Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Καλή επιτυχία σε ολους
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 188
υπερφορτώθηκε ο server σε κανένα 2ωρο περίπου θα ανοίξει μάλλον. Έβγαλαν δύο προκηρύξεις μαζί 5Κ και 6Κ !!Αν κάποιος μπορέσει να κατεβάσει τα αποτελέσματα ας ανεβάσει εδώ τα αρχεία ζιπαρισμένα
https://www.google.gr/amp/s/www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/247228/asep-vgikan-ta-apotelesmata-gia-tin-6k-2018-gia-557-proslipseis-stis-fylakes/amp
Ήταν τόσο σίγουροι ότι θα αντέξει το σύστημα που τις έβγαλαν ταυτόχρονα τις προκηρύξεις... Φανταστείτε τι θα γίνει στην 3κ
Και αυριο μέρα είναι. Αλλά όποιος τα κατεβάσει ας τα ανεβάσει και εδώ.
Νομίζω αν μπείτε στον www.asep.gr και κάνετε Είσοδο Μέλους με τους κωδικούς σας και πατήσετε μετά αποτελέσματα --> Προσωρινά αποτελέσματα 6κ/2018 --> Διοριστέοι, νομίζω βγάζει εάν είμαστε μέσα; Δεν ξέρω. Μια ιδέα πετάω γιατί πρώτη φορά έκανα τα χαρτιά μου μέσω ΑΣΕΠ και δεν έχω ιδέα. Εάν βγαίνουν εκεί οι διοριστέοι οι προσωρινώς, πείτε μας αυτοί που ξέρετε! Ευχαριστώ και καλή επιτυχία σε όλους!
Καλη επιτυχια μαγκες. εγω ειμαι προσωρινα διοριστεως ως πολυτεκνος στην εξωτερικη φρουρα κορυδαλλου... !
Καλησπέρα σας αν βάλετε τους κωδικούς σας πατατε αποτελέσματα βάζετε την προκύρηξη και το πρωσωρινα σας βγάζει την κατάταξη σε τη θέση ειστε τουλαχιστον κατι να δείτε
- ahilleas1990
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 6
Παιδια γεια σας εγω β επικουρια η ποιο κοντινη θεσει που ειχα ηταν 693 θελω να να ρωτησω γιατι δεν το καταλαβαινω αυτη ειναι η θεσει μου σαν επιλαχων η στον συγκεκριμενο κωδικο που ειχα δηλωσει πχ περνουν 2 ατομα κ εγω ειμαι στην 693 σειρα γνωριζει καποιος?
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 188
ahilleas1990 έγραψε:Παιδια γεια σας εγω β επικουρια η ποιο κοντινη θεσει που ειχα ηταν 693 θελω να να ρωτησω γιατι δεν το καταλαβαινω αυτη ειναι η θεσει μου σαν επιλαχων η στον συγκεκριμενο κωδικο που ειχα δηλωσει πχ περνουν 2 ατομα κ εγω ειμαι στην 693 σειρα γνωριζει καποιος;
Αχιλέα πρέπει να τα δούμε για να καταλάβουμε την στοίχιση και την οργάνωση των αποτελεσμάτων και έχει κολλήσει ο σερβερ οπότε αν μπορείς ανέβασε τα ή στείλε σε κάποιο meil και θα σου πω ακριβώς γιατί έχω κάνει την διαδικασία στον ΑΣΕΠ άλλες δύο φορές
Ρε φίλε δεν ανεβάζεις εδώ το αρχείο να σε βοηθήσουμε, να δούμε και εμείς τα αποτελέσματα
- ahilleas1990
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 6
Με πεταξε εξω ρε παιδια κ τωρα δεν μπορω να μπω οταν μπηκα απο τους κωδικους του ταξις μου εβγαλε μονο το ονοματεπονιμο μου τους κωδικους που ειχα δηλωσει κ θεσει αυτα ξερω να σας πω
Για την ωρα καντε logi in στο ΑΣΕΠ, μετα Πολιτες - Ηλ, υπηρεσιες - Αποτελεσματα - Καταταξη μετα επιλογη 6/κ 2018 και προσωρινα, ετσι θα δειτε μονο σε τη θεση ειστε
Γνωρίζει κάποιος να μου πει τον αριθμό διοριστέων απο το β επικορικου και τον αριθμό των απορροιπταιων;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες