ahilleas1990 έγραψε:Παιδια γεια σας εγω β επικουρια η ποιο κοντινη θεσει που ειχα ηταν 693 θελω να να ρωτησω γιατι δεν το καταλαβαινω αυτη ειναι η θεσει μου σαν επιλαχων η στον συγκεκριμενο κωδικο που ειχα δηλωσει πχ περνουν 2 ατομα κ εγω ειμαι στην 693 σειρα γνωριζει καποιος;
Κατά πάσα πιθανότητα, ναι. Θυμάσαι τι βαθμολογία έχεις;
Παιδια εγώ σαν κυριος τιτλος δεν μου έχουν βαλει τα 150 μορια του ιεκ. Παρακαλώ τα υπόλοιπα στελέχοι να δείτε αν σας τα έχουν προσθεσει. Ίσως έχουν κάνει λαθος από αυριο ξεκινά η διαδικασία ενστασεων για 10 μερες οποίος νομιζει ότι έχει γίνει κάποιο λάθος.
Giorgos.g έγραψε:Παιδια εγώ σαν κυριος τιτλος δεν μου έχουν βαλει τα 150 μορια του ιεκ. Παρακαλώ τα υπόλοιπα στελέχοι να δείτε αν σας τα έχουν προσθεσει. Ίσως έχουν κάνει λαθος από αυριο ξεκινά η διαδικασία ενστασεων για 10 μερες οποίος νομιζει ότι έχει γίνει κάποιο λάθος.
ΘΕΣΗ με εμπειρια λεει στον κωδικο που δηλωσα ειμαι 70κατι και χωρις εμπειρια 200κατι στον ιδιο κωδικο δηλαδη αν ειμαι 70 θεση και παιρνουν 32 στον κωδικο που δηλωσα δεν ειμαι μεσα ε;
Giorgos.g έγραψε:Ναι Μιχάλη με κυριο τιτλο και δεν έχω περάσει.Πιστοποιημένος από ΕΟΠΠΕΠ 2 χρόνια και δεν έχουν βαλει τα 150 μόρια που σου δίνει η ειδικότητα