Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Γνωρίζει κανεις αν υπάρχει περίπτωση να ακυρωθεί η προκ;
Μόνο έτσι αν γίνει τίποτα... Πρέπει να σφαχτουνε και να υπάρχουν θυματα για να κάνουν προσλήψεις... Ας είναι και έτσι γιατί με κουλη θα μπούμε μέσα κρατούμενοι Όχι σωφρονιστικοί!!
Παίδες και εκλογές να έρθουν οι προκυρηξεις ολοκληρωνονται μέχρι οριστικων αποτελεσματων το θέμα είναι η εκάστοτε κυβέρνηση να βγάλει τα ΦΕΚ διορισμού. Ο Κουλής το έχει δηλωσει δημόσια πώς είναι υπέρ των προσλήψεων 1:5 αποχωρήσεις σε σχέση με τον Αλέξ που λεει 1:1. Τώρα το τι θα γίνει είναι άγνωστο.
Ο 34χρονος, ωστόσο, αντ' αυτού δολοφόνησε τον γνωστό δικηγόρο. Χθες ο δολοφόνος του Μπάκο οδηγήθηκε, παρουσία πάνοπλων αστυνομικών, στα δικαστήρια Πειραιά. «Πήρα το αίμα του Ζαφειρόπουλου πίσω. Τον σκότωσα» Είπε κατά την είσοδό του στο δικαστικό μέγαρο. Στο μεταξύ, το υπουργείο Δικαιοσύνης αποφάσισε την άμεση πρόσληψη, μέχρι τον Μάρτιο,100 ατόμων που θα καλύψουν τα τεράστια κενά σε προσωπικό στο Κατάστημα Κράτησης του Κορυδαλλού.
Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/ellada/dolofonia-ston-korydallo-o-pio-agrios-fonos-stin-istoria-ton-fylakon-ton-esfaxe-me-50-machairies/#ixzz5cmjGWCpU
Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/ellada/dolofonia-ston-korydallo-o-pio-agrios-fonos-stin-istoria-ton-fylakon-ton-esfaxe-me-50-machairies/#ixzz5cmjGWCpU
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 122
Δεν ισχύει μόνο για κορυδαλλο η άμεση πρόσληψη αλλά για όλα τα καταστήματα κράτησης.panos έγραψε: Ο 34χρονος, ωστόσο, αντ' αυτού δολοφόνησε τον γνωστό δικηγόρο. Χθες ο δολοφόνος του Μπάκο οδηγήθηκε, παρουσία πάνοπλων αστυνομικών, στα δικαστήρια Πειραιά. «Πήρα το αίμα του Ζαφειρόπουλου πίσω. Τον σκότωσα» Είπε κατά την είσοδό του στο δικαστικό μέγαρο. Στο μεταξύ, το υπουργείο Δικαιοσύνης αποφάσισε την άμεση πρόσληψη, μέχρι τον Μάρτιο,100 ατόμων που θα καλύψουν τα τεράστια κενά σε προσωπικό στο Κατάστημα Κράτησης του Κορυδαλλού.
Διαβάστε όλο το άρθρο:
Ασ ελπίσουμε οτι όντως θ το κάνουνε. . Οντως χρειαζόμαστε κακός μας καθυστερυσανε τοσο καιρό
https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-pataei-gkazi-gia-nees-prokiryxeis-kai-apotelesmata...Ελπιζω με αυτα που συμβαινουν να βγουν οσο ποιο συντομα γινεται τα αποτελεσματα... οπως και οτι τα 2 σωματεια εξωτερικοι και εσωτερικοι ασκουν πιεσεις στο υπουργειο διοτι η κατασταση εχει φτασει στο απροχωρητο!!!
- Miron
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 83
Η δικια μου η αποψη είναι ότι και με την 6κ και με τους +200 που θαααααα πάρουν ίδια στελέχωση θα υπαρχει αφού η 6κ θα αναπληρωσει τους δημοτικους που γυρνάνε σ τις θέσεις τους και οι 200 για να στελεχώσουν το νέο καταστημα Δραμας. Μη πω ότι και λιγότεροι θα ειναι. Και θα βγάλει προκήρυξη μετά από χρονια όπως γίνεται μεχρι τωρα που και τότε το ίδιο πραγμα θα συμβαινει( Με τις αποχωρήσεις). Κυκλος ειναι. Όλοι τους άμα δείτε τις δηλώσεις των σωματείων χρωστάνε τόσες άδειες και τοσα ρεπο. είναι τυχαίο που τόσες χώρες του εξωτερικού έχουν ιδιωτικη αστυνομια( όχι σαν τους δικούς μας σεκιούριτι, κανονικοι αστυνομικοί αλλά ιδιωτικοι) όπως και ιδιωτικες φυλακες, και δημοσιεςφυλακεςς που το προσωπικο είναι και ιδιωτικης εταιρείας. Φανταστείτε ότι αυτό γίνεται σε όλους τους τομείς του δημοσίου. Απο την μόνη αποψη που μας χρειάζεται είναι γιατί στον ιδιωτη δεν περναει τιποτα του "δημοσίου" τρανταχτο παραδειγμα οι 18 που ήταν σε αναρρωτικήοταν έεγινε η αποδραση θα είχαν απολυθεί ( όσοι βρεθηκαν ότι ήταν μουφα οι άδειες) .
*Με συγχωρείτε είναι εκτος θέματος το μήνυμα απλα απαντάω με την αποψη μου.
* Μόνο το δικό κινητο Κάνει κάτι κολπα όταν γραφω Μηνυμα Και μου βγαζει Ότι να ναι η συμβαινει καιι σε άλλους;
* Μόνο το δικό κινητο Κάνει κάτι κολπα όταν γραφω Μηνυμα Και μου βγαζει Ότι να ναι η συμβαινει καιι σε άλλους;
Κ εμεις μαζι σου αδερφε ποτε θα μας παρει για να γινουν ολα τα αλλα αυτο ειναι το θεμα...Miron έγραψε:Η δικια μου η αποψη είναι ότι και με την 6κ και με τους +200 που θαααααα πάρουν ίδια στελέχωση θα υπαρχει αφού η 6κ θα αναπληρωσει τους δημοτικους που γυρνάνε σ τις θέσεις τους και οι 200 για να στελεχώσουν το νέο καταστημα Δραμας. Μη πω ότι και λιγότεροι θα ειναι. Και θα βγάλει προκήρυξη μετά από χρονια όπως γίνεται μεχρι τωρα που και τότε το ίδιο πραγμα θα συμβαινει (Με τις αποχωρήσεις). Κυκλος ειναι. Όλοι τους άμα δείτε τις δηλώσεις των σωματείων χρωστάνε τόσες άδειες και τοσα ρεπο. Είναι τυχαίο που τόσες χώρες του εξωτερικού έχουν ιδιωτικη αστυνομια (όχι σαν τους δικούς μας σεκιούριτι, κανονικοι αστυνομικοί αλλά ιδιωτικοι) όπως και ιδιωτικες φυλακες, και δημοσιεςφυλακεςς που το προσωπικο είναι και ιδιωτικης εταιρείας. Φανταστείτε ότι αυτό γίνεται σε όλους τους τομείς του δημοσίου. Απο την μόνη αποψη που μας χρειάζεται είναι γιατί στον ιδιωτη δεν περναει τιποτα του "δημοσίου" τρανταχτο παραδειγμα οι 18 που ήταν σε αναρρωτικήοταν έεγινε η αποδραση θα είχαν απολυθεί (όσοι βρεθηκαν ότι ήταν μουφα οι άδειες) .
https://www.newsit.gr/egklhma/ki-allos-nekros-kratoumenos-stis-fylakes-korydallou/2699469/
Ελπιζω μονο να έχουν βγαλει τα πρωσορινα μεχρι το παγωμα τον μαρτη λογο δημοτικών εκλογων
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες