικσιως μπηκε στην β επικ. Επισης αν δεν εβαλε μαζι την πιστοποιηση, ή αν δεν ειναι ιεκ διετους φοιτησης το ιδιο.

Θοδωρής

Δημοσίευση από Θοδωρής »

Tr έγραψε:
και πως ξέρεις για το παραβολο ότι δεν εχει δεσμευτει;

Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

ARN,

μήπως δήλωσε 403 Απολυτήριο και 2ο τίτλο το ΙΕΚ (150 μόρια) ;

Θοδωρή,

το παράβολο το βλέπεις στο Www1.gsis.gr (ε-παράβολο).

ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ 123

Δημοσίευση από ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ 123 »

Καλημέρα σας και καλή Σαρακοστή.

Βλέποντας τις συζητήσεις και με όλο το θάρρος και ζητώντας συγνώμη αν προσβάλω κάποιον.

Πολλοί εδώ μέσα μπαίνετε και γράφετε όσα σας κατέβουν και δεν έχετε ιδέα πως είναι τα πράγματα...

π. Χ σε μένα λέγατε ότι επειδή έβαλα ιεκ πρώτα και δεύτερο τίτλο λύκειο θα κοπώ και δεν έγινε έτσι (κάποιος mirror και κάτι άλλοι που νομίζουν ότι έχουν γνώση για όλα) ... Ή λέτε πως κάποιος πήγε β επικ. Φυσικά και πήγε αν έχει ιεκ και έβαλε το λύκειο πρώτο... Ο μόνος που αποδείχθηκε έγκυρος ήταν ο ΠΥΘΕΙΑ. Καλό θα ήταν να μην γράφετε ότι σας κατεβαίνει εδώ μέσα αλλά να λέμε πράγματα που θα μας χρησιμεύσουν στην επόμενη διαδικασία.

Mariag1987

Δημοσίευση από Mariag1987 »

Καλημέρα κ Καλή Σαρακοστή! εγώ κατέθεσα και βεβαίωση ενσήμων του ΙΚΑ και βεβαίωση εργοδότη
Tr

Δημοσίευση από Tr »

Panos79 έγραψε:
Tr έγραψε:

Και πώς απέρριψαν άτομα λόγω ύψους; έριξαν Ταρώ;

Ίσως δεν έχουν ανοίξει όλους τους φακέλους;
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Κανένας λάθος δεν δεν έχει γίνει... Οι φάκελοι ανοίχτηκαν κανονικά και τα παράβολα δευσμεονται στους τελικούς πινακες ΠΆΝΤΑ.. Αυτοί με ιεκ που μπηκαν σωφρονιστικοι η δεν μπήκαν είναι αναλογα τι θέση δηλωσαν και βάση σειράς... πολλοί με ΙΕΚ δεν δήλωσαν σε όλες τις φυλακές... Μην λέτε χωρίς να γνωρίζετε... Εμένα με έφαγε άτομο από Β επικουρια που είμαι και εγώ με πιο λίγα μόρια αυτός αλλά ήταν σε ειδική κατηγορία (πολύτεκνοι) και μπηκε... 1500 απορρίφθηκαν λόγο χαρτι γιατρού, ανυπογραφη αίτηση Χωρίς μετάφραση ξένων γλωσσών και πολλά άλλα... Αυτά είναι τα αποτελέσματα και αν πάρει επιλαχόντες θα γίνει ανακατανομή θέσεων σε όλους ανάλογα την προτεραιότητα που δηλώσατε... Καλή σαρακοστή σε ολους!!!

Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από Miron »

ARN έγραψε:Ξανά λέω, γνωστός μου με ιεκ μπήκε στη Β επικουρια και έμεινε στην απέξω. Πιστεύω ότι έχουν γίνει κάποια λάθη από ασεπ

Μήπως έκανε κάτι λαθος στην αίτηση

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες