Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Καλησπερα στην ομαδα, θα ηθελα να σας ρωτησω... Ειμαι στην θεση 25 που ειχα δηλώσει εξωτερικός φρουρός, οπού 5 άτομα. Τελικά εγω εχω πιθανότητες η μπα; Αξηζει να παω να δωσω αθληματα η μπα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 29
ARN έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω πως άτομο από ιεκ με εοππεπ πιστοποίηση από ιεκ με ειδικότητα προσωπικό ασφάλεια προσώπων καταλήγει να είναι στην 1000 περίπου θέση με προϋπηρεσία κιόλας 4 χρόνια και εσύ να είσαι μέσα... Χωρίς κάποιο προσωπικό θέμα μαζί σου, απλά είναι ανεξήγητο.
ΣΥΝ ότι τον μοριοδοτησαν τον βασικό τίτλο μόνο με 500 μόρια
Φίλε μου κάνε ένσταση και πες κιόλας πως γίνεται κάποιος από ΚΕΜΕΑ να είναι επιτυχών και κάποιος από ΙΕΚ να είναι εκτός... Το Κεμεα δεν έχει ούτε εκπαίδευση πάνω στο επάγγελμα ούτε τιποτα... Κάντε όλοι ενστάσεις για να βγούνε έξω αυτοί από το Κεμεα να μπείτε πρώτα αυτοι από ΙΕΚ και ότι θέσεις μείνουνε να τους δώσουνε στα Κεμεα
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 6
Petros_Gnou έγραψε:ARN έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω πως άτομο από ιεκ με εοππεπ πιστοποίηση από ιεκ με ειδικότητα προσωπικό ασφάλεια προσώπων καταλήγει να είναι στην 1000 περίπου θέση με προϋπηρεσία κιόλας 4 χρόνια και εσύ να είσαι μέσα... Χωρίς κάποιο προσωπικό θέμα μαζί σου, απλά είναι ανεξήγητο.
ΣΥΝ ότι τον μοριοδοτησαν τον βασικό τίτλο μόνο με 500 μόρια
Φίλε μου κάνε ένσταση και πες κιόλας πως γίνεται κάποιος από ΚΕΜΕΑ να είναι επιτυχών και κάποιος από ΙΕΚ να είναι εκτός... Το Κεμεα δεν έχει ούτε εκπαίδευση πάνω στο επάγγελμα ούτε τιποτα... Κάντε όλοι ενστάσεις για να βγούνε έξω αυτοί από το Κεμεα να μπείτε πρώτα αυτοι από ΙΕΚ και ότι θέσεις μείνουνε να τους δώσουνε στα Κεμεα
απλα δεν καλυφθηκαν οι θεσεις αν εκαναν τα χαρτια τους 50 60 ατομα με το ΙΕΚ και ποσοι απο αυτους ειναι απορριφθεντες ε λογικο μου φαινεται
-
- Λοχαγός
Ναι αλλά συγνώμη κιόλας δεν γίνεται να πάρεις άτομα από ΚΕΜΕΑ χωρίς να έχουνε κάνει τα 2 χρόνια που έφαγαν οι άλλοι στα θρανία αλλά + και 300 ερωτήσεις να της μάθεις όλες για να πας να δώσεις πιστοποίηση... Εγώ ξέρω η μισή Ελλάδα έχει πιστοποίηση από ΚΕΜΕΑ ΗΔΙΚΑ όσοι εργαζονται σε εταιρείες security... Συγνώμη φίλε μου αλλά να τα λέμε και έτσι όπως ειναι
Από τον πίνακα γενικών θέσεων βγαίνει ο αριθμος κατάταξής μας ή υπάρχουν άτομα απο βπ κ επ1 κ σε άλλους πίνακες που βρίσκονται κ εκείνα πριν από μας; Επίσης για αθλήματα θα πάρουν επιπλέον άτομα από τον πίνακα γενικών θέσεων κ αν ναι θα πάει ανάλογα με το ποια θέση έχει δηλωσει;
Το μεγαλύτερο λάθος που βλέπω ειναι ότι δεν αναφέρεται πουθενά στην προκήρυξη για κεμεα! Μόνο για ΙΕΚ! Γνωρίζω προσωπικά άτομο που ειχε πιστοποίηση και δεν την εβαλε φοβήθηκε μην τον κόψουν ! Μεγάλο αλλαλουμ του ασεπ! Θα μας φάει η αδικία! Πάντως εγώ με ΓΕΛ και 18 νο χοπ!
Δεν άνοιξαν φακέλους... Με 18 Απολυτήριο και δεν είσαι μέσα?
-
- Λοχαγός
sofrronistikos2019 έγραψε:απλα δεν καλυφθηκαν οι θεσεις αν εκαναν τα χαρτια τους 50 60 ατομα με το ΙΕΚ και ποσοι απο αυτους ειναι απορριφθεντες ε λογικο μου φαινεται
Και κάτι ακόμα... Πάνω από 50.000 άτομα σε όλη την Ελλάδα έχουνε πιστοποίηση από το ΚΕΜΕΑ... Από το ΙΕΚ να είναι 2.000-3.000 άτομα; Εδώ μιλάμε για 600 θέσεις... Το ότι μπήκανε κάποιοι από το ΚΕΜΕΑ μαθηματικά αλλά και με εμπειρία κλπ δεν στέκει... Οπότε άστο... Όποιον νάνε βάζουνε και όπως νανε
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 127
Όσοι είναι διοριστεοι με κεμεα, μέσω του κύριου πίνακα, θα είναι απορριπτεοι στα οριστικά. Μόνο από Β επικουρικό μπορούν να μπουν οι κεμεατζηδες.
Στο Excel έχει 150-160 άτομα με κύριο τίτλο.
Στο Excel έχει 150-160 άτομα με κύριο τίτλο.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 188
Εγώ δεν καταλαβαίνω πως βγάζετε το συμπέρασμα ότι εχουν διοριστεί με τα βασικά προσόντα άτομα με κεμεα. Έχουν μπει στο πίνακα διοριστεων άτομα με β εοιξουρια! Αν όντως κάθε ένας με κεμεα έμπαινε στο κύριο πίνακα με το ζόρι να είχε άτομα από α επικουρία στους διοριστεους. Εκτός αν όλοι αυτοί που σκέφτηκαν πονηρά και βάλανε το κεμεα σαν κύριο τιττλ είναι 50-70 ατομα.
Παιδια ακούστε κατι γιατι βλεπω αλαλουμ. Σε επικοινωνια μου με τον ασεπ μου ειπαν τα εξης: οσοι εβαλαν κεμεα πρωτο τιτλο απορριφθηκαν. Οσοι εβαλαν πρωτο τίτλο λυκειο και δευτερο κεμεα ΔΕΝ πηραν τα εξτρα 150 μορια και συμμετειχαν ως β επικουρια. Για το φαινομενο καποιων με ΙΕΚ να απορριφθηκαν φταιει η επιλογη τους. Δηλωσαν δηλαδη θεσεις οι οποιες καλυφθηκαν απο αλλους με ιεκ και ΔΕΝ δηλωσαν κι αλλες θεσεις. Αν ειχαν δηλωσει κι αλλες στις οποιες μπηκαν ατομα β επικουριας, θα εμπαιναν αυτοι αυτοματα και θα τους πετουσαν εξω τους β επικουριας. Για την εμπειρια ειπαν οτι οσοι ειχαν συναφη εμπειρια (δηλαδη εργασια ως φυλακας) μετρηθηκε κανονικα στις θεσεις φυλαξης και οχι εξωτερικων φρουρων. Απλα για να την μετρησουν χρειαζοταν βεβαιωση απο το ικα για χρηση απο τον ασεπ. Οχι απλη ενημερωση ενσημων. Το ξερουν οτι θα γινουν ενστασεις πολλες αλλα δεν θα αλλαξει κατι γιατι ολα εγιναν προβλεπομενα. (Με βαση τον νομο. Αν ειναι δικαιο ή οχι ειναι αλλη κουβεντα). Οποτε αν εχετε 20ρικο για πεταμα καντε ενστασεις.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 6
Jerry έγραψε:Παιδια ακούστε κατι γιατι βλεπω αλαλουμ. Σε επικοινωνια μου με τον ασεπ μου ειπαν τα εξης: Οσοι εβαλαν κεμεα πρωτο τιτλο απορριφθηκαν. Οσοι εβαλαν πρωτο τίτλο λυκειο και δευτερο κεμεα ΔΕΝ πηραν τα εξτρα 150 μορια και συμμετειχαν ως β επικουρια. Για το φαινομενο καποιων με ΙΕΚ να απορριφθηκαν φταιει η επιλογη τους. Δηλωσαν δηλαδη θεσεις οι οποιες καλυφθηκαν απο αλλους με ιεκ και ΔΕΝ δηλωσαν κι αλλες θεσεις. Αν ειχαν δηλωσει κι αλλες στις οποιες μπηκαν ατομα β επικουριας, θα εμπαιναν αυτοι αυτοματα και θα τους πετουσαν εξω τους β επικουριας. Για την εμπειρια ειπαν οτι οσοι ειχαν συναφη εμπειρια (δηλαδη εργασια ως φυλακας) μετρηθηκε κανονικα στις θεσεις φυλαξης και οχι εξωτερικων φρουρων. Απλα για να την μετρησουν χρειαζοταν βεβαιωση απο το ικα για χρηση απο τον ασεπ. Οχι απλη ενημερωση ενσημων.Το ξερουν οτι θα γινουν ενστασεις πολλες αλλα δεν θα αλλαξει κατι γιατι ολα εγιναν προβλεπομενα.(Με βαση τον νομο. Αν ειναι δικαιο ή οχι ειναι αλλη κουβεντα). Οποτε αν εχετε 20ρικο για πεταμα καντε ενστασεις.
φιλε πολυ σωστος επισης το ελεγε μεσα η προκυρηξη ξεκαθαρα αποκτηθεισα εμπειρια συναφη με το αντικειμενο δεν ελεγε απο ιεκ η κεμεα οποτε πολυ λογικο μου φαινεται να παρει μορια καποιος που δουλευει σαν φυλακας.
καλη επιτυχιια στα παιδια που περασαν και καλη αρχη!
- Rambo432
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 16
Παιδιά 735 είναι κανεις?
- Rambo432
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 16
Πολύ σωστά
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες