Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
- Miron
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 83
Εγώ άλλη απορια έχω, πως γινεται να έχουν ανοίξει φακέλους και δεν έχουν δεσμευθεί τα παραβολα, δηλαδη μετά θα τους ξανα ανοιξουν ; Η θα τα δεσμευσουν ηλεκτρονικα αυτόματα. Το λέω γιατι εγώ φοβαμαι μη γίνει σαν την 3Κ. Επισης κατά την γνωμη μου είναι ανοησία να καλέσουν προσωρινούς χωρίς να έχουν περάσει αθληματα και ψυχοτεχνικα. Δηλαδή μετα όταν γίνουν αυτές οι διαδικασίες και κοπουν καποιοι που μπήκαν θα φυγουν και θα πάρουν αλλοι τις θέσεις τους. Επειδή εχουν ιδιαιτεροτητα αυτές οι θέσεις δεν νομίζω να γίνει ετσι. Απλα θα τρεξουν γρηγογα οι διαδικασίες κ πιστευω οριστικά μπορεί να έχουμε Απριλιο, εάν υπάρξουν προσωρινά τώρα μέχρι τέλος Μαρτιου. Και στην τελική σιγά τόσα χρόνια περιμεναν οι δημοτικοί να περιμενουν άλλο ενα δύο μήνες βγουν σωστά τα αποτελέσματα , γιατί άμα γίνει μπαχαλο θα τους ξαναφέρουν πίσω χαχα.
Και κάτι άλλο οποίος γνωρίζει, εάν τελικα βγουν τα προσωρινά και μας καλεσουν εχουμε νομίζω δικαίωμα να μην πάμε μέχρι να βγουν οι οριστικά διοριστεοι; Διότι εάν δουλεύουμε είναι κριμα να πάμε για 2 μήνες να χάσουμε τη παλια δουλεια. Νομίζω έτσι είχε γίνει στην 3κ
Και κάτι άλλο οποίος γνωρίζει, εάν τελικα βγουν τα προσωρινά και μας καλεσουν εχουμε νομίζω δικαίωμα να μην πάμε μέχρι να βγουν οι οριστικά διοριστεοι; Διότι εάν δουλεύουμε είναι κριμα να πάμε για 2 μήνες να χάσουμε τη παλια δουλεια. Νομίζω έτσι είχε γίνει στην 3κ
Φυσικα και οι ειδικες δυναμεις πρεπει να μοριοδοτουται σε προκυρηξεις που προκειται να κρατησεις οπλο.. για τους εξωτερικους φρουρους τουλαχιστον πρεπει να μοριοδοτουνται οι ειδικες δυναμεις και οι δοκιμοι!!
Hcg έγραψε:Άδικο επειδή δεν σε βολεύειwolver έγραψε:Εμενα το μονο που με αγχωνει ειναι πως δεν εχω αγγλικα. Δυστηχως τα προσοντα μου ειναι οτι πρεπει για μια προκηρυξη ε. Φ. Το θεωρω αδικο παντως στους εξωτερικους φρουρους να μην μοριοδοτουνται οι ειδικες δυναμεις...
Καμία σχέση φιλε. Απλά και η κοινη λογικη λέει πως σε μια υπηρεσία με τις ιδιαίτεροτητες των εξωτερικών φρουρών θα προτιμούσαν ατομα από ειδικές δυνάμεις. Οπως γινοταν και τα προηγούμενα χρόνια.
Γιατι κάνετε τις ιδιες και τις ιδιες ερωτησεις εχουν απαντηθεί αυτα σε προηγούμενα ποστ παλι τ ιδια θ λεμε ;Miron έγραψε:Εγώ άλλη απορια έχω, πως γινεται να έχουν ανοίξει φακέλους και δεν έχουν δεσμευθεί τα παραβολα, δηλαδη μετά θα τους ξανα ανοιξουν ; Η θα τα δεσμευσουν ηλεκτρονικα αυτόματα. Το λέω γιατι εγώ φοβαμαι μη γίνει σαν την 3Κ. Επισης κατά την γνωμη μου είναι ανοησία να καλέσουν προσωρινούς χωρίς να έχουν περάσει αθληματα και ψυχοτεχνικα. Δηλαδή μετα όταν γίνουν αυτές οι διαδικασίες και κοπουν καποιοι που μπήκαν θα φυγουν και θα πάρουν αλλοι τις θέσεις τους. Επειδή εχουν ιδιαιτεροτητα αυτές οι θέσεις δεν νομίζω να γίνει ετσι. Απλα θα τρεξουν γρηγογα οι διαδικασίες κ πιστευω οριστικά μπορεί να έχουμε Απριλιο, εάν υπάρξουν προσωρινά τώρα μέχρι τέλος Μαρτιου. Και στην τελική σιγά τόσα χρόνια περιμεναν οι δημοτικοί να περιμενουν άλλο ενα δύο μήνες βγουν σωστά τα αποτελέσματα , γιατί άμα γίνει μπαχαλο θα τους ξαναφέρουν πίσω χαχα.
Τα αγγλικά είναι προαιρετικά λίγα μόρια σ δίνουν μην σ αγχώνει
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 122
Να σου θυμίσω ότι εξετάσεις έδωσαν πριν τεσσερις μήνες όπου είχε βγει η 6Κ και είχαν δει ότι το ΙΕΚ είναι κύριο προσόν άρα βγάλε συμπέρασμα.. Πέρα από αυτό θα μπουν παιδιά με λύκειο στην νέα προκήρυξη μόνο με απολυτήρια 17+ και αγγλικά!Miron έγραψε:Γιώργος έγραψε:Δώσανε κ αλλοι για πιστοποιηση πριν τα χριστουγεννα νεα φουρνιά και δεν ειναι λιγοι γιατι είδαν το κόλπο πως γίνεται με την προκηρηξη εδω κ συμμετείχαν αρκετοί...
Ελάχιστοι είναι, και αυτοι που εδωσαν δεν ηξεραν τίποτα γιατι είχαν ξεκινήσει πριν από 2 μισή χρονια. Μην αποθαρρύνεις τον κοσμο με ψεύτικες πληροφορίες
- Miron
MIXALHS GLOCK έγραψε:Να σου θυμίσω ότι εξετάσεις έδωσαν πριν τεσσερις μήνες όπου είχε βγει η 6Κ και είχαν δει ότι το ΙΕΚ είναι κύριο προσόν άρα βγάλε συμπέρασμα. Πέρα από αυτό θα μπουν παιδιά με λύκειο στην νέα προκήρυξη μόνο με απολυτήρια 17+ και αγγλικά!Miron έγραψε:Γιώργος έγραψε:Δώσανε κ αλλοι για πιστοποιηση πριν τα χριστουγεννα νεα φουρνιά και δεν ειναι λιγοι γιατι είδαν το κόλπο πως γίνεται με την προκηρηξη εδω κ συμμετείχαν αρκετοί...
Ελάχιστοι είναι, και αυτοι που εδωσαν δεν ηξεραν τίποτα γιατι είχαν ξεκινήσει πριν από 2 μισή χρονια. Μην αποθαρρύνεις τον κοσμο με ψεύτικες πληροφορίες
Ναι αυτο που ειπα δεν το καταλαβες ομως. Για να δωσει καποιος πρεπει να εχει κανει τα 2χρονια που δεν υπηρχε τιποτα απο προκυρηξη. Το ξερω οτι δωσανε πριν τα Χριστουγεννα και επειδη το εχω ψαξει στο δευτερο μεγαλυτερο εξεταστικο κεντρο και εχω δει ποσοι πηραν πιστοποιηση. Αμα βαλεις και το οριο ηλικιας, ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα. Το θεμα ειναι οτι δεν διαφωνουμε καπου, οι περισσοτεροι θα ειναι απο β' επικουρια αυτο λεμε!
- Miron
Γιώργος έγραψε:Γιατι κάνετε τις ιδιες και τις ιδιες ερωτησεις εχουν απαντηθεί αυτα σε προηγούμενα ποστ παλι τ ιδια θ λεμε ;Miron έγραψε:
Αυτο που ρωτησα στο τελος δεν το εχουμε πει καθολου Γιωργο, και οποιος ξερει να μας πει. Οσο για τα αλλα δεν εχει απαντηθει τιποτα με σιγουρια ο χρονος θα δειξει τι θα γινει, εδω στο φορουμ κουβεντα κανουμε και ανταλλασουμε αποψεις!
Γιάννης έγραψε:Όποιος παίρνει τηλέφωνο ασεπ είναι χαζός... Δεν υπάρχει περίπτωση να ξέρει κανείς στα τηλέφωνα που σηκώνει ο ΑΣΕΠ... Αυτά είναι συγκεκριμένοι ομάδα που ελέγχει και ποτέ μα ποτέ δεν σηκώνει τηλέφωνο... Όταν παιρνεις τηλετηλέ στο ΑΣΕΠ έχει τηλεφωνητή, όταν σου λέει για αποτελέσματα και πατας σε πετάει πάλι στην αρχή... όλοι εσείς παιρνετε τηλέφωνα και περιμένετε στο τηλέφωνο 5 λεπτά να τελειώσει ο τηλεφωνητής για να μπείτε σε σειρά προτεραιότητας... όταν το σηκώσει το τηλέφωνο ένας άκυρος σου απαντάει απλά η ότι δεν ξέρει κανείς τίποτα ή ότι θα αργήσουν... Ρε ξυπνηστε λιγο ρε... Τα αποτελέσματα μόνο ο διευθυντής τους ΆΣΕΠ μπορεί να ξέρει στο περίπου...
Ρε Γιάννη πραγματικά γίνεσαι κουραστικός κάποιες φορές, δηλαδή εσύ είσαι ο έξυπνος και κάθε φορά λες και από μια αερολογια και προσβάλεις όλο τον κοσμο εδώ μέσα και οι άλλοι είναι χαζοί δηλαδή; Ζήλια είναι αυτό δεν μπορώ να καταλάβω στο έχουν πει και άλλοι αυτό. Πραγματικά μου θυμίζεις έναν Γιάννης και αυτός που είχα στην σχολή και όλο έβγαζε κακίες προς τους άλλους γιατί πραγματικά το πρόβλημα το είχε με τον εαυτό του. Αντε σε παρακαλώ μιλά καλά και συνεργάσου με τους υπόλοιπους της ομάδας και μην προσβαλεις
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
Βγήκανε της 5Κ/2018, έρχεται και η δικιά μας!!
Miron έγραψε:Εγώ άλλη απορια έχω, πως γινεται να έχουν ανοίξει φακέλους και δεν έχουν δεσμευθεί τα παραβολα, δηλαδη μετά θα τους ξανα ανοιξουν ; Η θα τα δεσμευσουν ηλεκτρονικα αυτόματα. Το λέω γιατι εγώ φοβαμαι μη γίνει σαν την 3Κ. Επισης κατά την γνωμη μου είναι ανοησία να καλέσουν προσωρινούς χωρίς να έχουν περάσει αθληματα και ψυχοτεχνικα. Δηλαδή μετα όταν γίνουν αυτές οι διαδικασίες και κοπουν καποιοι που μπήκαν θα φυγουν και θα πάρουν αλλοι τις θέσεις τους. Επειδή εχουν ιδιαιτεροτητα αυτές οι θέσεις δεν νομίζω να γίνει ετσι. Απλα θα τρεξουν γρηγογα οι διαδικασίες κ πιστευω οριστικά μπορεί να έχουμε Απριλιο, εάν υπάρξουν προσωρινά τώρα μέχρι τέλος Μαρτιου. Και στην τελική σιγά τόσα χρόνια περιμεναν οι δημοτικοί να περιμενουν άλλο ενα δύο μήνες βγουν σωστά τα αποτελέσματα , γιατί άμα γίνει μπαχαλο θα τους ξαναφέρουν πίσω χαχα.
Μου φαίνεται και εμένα περίεργο το να μην δεσμευτουν τα παράβολα και να έχουν ανοίξει φακέλους. Θα τους ελεξουν τους φακελους δεν θα είναι σαν την 3κ. Ας βγουν τα προσωρινά και σιγά σιγά θα μας καλεσουν. Εάν κάνουν προσληψεις με τα προσωρινα θα είναι τύπου σύμβαση 8μηνη και έχουν το δικαίωμα να αρνηθούν οι προσωρινά διοριστεοι μέχρι να βγουν τα οριστικά.
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
Ανακοινώθηκαν μόλις τα προσωρινά της 6κ/2018!!
MIXALHS GLOCK έγραψε:Ανακοινώθηκαν μόλις τα προσωρινά της 6κ/2018!!
Ρε παιδιά δεν μπορω να μπω έχει πέσει το σύστημα
Δεν ανοίγει η μαλακια, έπεσε το σύστημα μάλλον
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες