Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-3k2018-pote-ta-oristika-apotelesmata-nea-ektimisi
Απο τελη Φλεβάρη πήγαμε μεσα απριλη τωρα γ την 3κ.. Φαντασου εμεις... Οτι να ναι πραγματικα..
Από έγκυρη πηγή που ρώτησα εχθές που έχει σχέση με το υπουργείο μου είπε ότι μέχρι τις 20 Μαρτίου θα βγουν τα προσωρινά κ πρόσληψη τον οκτωβριο. Όταν ρώτησα για ποιο λόγο όλη αυτή η καθυστέρηση μου είπαν ότι απ το υπουργείο το καθυστερούν. Τώρα ρε παιδιά τι να σας πω δεν το πολύ πιστεύω αυτό αλλά μπορεί όντως να είναι έτσι. Τι να πω ειδωμεν
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 188
Πέτρος έγραψε:Σχολή από το 2020 ... Μην πιστεύεται ότι φέτος θα μπουν σχολή... Μόνο το πάγωμα λόγο εκλογών φτάνει... οκτωβρη έχουμε εθνικές. οποτε δύο μήνες πριν δύο μήνες μετά δεν γίνεται τίποτα... καλό 2020 παιδιά
Αυτό το πράγμα που αναπαράγεται συνέχεια μπορεί κανείς να το υποστηρίξει με κάποιο στοιχειο γιατί έχει γίνει ράδιο αρβύλα; Τουλάχιστον αν δεν ειστε βέβαιοι για κάτι μην εκφραζεσαι με αρνητικοτητα γιατί δεν έχουμε καμία υποχρέωση να σας καθησυχάσουμε εμείς οι υπόλοιποι.
Τον οκτοβρη έχουμε τις βουλευτικές... αν ισχυει η πληροφορεια σου ζητω που καηκαμε...Στελλα έγραψε:Από έγκυρη πηγή που ρώτησα εχθές που έχει σχέση με το υπουργείο μου είπε ότι μέχρι τις 20 Μαρτίου θα βγουν τα προσωρινά κ πρόσληψη τον οκτωβριο. Όταν ρώτησα για ποιο λόγο όλη αυτή η καθυστέρηση μου είπαν ότι απ το υπουργείο το καθυστερούν. Τώρα ρε παιδιά τι να σας πω δεν το πολύ πιστεύω αυτό αλλά μπορεί όντως να είναι έτσι. Τι να πω ειδωμεν
Μην κολλάμε πότε είναι εκλογές... απο τέλη Ιουνίου 2018 περιμένουμε.. Οπότε δεν εχει να κάνει , απλά δεν θέλουν...
Γιώργος έγραψε:Τον οκτοβρη έχουμε τις βουλευτικές... αν ισχυει η πληροφορεια σου ζητω που καηκαμε...Στελλα έγραψε:Από έγκυρη πηγή που ρώτησα εχθές που έχει σχέση με το υπουργείο μου είπε ότι μέχρι τις 20 Μαρτίου θα βγουν τα προσωρινά κ πρόσληψη τον οκτωβριο. Όταν ρώτησα για ποιο λόγο όλη αυτή η καθυστέρηση μου είπαν ότι απ το υπουργείο το καθυστερούν. Τώρα ρε παιδιά τι να σας πω δεν το πολύ πιστεύω αυτό αλλά μπορεί όντως να είναι έτσι. Τι να πω ειδωμεν
Τι να σου πω και εγώ έτσι μου ειπςν έτσι λέω. Απλά είπα να ενημερώσω και εδώ να ξέρει και η ομάδα εδώ μια πληροφορία δικιά μου. Το ξανά λέω ειδωμεν
Τουλάχιστον να βγάλουν "σωστά" τα προσωρινά αποτελεσματα έως το τέλος Απριλίου για να μην μπούμε σε περιπέτειες με μεγαλύτερη αναμονή λόγο εκλογών.
Καλημέρα σε όλους, για να έχετε σωστή ενημέρωση επειδή διαβάζω διάφορες φήμες οι πληροφορίες που έχουμε από μέσα είναι ότι τα προσωρινά θα βγούνε μέχρι 15 Μαρτίου και θα έρθετε μέχρι τέλη του μήνα γιατί οι δημοτικοί θα γυρίσουν στις υπηρεσίες τους και χρειαζόμαστε επειγόντως άτομα. Οταν με το καλό θα βγουν τα τελικά θα γίνουν οι ανακαταταξεις που πρέπει και τέλος. Αυτά μας έχει πει το υπουργείο οπότε μένει να δούμε αν θα γίνουν...
Καλή υπομονή σε όλους
Καλή υπομονή σε όλους
Καλησπερα παιδια... να ξερετε οτι αν γινουν εκλογες και βγει αλλη κυβερνηση μπορει να ακυρωσει τον διαγωνισμο και να κανει δικο της.. το ιδιο μπορει να γινει και με την προκυρηξη της ΕΥΠ. Τους βαζει ολους στο τρυπακι να κανουν αιτησεις ωστε οταν γινουν εκλογες να τον ψηφισουν... πιστευω δε θα γινει καμια προσληψη πριν τις εκλογες!
Φίλε Wolf ποιος σου τα λέει αυτά απορώ... όταν βγει ΦΕΚ η προκήρυξη βγαίνει κανονικα και ας γίνουν εκλογές... Απλά παγώνει για 2-3 μήνες... Μερικοί εδώ μέσα πετάτε βλακείες χωρίς να ξέρετε...
Εάν πέσει η κυβέρνηση παίδες τότε ναι μεν το ΑΣΕΠ ολοκληρώνει της προκυρηξεις μέχρι τέλους αλλά η εκαστοτε κυβέρνηση θα πρέπει να βγάλει τα ΦΕΚ διορισμού. Μπορεί να τους προσλάβει αλλά μπορεί και να παγώσει την προκυρηξη και όταν κρίνει η κυβέρνηση πως πρέπει να πάρει άτομα στις π. χ. φυλακές τότε θα παρει από την προκυρηξη που έβαλε σε αναμονή.
https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/epistrefei-i-dimotiki-astynomia-pote-kai-pos-oi-nees-theseis?utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 188
Σωφ25 έγραψε:Καλημέρα σε όλους, για να έχετε σωστή ενημέρωση επειδή διαβάζω διάφορες φήμες οι πληροφορίες που έχουμε από μέσα είναι ότι τα προσωρινά θα βγούνε μέχρι 15 Μαρτίου και θα έρθετε μέχρι τέλη του μήνα γιατί οι δημοτικοί θα γυρίσουν στις υπηρεσίες τους και χρειαζόμαστε επειγόντως άτομα. Οταν με το καλό θα βγουν τα τελικά θα γίνουν οι ανακαταταξεις που πρέπει και τέλος.Αυτά μας έχει πει το υπουργείο οπότε μένει να δούμε αν θα γίνουν...
Καλή υπομονή σε όλους
Αρχικά σε ευχαριστούμε που μοιράζεσαι τις πληροφορίες που έχεις. Αυτό που λες με την πρόσληψη από τους πίνακες προσωρινών αποτελεσμάτων μπορεί να γίνει με προσλήψεις ορισμένου χρόνου (το αναγράφει και στην προκήρυξη) αλλά θα γίνει μόνο αν οι προσωρινοί πίνακες έχουν ελεγχθεί ως προς τον κύριο τίτλο σπουδών. Αυτό διότι αν οι προσωρινοί πίνακες απέχουν πολύ από τους κύριους πίνακες (πχ να μπουν στο κύριο πίνακα υποψήφιο που αντί για τον κύριο τίτλο προσκόμισαν την πιστοποίηση ΚΕΜΕΑ security) τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα κυρίως κόστους για το κράτος. Θα πρέπει στίσει εξεταστικές επιτροπές για προκαταρκτικές εξετάσεις (αθλήματα, γιατρούς κλπ) ξανά από την αρχή όταν βγουν τα κύρια αποτελέσματα.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 127
Δε θα δουλέψει κανείς με τα προσωρινά, μην λέτε ανακρίβειες. Αυτοι που θα μπουν πρέπει να περάσουν αθλήματα, υγειονομικα και ψυχομετρικα.
Έστω και Μάρτιο να βγουν τα προσωρινά, μην περιμένετε τοποθέτηση πριν τα τέλη του 2019, αρχές 2020. (Το ΦΕΚ διορισμου όπως λέει και παραπάνω ο φίλος, θα βγουν με την νέα κυβέρνηση)
Έστω και Μάρτιο να βγουν τα προσωρινά, μην περιμένετε τοποθέτηση πριν τα τέλη του 2019, αρχές 2020. (Το ΦΕΚ διορισμου όπως λέει και παραπάνω ο φίλος, θα βγουν με την νέα κυβέρνηση)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες