Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από Miron »

Είναι λογικό η νέα προκήρυξη να είναι αντιγραφή της 6Κ/2018. Δεν θα αλλαξει κατι. Και λογικα βλέπω ότι καίγονται να την βγαλουν γρηγορα. Μας ξαφνιασε τελικα, τα αποτελέσματα της 6κ θα βγουν πολύ συντομα, και η καινούργια προκήρυξη θα βγει μετά από αυτα, ετσι πιστευω εγώ από τα λεγόμενα.
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από wolver »

Παιδες εγω να ρωτησω το πτυχιο στελεχος υπηρεσιων ασφαλειας ειναι υποχρεωτικο ή εχτρα μορια; Εγω με 17 απολυτηριο πολυτεκνος και εαν βαλουν ειδικες δυναμεις εχω καμια ελπιδα; Η τζαμπα θα τρεχω για τα χαρτια μ?
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από glock »

https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-ayta-einai-ta-prosonta-gia-toys-639-monimoys-apokleistiko
Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Miron »

wolver έγραψε:Παιδες εγω να ρωτησω το πτυχιο στελεχος υπηρεσιων ασφαλειας ειναι υποχρεωτικο ή εχτρα μορια; Εγω με 17 απολυτηριο πολυτεκνος και εαν βαλουν ειδικες δυναμεις εχω καμια ελπιδα; Η τζαμπα θα τρεχω για τα χαρτια μ?

Δεν ειναι υποχρεωτικο είναι ο κύριος πίνακας, όπου δεν υπάρχουν πολλοί όπως και οι αρχαιοφυλακες που είναι α επικουρία. Εσύ πας με β επικουρια Και εχεις αρκετές ελπιδες. Οι ειδικές Δυνάμεις δεν παίρνουν έξτρα μόρια.

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Ευχαριστω πολυ!
xristos

Δημοσίευση από xristos »

Εγω ρε παιδια με απολυτηριου επαλ πληροφορικης βαθμος 15 να προσπαθησω; Ευχαριστω
John

Δημοσίευση από John »

Θέλω να ρωτήσω εάν έχει δηλώσει κάποιος να υπηρετήσει στην φυλακή της Κομοτηνής;
Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 122

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

Miron έγραψε:
wolver έγραψε:Παιδες εγω να ρωτησω το πτυχιο στελεχος υπηρεσιων ασφαλειας ειναι υποχρεωτικο ή εχτρα μορια; Εγω με 17 απολυτηριο πολυτεκνος και εαν βαλουν ειδικες δυναμεις εχω καμια ελπιδα; Η τζαμπα θα τρεχω για τα χαρτια μ?

Δεν ειναι υποχρεωτικο είναι ο κύριος πίνακας, όπου δεν υπάρχουν πολλοί όπως και οι αρχαιοφυλακες που είναι α επικουρία. Εσύ πας με β επικουρια Και εχεις αρκετές ελπιδες. Οι ειδικές Δυνάμεις δεν παίρνουν έξτρα μόρια.

Στην καινούργια προκήρυξη, προτεραιότητα έχουν τα Στελέχη Ασφαλειας μετά οι αρχαιοφυλακες και μετά τα παιδιά του λυκείου όπου οι τελευταίοι έχουν αρκετές πιθανότητες αν έχουν αρκετά μόρια διότι οι διπλωματούχοι ΙΕΚ δεν είναι πολλοί..
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Πιστευω παιζει ρολο που πολλοι απο τους διπλωματουχους θα απορροφηθουν απο την 6κ
Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 122

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

wolver έγραψε:Πιστευω παιζει ρολο που πολλοι απο τους διπλωματουχους θα απορροφηθουν απο την 6κ

Θα απορριφθούν; Γιατι το λες αυτο;

Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Δώσανε κ αλλοι για πιστοποιηση πριν τα χριστουγεννα νεα φουρνιά και δεν ειναι λιγοι γιατι είδαν το κόλπο πως γίνεται με την προκηρηξη εδω κ συμμετείχαν αρκετοί...
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από ARN »

Απορροφηθούν έγραψε... Στη νέα προκήρυξη ανεβαίνει πολύ το ποσοστό να μπουν όσοι δεν έχουν κύριο προσόν διότι θα ένα μεγάλο ποσοστό θα έχει μπει στην 6κ.

Από ότι φαίνεται είμαστε κοντά παιδιά τελειώνουμε.

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Εμενα το μονο που με αγχωνει ειναι πως δεν εχω αγγλικα. Δυστηχως τα προσοντα μου ειναι οτι πρεπει για μια προκηρυξη ε. Φ. Το θεωρω αδικο παντως στους εξωτερικους φρουρους να μην μοριοδοτουνται οι ειδικες δυναμεις...
Hcg

Δημοσίευση από Hcg »

wolver έγραψε:Εμενα το μονο που με αγχωνει ειναι πως δεν εχω αγγλικα. Δυστηχως τα προσοντα μου ειναι οτι πρεπει για μια προκηρυξη ε. Φ. Το θεωρω αδικο παντως στους εξωτερικους φρουρους να μην μοριοδοτουνται οι ειδικες δυναμεις...
Άδικο επειδή δεν σε βολεύειΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Miron »

Γιώργος έγραψε:Δώσανε κ αλλοι για πιστοποιηση πριν τα χριστουγεννα νεα φουρνιά και δεν ειναι λιγοι γιατι είδαν το κόλπο πως γίνεται με την προκηρηξη εδω κ συμμετείχαν αρκετοί...

Ελάχιστοι είναι, και αυτοι που εδωσαν δεν ηξεραν τίποτα γιατι είχαν ξεκινήσει πριν από 2 μισή χρονια. Μην αποθαρρύνεις τον κοσμο με ψεύτικες πληροφορίες

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες