1. Σωστά 2. Όχι.serresgeo έγραψε:Καλημέρα οι ΔΕ ΦΥΛΑΞΗΣ είναι οι φρουροί που είναι μέσα στο κατάστημα κράτησης σωστά; Μπορεί κάποιος που είναι ΔΕ ΦΥΛΑΞΗΣ να αλλάξει σε ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ?
Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Παιδιά ειμαι επιτυχων για τις φυλακες κορυδαλλου υπαρχει περίπτωση να αλλαξει το κατάστημα τοποθέτησης μετα τις ενστάσεις;
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 122
Παρέα θα είμαστε φίλε.. όχι δεν αλλάζει κάτι!Θοδωρής έγραψε: Παιδιά ειμαι επιτυχων για τις φυλακες κορυδαλλου υπαρχει περίπτωση να αλλαξει το κατάστημα τοποθέτησης μετα τις ενστάσεις;
- Rambo432
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 16
Πιάνουμε δουλεια αρχές. του μηνα
Καλησπέρα παιδιά.. είμαι επιτυχών στο νοσοκομείο του Κορυδαλλού. θα ήθελα να ρωτήσω ποιο είναι το ωράριο των Εξωτερικών ΔΕ φυλαξη, Ποιος είναι ο μισθός και αν είναι πενταήμερο η εξαήμερο εάν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει. 15 Απριλίου μέχρι αρχες Μαΐου θα μας έχουν πάρει παιδιά πληροφορία από το υπουργείο..
Εχω παρατηρήσει οτι στο Β επικουρικό πολλά ατομα δεν εχουν πάρει τα 150 μόρια απο τον δεύτερο τίτλο σπουδών.
Τσάμπα μόρια χάσατε.
Ειδικά όσοι έχετε τελειώσει επαλ.
Στο Β επικουρικό δεν χρειάζεται να ειναι συναφείς ο τίτλος σπουδών.
Ψάξτε το.
Τσάμπα μόρια χάσατε.
Ειδικά όσοι έχετε τελειώσει επαλ.
Στο Β επικουρικό δεν χρειάζεται να ειναι συναφείς ο τίτλος σπουδών.
Ψάξτε το.
Στο β' επικουρικο, δεν μετρούσε ο 2ος τίτλος, παρά μόνο στον κύριο τίτλο. Είχα δηλώσει και εγώ, αλλά το γνώριζα!
http://peiratikoreportaz.blogspot.com/2019/03/62018.html
https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-pire-sfragida-i-2i-prokiryxi-toy-yp-dikaiosynis
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες