Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Rambo432
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Rambo432 »

sofrronistikos2019 έγραψε:
Jerry έγραψε:Παιδια ακούστε κατι γιατι βλεπω αλαλουμ. Σε επικοινωνια μου με τον ασεπ μου ειπαν τα εξης: Οσοι εβαλαν κεμεα πρωτο τιτλο απορριφθηκαν. Οσοι εβαλαν πρωτο τίτλο λυκειο και δευτερο κεμεα ΔΕΝ πηραν τα εξτρα 150 μορια και συμμετειχαν ως β επικουρια. Για το φαινομενο καποιων με ΙΕΚ να απορριφθηκαν φταιει η επιλογη τους. Δηλωσαν δηλαδη θεσεις οι οποιες καλυφθηκαν απο αλλους με ιεκ και ΔΕΝ δηλωσαν κι αλλες θεσεις. Αν ειχαν δηλωσει κι αλλες στις οποιες μπηκαν ατομα β επικουριας, θα εμπαιναν αυτοι αυτοματα και θα τους πετουσαν εξω τους β επικουριας. Για την εμπειρια ειπαν οτι οσοι ειχαν συναφη εμπειρια (δηλαδη εργασια ως φυλακας) μετρηθηκε κανονικα στις θεσεις φυλαξης και οχι εξωτερικων φρουρων. Απλα για να την μετρησουν χρειαζοταν βεβαιωση απο το ικα για χρηση απο τον ασεπ. Οχι απλη ενημερωση ενσημων.Το ξερουν οτι θα γινουν ενστασεις πολλες αλλα δεν θα αλλαξει κατι γιατι ολα εγιναν προβλεπομενα.(Με βαση τον νομο. Αν ειναι δικαιο ή οχι ειναι αλλη κουβεντα). Οποτε αν εχετε 20ρικο για πεταμα καντε ενστασεις.

φιλε πολυ σωστος επισης το ελεγε μεσα η προκυρηξη ξεκαθαρα αποκτηθεισα εμπειρια συναφη με το αντικειμενο δεν ελεγε απο ιεκ η κεμεα οποτε πολυ λογικο μου φαινεται να παρει μορια καποιος που δουλευει σαν φυλακας.

καλη επιτυχιια στα παιδια που περασαν και καλη αρχη!

Άβαταρ μέλους
Other Side
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Other Side »

Λοιπόν, αν δείτε στα αρχεία που υπάρχουν από τους προσωρινούς πίνακες, υπάρχει και αυτός των απορριπτεων.. εκει, εχει άτομα που κόπηκαν επειδή δήλωσαν άλλο βασικό τίτλο από αυτόν που έπρεπε.. Με λίγα λόγια, υπήρξαν κάπου στα 150 άτομα που δήλωσαν ιεκ, ενώ ήταν με απλή πιστοποίηση από τα κεμεα. Μην περιμένετε αλλαγές στους επόμενους πίνακες εκτός άμα αποδεδειγμένα βρεθεί έστω και ένας κεμεα στην κατηγορία των ιεκ. Από κεμεα είμαι και εγώ και είναι αδικία και για εμένα να έχω δηλώσει β'επ και να μού φάει την θέση ένας κουτοπόνηρος!!!
Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από Miron »

Παιδια όσοι μπήκαν εσωτερικοι μην αγχωνεστε , έχω γνωστο και λέει ότι όλα είναι καλα, λίγο προσοχή θέλει μόνο και κυλαει ζαχαρη η δουλειά. Και για να γνωρίζετε έχει τέσσερις βαρδιες από 6μιση ωρες σε αντιθεση με τους έξω που είναι 8 ωρα. Καλή τύχη στα αθλημαατα και καλή αρχή σε όλα τα παιδια
Jerry

Δημοσίευση από Jerry »

Other Side έγραψε:Λοιπόν, αν δείτε στα αρχεία που υπάρχουν από τους προσωρινούς πίνακες, υπάρχει και αυτός των απορριπτεων.. εκει, εχει άτομα που κόπηκαν επειδή δήλωσαν άλλο βασικό τίτλο από αυτόν που έπρεπε.. Με λίγα λόγια, υπήρξαν κάπου στα 150 άτομα που δήλωσαν ιεκ, ενώ ήταν με απλή πιστοποίηση από τα κεμεα. Μην περιμένετε αλλαγές στους επόμενους πίνακες εκτός άμα αποδεδειγμένα βρεθεί έστω και ένας κεμεα στην κατηγορία των ιεκ. Από κεμεα είμαι και εγώ και είναι αδικία και για εμένα να έχω δηλώσει β'επ και να μού φάει την θέση ένας κουτοπόνηρος!!!

Ακριβως. Επισης στους απορριπτεους υπαρχει σημαντικος αριθμος ατομων που απορρίφθηκαν επειδη δηλωσαν θεσεις για αντιθετο φυλλο. Δεν ξερουμε βεβαια με τι πτυχιο συμμετείχαν αλλα πιθανως να απορρηφθηκαν και καποιοι με ιεκ. Το λεω για καποιους που θα σκεφτουν "απερριψαν εμενα με ιεκ και πηραν με κεμεα." Η σωστη και προσεκτικη συμπληρωση ειναι πολυ σημαντικη σαυτα

maria thiva

Δημοσίευση από maria thiva »

Παιδια τι λέτε θα κόψουν σε αθλήματα και ψυχοτεχνικες; εγω είμαι καπου στο 70 νουμερο στη θέση που ήθελα βεβαια στην γενικη κατάταξη είμαι καπου στο 40 β επικουρικός εχω ελπίδες;
Panos

Δημοσίευση από Panos »

Έκανα τα χαρτιά για φίλο μου και είναι στα προσωρινά. Το παιδί είναι στην ειδική κατηγορία ΑΜΕΑ, ξέρει κανείς οι υγειονομικές εξετάσεις τι περιλαμβάνουν;
Salonica1988
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Salonica1988 »

Καλημέρα και συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που περασαν. Είμαι και εγώ επιτυχών σε ΔΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΥΛΑΞΗ γνωρίζει κάποιος να μου πει τι παίζει πως είναι η δουλειά αν είναι καλά και τα σχετικά;
margie
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από margie »

Καλημερα παιδια! Για εμας που ειμαστε στους επιλαχόντες υπαρχει καμια πιθανοτητα; Επισης εμεις χρειαζεται να δωσουμε αθληματα;
margie
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από margie »

margie έγραψε: Καλημερα παιδια! Για εμας που ειμαστε στην καταταξη υπαρχει καμια πιθανοτητα; Επισης εμεις χρειαζεται να δωσουμε αθληματα;
Ι' Μ.Α.Κ

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Παιδια αν καταλαβα καλα υπαρχουν ατομα που δηλωσαν ωςωκυριο κυριο τιτλο απολυτηριο λυκειου και ως δευτερο εβαλαν το κεμεα; Και. μετα δηλωσαν και μετα πηραν και μορια απο την εργασιακη εμπειρια;
sofrronistikos2019
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από sofrronistikos2019 »

margie έγραψε:Καλημερα παιδια! Για εμας που ειμαστε στους επιλαχόντες υπαρχει καμια πιθανοτητα; Επισης εμεις χρειαζεται να δωσουμε αθληματα;

που ειδες τους επιλαχωντες;

Στελλα

Δημοσίευση από Στελλα »

Και τώρα τι θα γίνει άραγε θα μας καλέσουν για δουλειά πιο νωρίς; μακαρι αυτό που είπε ένας κύριο ς εδώ την άλλη φορά που προφανώς είναι μέσα σε όλα αυτά, να ισχύσει κ να μας καλέσουν νωρίτερα
margie
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από margie »

Το διορθωσα απο κατω σε αλλο μηνυμα
Panos79
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Panos79 »

Καλησπέρα και συγχαρητήρια στους επιτυχόντες. Έκανα την αίτηση για φίλο μου και είναι κι αυτος στους διοριστεους. Ανήκει στην ειδική κατηγορία ΑΜΕΑ και ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τις υγειονομικές εξετάσεις αν ξέρει κανείς τι περιλαμβάνουν. Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από wolver »

Παιδες ο βασικος τιτλος πολλαπλασιαζεται χ 115; Γιατι εαν ειναι ετσι βγαζω πολλα μορια. Βλεπω στους πολυτεκνους με εμπειρια ο πρωτος εχει λιγοτερο απο μενα χωρις εμπειρια. Εαν τα υπολογιζω σωστα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες