Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
panos1991
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από panos1991 »

Ντίνο καλησπέρα Και εγώ σε αυτή την κατηγορία τα έκανα τα χαρτιά. Είσαι στους διοριστεους
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Ναι, Χανιά σωφρον. Τα είχα 27η επιλογή. Οσοι είστε 1η επιλογή και περάσετε αθλήματα κλπ εκεί θα μείνετε.

Για εμας τους υπόλοιπους θα υπάρξουν αλλαγές πιστεύω, γι αυτό όσοι πανε με σύμβαση να το σκεφτούν, μπορεί 6 μηνες μετά να είστε αλλού.

Δημήτρης

Δημοσίευση από Δημήτρης »

Στο Β επικουρικό χωρίς έμπειρια εχω βρει ατομα τα οποια εχουν πάρει τα 150 μόρια του 2 τίτλου σπουδών. Μπορείς να μου εξηγήσεις πως γίνεται αυτό?
Φύλακας

Δημοσίευση από Φύλακας »

Διασώση εσύ τι επικουρία ήσουν;
Σοφια

Δημοσίευση από Σοφια »

Εγω παλι κολλαω τρελα με το αλμα εις μηκος στα αθληματα. Τι 3.60 ρε σεις; Δοκιμασα σημερα απειρες φορες και μετα βιας 3 μετρα κανω. Δηλαδη ελεος, ποιος θα το περασει αυτο;
Στελλα

Δημοσίευση από Στελλα »

Διασωστης31 έγραψε:Ναι, Χανιά σωφρον. Τα είχα 27η επιλογή. Οσοι είστε 1η επιλογή και περάσετε αθλήματα κλπ εκεί θα μείνετε.

Για εμας τους υπόλοιπους θα υπάρξουν αλλαγές πιστεύω, γι αυτό όσοι πανε με σύμβαση να το σκεφτούν, μπορεί 6 μηνες μετά να είστε αλλού.

Μέρα την έναρξη της σύμβασης θα δωσουμε αθλήματα η πιο πριν τι πιστεύεις

Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Αυτο με τις συμβάσεις θα ισχύσει?;
Jerry

Δημοσίευση από Jerry »

Δημήτρης έγραψε:Στο Β επικουρικό χωρίς έμπειρια εχω βρει ατομα τα οποια εχουν πάρει τα 150 μόρια του 2 τίτλου σπουδών. Μπορείς να μου εξηγήσεις πως γίνεται αυτό?

Στην β επικουρια αν εχεις ιεκ οποιασδηποτε ειδικοτητας παιρνεις 150 επιπλεον μορια. Προσοχη! Δεν περνας αυτους στον κυριο πινακα. Αυτοι τελος περασαν. Απλα παιρνεις μπονους εναντι των υπολοιπων β επικουριας. Κι επισης το κεμεα δεν θεωρειται ιεκ οποτε δεν παιρνεις 150 μορια. Πρεπει να χεις ιεκ τουλαχιστον 2ετους φοιτησης.

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Β επικουρια ήμουν.Τα αθλήματα θα γίνουν μετά τα οριστικά.

Οι ενστάσεις είναι μέχρι 18 Μαρτίου. Αν ο ασεπ βγάλει τα οριστικά τον Μάιο, τότε θα αρχίσουν να γίνονται πρώτα υγειονομικα κλπ.

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Jerry έγραψε:Φυσικα και υπηρχαν 18 ατομα με ιεκ που δηλωσαν κορυδαλλο. Ομως πρωτη επιλογη δηλωσαν αλλου και μπηκαν στην πρωτη τους επιλογη οποτε αφησαν χωρο για αυτον με β επικουρικο. Με απλα λογια ο τυπος ηταν τυχερος. Να μην αρχιζουμε αμεσως θεωριες συνωμοσιας οταν τα πραγματα εξηγουνται με λογικη. Οχι τιποτα αλλο, ετσι αδικουμε και τον ΑΣΕΠ που ειναι απτους λιγους καθαρους φορεις στην χωρα.

Ο τυχερός, τυχαίνει να λέγεται κιόλας Αρ... Νος του Αντ. Βρείτε σύννεφο να πέσετε.

Που δήλωσε 1 επιλογή μόνο, ήταν τόσο σίγουρος. Και πηρε 588 μορια απο προϋπηρεσία δηλαδή 7 χρόνια Security. Ποιον κοροϊδεύουν ;

Αυτα βγάζουν μάτι, αν ψάξω θα βρω και άλλα.

Ο άλλος με 9 απολυτηριο πως είναι διοριστεος ;

Jerry

Δημοσίευση από Jerry »

Διασωστης31 έγραψε:Ο τυχερός, τυχαίνει να λέγεται κιόλας Αρ... Νος του Αντ. Βρείτε σύννεφο να πέσετε.Που δήλωσε 1 επιλογή μόνο, ήταν τόσο σίγουρος. Και πηρε 588 μορια απο προϋπηρεσία δηλαδή 7 χρόνια Security. Ποιον κοροϊδεύουν ;

Πως λεγεται; Πες το ντε, δημοσια ειναι εξαλλου. Το 7 χρονια σεκιουριτι ειναι αρκετα σύνηθες. Υπαρχουν ατομα με 10 και 15 χρονια σαυτη την δουλεια. Εγω λεω τα δεδομενα πως εξηγουνται με λογικη, τωρα αν ξερεις ονοματα και πραγματα και εχεις αποδειξεις κανε τα κουμαντα με τον νομο. Η λασπη στο ασεπ μονο κακο κανει.

Τωρα για τον αλλο με απολυτηριο 9 δεν εχω ιδεα. Πως ξερεις ότι ειναι 9; Κι επισης ειναι β επικουριας; Για να ειναι απολυτηριο 9 απο β επικουρια πρεπει τα μορια απο τιτλο σπουδων να ειναι 495. Αλλα κι ετσι ακομα, με ξενεςγλωσσες, εμπειρια κλπ ισως ειναι εφικτο. Ή αν ειναι σε ειδικη κατηγορια

πανος

Δημοσίευση από πανος »

Αυτοί που έχουν πιστοποίηση από στέλεχος ασφαλειας επιπέδου 5 έχουν μπει όλοι.. γιατί κλαίγεστε;
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Είναι απο ειδική κατηγορία β επικουρια μόνο με 495 μορια, δηλαδή 9 *55.Το 10 δεν είναι ο κατώτατος αποδεκτός βαθμος; Η θέση του δε πρέπει να πάει σε άλλη κατηγορία?

Εχω φίλους που μείναν απ εξω με 18 απολυτηριο ΓΕΛ και proficiency , και βλέπω 495 μορια...

Ο ΑΣΕΠ δε χρειάζεται λάσπη, ξέρουμε τι είναι... Πέρυσι τέτοια περίοδο ερχόταν οι Ευρωπαίοι και ακυρωναν προκήρυξη γιατί φωτογραφίζαν συγκεκριμένα άτομα (πχ πτυχίο ρωσικών περισσότερα μορια απο τα άλλα ) και ο υπουργός ζητούσε τους φακέλους των υποψηφίων και τους έπαιρνε. Πάλι στο δικαιοσύνης.

Οτι μπήκαν τα ΙΕΚ αξιοκρατικά και μερικά άτομα με πολλά μόρια, δε σημαίνει ότι δε χωσαν βυσματα.

Jerry

Δημοσίευση από Jerry »

Διασωστης31 έγραψε:Είναι απο ειδική κατηγορία β επικουρια μόνο με 495 μορια, δηλαδή 9 *55.Το 10 δεν είναι ο κατώτατος αποδεκτός βαθμος; Η θέση του δε πρέπει να πάει σε άλλη κατηγορία?

Εχω φίλους που μείναν απ εξω με 18 απολυτηριο ΓΕΛ και proficiency , και βλέπω 495 μορια...

Ο ΑΣΕΠ δε χρειάζεται λάσπη, ξέρουμε τι είναι... Πέρυσι τέτοια περίοδο ερχόταν οι Ευρωπαίοι και ακυρωναν προκήρυξη γιατί φωτογραφίζαν συγκεκριμένα άτομα (πχ πτυχίο ρωσικών περισσότερα μορια απο τα άλλα ) και ο υπουργός ζητούσε τους φακέλους των υποψηφίων και τους έπαιρνε. Πάλι στο δικαιοσύνης.

Οτι μπήκαν τα ΙΕΚ αξιοκρατικά και μερικά άτομα με πολλά μόρια, δε σημαίνει ότι δε χωσαν βυσματα.

Ακριβώς, το είπες μονος σου. Ειναι ειδικη κατηγορια. Επομενως ο φιλος σου μπορει να εχει τα διπλα μορια αλλα δεν διαγωνιζεται γιαυτη την θεση. Εκτος κι αν ειναι κι ο φιλος σου ειδικη κατηγορια (ιδια ειδικη κατηγορια ομως) οποτε και θα πρεπει φυσικα να κανεί ενσταση και να παει και στα καναλια! Αν ειναι απλά β επικουρια ομως το 18 απολυτηριο και το προφισενσι δεν φτάνει. Ενας με 12 απολυτηριο αλλα 84 μηνες εμπειρια τον περναει ανετα.

REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 188

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Διασωστης31 έγραψε:
Jerry έγραψε:Φυσικα και υπηρχαν 18 ατομα με ιεκ που δηλωσαν κορυδαλλο. Ομως πρωτη επιλογη δηλωσαν αλλου και μπηκαν στην πρωτη τους επιλογη οποτε αφησαν χωρο για αυτον με β επικουρικο. Με απλα λογια ο τυπος ηταν τυχερος. Να μην αρχιζουμε αμεσως θεωριες συνωμοσιας οταν τα πραγματα εξηγουνται με λογικη. Οχι τιποτα αλλο, ετσι αδικουμε και τον ΑΣΕΠ που ειναι απτους λιγους καθαρους φορεις στην χωρα.

Ο τυχερός, τυχαίνει να λέγεται κιόλας Αρ... Νος του Αντ. Βρείτε σύννεφο να πέσετε.

Που δήλωσε 1 επιλογή μόνο, ήταν τόσο σίγουρος. Και πηρε 588 μορια απο προϋπηρεσία δηλαδή 7 χρόνια Security. Ποιον κοροϊδεύουν ;

Και εγώ είμαι 26 χρόνων και έχω 5 χρόνια προϋπηρεσία γιατί κάνω την δουλειά αυτή από τα 20 που έβγαλα το ΙΕΚ. Που βρίσκεις το περίεργο κάποιος να έχει 7 χρόνια προυππροϋπη όταν έχει όριο ηλικίας 32;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες